Vild natur, sandklædte strande, høje bjerge og charmerende byer kendetegner det nordlige Spanien. I denne del af Spanien støder du på spændende regioner som Baskerlandet, Kantabrien, Asturien og Galicien. Hver og en af disse regioner har sit unikke særpræg, og du kan opleve regionerne både til fods, på cykel og/eller i lejebil. Rejs med på eventyr til det autentiske Spanien, hvor du sjældent vil sidde på lårene af andre rejsende.

Viser 4 oplevelser

Kvinde ser ud over Toledo i Spanien

I bil gennem Spanien og Portugal

Oplev det ægte Spanien og charmerende Portugal på denne kør-selv-rejse, der byder på nye og gamle hovedstæder, autentiske regioner, historiske byer og dramatiske landskaber spækket med vinranker. Glæd dig til gyldne byer, portvin og brusende floder.
Læs mere
14 dage
APRIL - OKTOBER
fra 16.995,-
Cykel på caminoen Spanien

Den Franske Camino på cykel

Skab minder for livet på denne rejse, hvor du indtager Camino Francés på cykel. Du kan se frem til pilgrimsstemning, charmerende landsbyer, bjerge og velduftende skove. Tilbagelæg 205 km og pust ud foran katedralen i Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.495,-
Espot nationalpark, Spanien

Aktivt kør-selv eventyr i Spanien

Elsker du at opleve nye steder på en aktiv måde, er denne rejse skræddersyet til dig. Rul vinduet ned i din lejebil og kør fra San Sebastián til Barcelona, mens du undervejs bliver klogere på Spanien og udfordrer dig selv fysisk med aktiviteter som surfing i San Sebastian, rappelling, vandring og riverrafting ved Espot.
Læs mere
11 dage
APRIL - OKTOBER
fra 16.995,-
Vandring på caminoen helt til verdens ende

Vandring på caminoen helt til verdens ende

Dit eventyr på caminoen fra Sarria til Muxia er den klassiske Frances caminovandring med et tvist. Du passerer huse bygget af sten, går langs marker og gennem skove til Santiago de Compostela. Herfra fortsætter du langs kysten til "verdens ende" Finisterre og afslutningsvis fiskerbyen Muxia.
Læs mere
12 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top