Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Eventyret i Smilets Land starter i Bangkok, Thailands hovedstad. Så larmende og forurenet Bangkok er, ligeså fuldstændig fantastisk er denne hovedstad. En hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler. Gå på opdagelse i Bangkok til fods, i Tuk Tuk'er, til vands eller tag på cykeltur rundt i Bangkoks grønne områder og besøg det kendte Chinatown.

Thailands natur er - lige som befolkningen - utrolig imødekommende. Rejsen går fra hovedstaden mod Kanchanaburi og Sai Yok Nationalpark, der byder på spændende historie fra andens verdenskrig, en tur på Dødens Jernbane og ikke mindst imponerende naturoplevelser i junglen.

Vi forsætter til Umphang Nationalpark, der med sin frodige og smukke natur er det perfekte område for et trek. Her sejles der på de skønne floder i gummibåd eller på bambustømmerflåde, og bades i Thailands største vandfald. Eventyret fortsætter nordpå til Chiang Mai - en historisk by med masser af sjæl, der er omgivet af grønklædte bjerge og små stammelandsbyer, der er som skabt til at blive udforsket.

Et besøg i Thailand er ikke komplet før, at man efter alle sine oplevelser i nord, tager turen syd på og afslutter sin rejse med en tur rundt i Thailands smukke ø-hav. Her hersker afslapning, bounty strande, hængekøjer, knitrende sand mellem tæerne, flotte solnedgange og ikke mindst dykning i verdensklasse.

Jeg glæder mig til at tage jer med på en fantastisk rejse gennem Thailand, som, uanset alder og interesse, har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Sofie Natalie Vangsted


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 26-03-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Sofie Natalie Vangsted, rejsekonsulent i Odense

Sofie Natalie Vangsted

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Vestergade 100
5000 Odense C
Læs mere om Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering i nærheden.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top