Af Mathias Kræpping Mouritsen

Tidspunkt for rejse

Sommeren 2019
Da vi landede i lufthavnen på Upolu vidste vi straks, at vi var kommet til paradis. Turen ind til Apia gik ad små veje langs øens kyst. Langs vejene lå huse i alle regnbuens farver med de mest velplejede haver. De andre biler på vejen kørte max 30 kilometer i timen. Her var vi virkelig kommet på Island Time!

I Apia boede vi ved danske Claus på hans lille, hyggelige pensionat i byen. Vi besøgte de lokale markeder og fandt naturligvis Happy Hour på en bar nede ved lystbådehavnen. Samoa er dog særlig kendt for deres simple fales (hytter) langs stranden, og de næste dage bruge vi ved Saleapaga Beach i en lille, simpel, grøn fale i strandkanten. Her lærte vi både de andre rejsende og de lokale at kende. For præcis kl. 18 blev der hver aften serveret mad ved langborde mens lokale dansegrupper underholdte os under Samoas funklende stjernehimmel.

Vi var også en tur på Savai’i, hvor vi tog vores lejebil med over med den lokale færge, Lady Samoa 2. På Savai’i vinkede de lokale, når vi kørte igennem landsbyerne. Vi badede i eventyrlige vandfald, besøgte en gammel kirke dækket af lava fra øens vulkan, og svømmede med nysgerrige havskildpadder. Men allermest fantastisk var nok overnatningerne i vandkanten på det lokaldrevne lodge, vi boede på. Her fik vi turens bedste bøf og sashimi. Og når bartenderen ellers havde det på lager, så fik vi også et glas vin til.

Samoa er et sandt stillehavsparadis.

Mange rejsehilsner Mathias,
Jysk Rejsebureau København


Find inspiration til DIN Samoa rejse her
Samoa, Mathias
Samoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, MathiasSamoa, Mathias
Til top