Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mange af storbyerne kan ved første øjekast ligne hinanden, men hver især byder på unikke oplevelser. Vi vil fortælle om sportsbyen Chicago, konkursramte Detroit, historiske Boston, pulserende New York og monumenternes by Washington.

Vi skal selvfølgelig også opleve den smukke natur ved Niagara Falls på grænsen til Canada, amerikanernes favorit nationalpark Smokey Mountain Nationalpark og sumpområdet Everglades Nationalpark.

Slutteligt vil vi komme omkring charmerende sydstatsbyer og Florida som byder på et væld af forlystelsesparker, smukke strande og storbyen Miami, hvor der altid er liv og glade dage på den kendte South Beach.


Med venlig hilsen
Rasmus Gajhede

Foredragsholder

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top