Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Sri Lanka er en vaskeægte natur-perle med frodige regnskove, te plantager og masser af palmetræer! Landet rummer oplevelser for enhver hvad end man skal på en eventyrlig get-away, familierejse eller en budgetvenlig backpackertur. Det tropiske og farverige paradis er fuld af dyreliv, smukke sandstrande og spændende kulturoplevelser.

Rejser man til Sri Lanka, lander man midt i den pulserende storby Negombo, som giver en smag af det travle storbyliv. Er man til et lavere tempo, kan man med fordel bevæge sig mod en af de mange billedskønne kystbyer i vest, syd eller øst, hvor man f.eks. kan smide sit surfboard op på taget af en tuktuk, hoppe ud i bølgerne og efterfølgende slukke tørste med en King Coconut eller den lokale øl; Lion. I den nordlige del kan man opleve masser af templer, smukke vandringer og lokale små landsbyer. I højlandet vil man opleve te plantager som indhyller de majestætiske bjerge og får dem til at ligne grønne bølger. Der er rigtig meget at opleve i Sri Lanka og vi kommer desværre ikke til at kunne dække alle områderne på én aften, så derfor vil vores fokus ligge på vest-, øst- og sydkysten, samt dele af højlandet. Her kommer vi bl.a. ind på Sri Lankas enorme mangfoldighed, eventyrlige kulturoplevelser og klimavariation.

Undervejs i foredraget vil vi fortælle om forskellige rejseformer, must sees og unikke oplevelser. Rent praktisk vil vi også snakke nærmere om rejsesæsonerne og komme med et bud på budget. Når foredraget når sin ende, håber vi at I vil gå herfra med blot en brøkdel af den begejstring vi deler for Sri Lanka, masser af inspiration og praktisk viden om denne skønne destination.

Sri Lanka er et rejsemål som egner sig til alle og landet har en størrelse, som gør det muligt at opleve rigtig meget indenfor bare et par timers kørsel.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften og fortælle om alt det vi synes Sri Lanka har at byde på.

Med venlig hilsen
Nanna Røntved Jørgensen og Nina Hareskov Eilertsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 04-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 04-11-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Nina Hareskov Eilertsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top