Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Til dette foredrag gennemgår vi forskellige backpackvenlige lande i Asien (Thailand, Vietnam, Indonesien m.fl.). Vi giver inspiration til, hvad der kan opleves i de forskellige lande – alt fra dykning, trekking i rismarker, surfing, vildt dyreliv, smukke strande, spændende kulturer, unikke madoplevelser, homestay hos lokale, frivilligt arbejde og meget, meget mere.

Vi dykker også ned i, hvilke lande der giver mening at kombinere, hvor det er godt at rejse hen i forhold til sæsoner, og hvad man skal være opmærksom på op til og undervejs på rejsen.

Vi tager udgangspunkt i vores egne personlige rejseoplevelser og rejsetips, så du kan få inspiration til dit eget personlige rejseeventyr i Sydøstasien.

Vi vil også kort komme omkring Jysk Rejsebureaus "Backpacker Adventure"-grupperejser for unge i Sydøstasien samt vores højskoleophold i Indonesien og Filippinerne.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Zenia Brandt og Regitze Ravn

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 19-10-2023 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Regitze Marie Ravn Kristiansen, rejsekonsulent

Regitze Marie Ravn Kristiansen

Rejsekonsulent

Zenia Brandt

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top