Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse i Østafrika er ikke komplet, før man har været på udkig efter ”The Big Five”. Både Kenya og Tanzania har et rigt dyreliv med enorme flokke af elefanter, giraffer og gnuer og et fascinerende landskab med utrolige vidder og stor variation i naturen. Her findes alt lige fra sneklædte bjerge til tør savanne, hvilket er en cocktail, der gør stort indtryk. Da det er muligt at få disse unikke oplevelser i både Kenya og Tanzania, vil vi komme ind på, hvad landene hver især kan tilbyde.

Vil du gerne prøve kræfter med trekking, er der gode muligheder i Tanzania. Her ligger Afrikas højeste bjerg; Mount Kilimanjaro, hvor vi vil føre jer til toppen via Machame-ruten, der ender i 5.895 meters højde. Denne rute går for at være den smukkeste på Kilimanjaro og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og uforglemmelige udsigter.

Eventyret slutter på stranden, hvor jeg både vil fortælle om billedskønne Diani Beach i Kenya og paradis-øen Zanzibar ud for Tanzanias kyst. Jeg vil primært gå i dybden med Zanzibar, hvor man finder nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Tag med til den UNESCO-bevarede gamle bydel i Stonetown på Zanzibar, smag lækre, eksotiske frugter, besøg lokale krydderiplantager, oplev de mange bounty-strande, hyggelige landsbyer, kæmpe landskildpadder og tag på snorkletur blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean – her venter oplevelser for enhver smag.

Jeg glæder mig til at se jer og tage jer med på en fantastisk rejse gennem Østafrika!

Med venlig hilsen
Jacob Nellemann

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Jacob Nellemann Schultz

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top