Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.200,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en rendyrket padelrejse til Malaga, hvor du får udviklet både dit spil og dit padelnetværk på det 5-stjernede luksushotel Higuerón Hotels egne padelbaner. Her har du også adgang til pools, Michelinrestaurant, spafaciliteter og meget mere.

Turen er arrangeret uden spildtid, så du får det maksimale ud af din rejse. Ved ankomst til Malaga Lufthavn er der arrangeret transfer til hotellet, som ligger blot 20 minutters kørsel væk. Ydermere er de 16 inkluderede padeltimer på hotellets egne, nye baner, som ligger inden for kort gåafstand fra din værelsesdør.

Formålet med padelrejsen er, at du skal udvikle dit padelspil.

Det tidsrum, hvor du ikke spiller padel, har du masser af muligheder for andre aktiviteter. Du kan gøre brug af de mange faciliteter på hotellet, men det er også oplagt at tage til stranden, som ligger blot 5 minutters kørsel væk. Hotellet har jævnlige shuttleservice til og fra stranden, hvor du kan dyppe fødderne i Middelhavets lune vande og nyde en sangria på de mange strandbarer.

Jysk Rejsebureau har specialudvalgt Hotel Higuerón som base for denne rejse, da den giver den perfekte base for at kombinere padel på selve hotellet med de luksuriøse forhold og gode dagstursmuligheder i området.

Uanset hvor du spiller padel til dagligt, er du velkommen på denne padelrejse til Malaga!

Bedste rejseperiode

Med et gennemsnit på 320 dage om året med solskin har Costa del Sol ikke fået sit navn uden grund.

Malaga og Costa del Sol kan besøges året rundt, men oplever mest behagelige temperaturer i forår- og efterårssæsonen, hvor dagstemperaturerne ligger mellem 20-25° samtidig med begrænset nedbør.
Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark til Malaga
Vi mødes i Billund lufthavn med den danske padeltræner, hvorefter der er afgang mod Malaga på den spanske sydkyst. Ved ankomst bliver vi afhentet, og kørt til Hotel Higuerón, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Afsted fra Billund Lufthavn er vi for sent fremme til at spille på ankomstdagen - disse 'manglende' timer ligger til gengæld og venter senere på turen. Aftenen kunne slutte af med, at vi nyder et glas spansk vin eller en sundowner under åben himmel, og skåler for en god padelrejse under de varme himmelstrøg i Malaga.
2. dag: Padel og nydelsen af et luksushotel
Vi starter dagen med et lækkert morgenmåltid inden padelbattene bliver taget frem og vi går samlet ned mod hotellets baner. Her venter to timers padel, Træningen ligger om formiddagen, hvor det er lunt i vejret, men ikke for varmt til et intensivt træningspas. Efter et bad, omklædning til civil og frokost er der nogle timer til eksempelvis at nyde omgivelserne på dit hotel. Med panoramiske udsigter over det spanske landskab og Middelhavet byder Hotel Higuerón velkommen til afslapning og livsnydelse. Hotellet er designet til gæster på 16 år og derover, og derfor er bamseklubber og legepladser erstattet med nærliggende 18-hullers golfbaner, infinity-pool og rooftop bar på taget. Hotellets Sport Club tilbyder en række forskellige sportsbaner samt et fitnesscenter med indendørs pool og personlige trænere. For den kulunarisk interesserede har hotellet en række forskellige restauranter og barer, og du må ikke snyde dig selv for at prøve den Michelin-stjerne restaurant, hvor de udsøgte retter tilberedes af kokken Diego Gallegos. Senere er der booket padelbaner til gruppen, hvor der er kamptræning i eftermiddagstimerne. Her har du muligheden for at få taget de nye teknikker og taktiske greb i brug i praksis. Undervejs vil den danske træner give dig værdifulde input og fif, som du kan inddrage i dit spil øjeblikkeligt. Godt brugte i kroppen finder I først noget lækkert aftensmad, og måske gruppen derefter har lyst til en drink eller to på hotellets rooftop bar til at slutte dagen af med. (M)
3. dag: Padel og et smut på stranden
I står op til endnu en dejlig dag i det sydlige Spanien, hvor der skal svedes igennem på hotellets padelbaner. Igen er det en session med både dansk og spansk træner tilknyttet, og I kan forhåbentligt allerede nu mærke, at det intensive forløb og personlige coaching begynder at bære frugt, og at jeres færdigheder i padel er forbedret. Inden afrejse har hver deltager udfyldt et 'Mini Padel CV', hvor man har tilkendegivet sit padelniveau samt hvilke ting, der ønskes, der skal sættes fokus på i forhold til forbedring og mangler i spillet. Det er netop disse ting den medrejsende træner vil have fokus på i formiddagssessionerne. Solen skinner som oftest i denne del af Spanien, så dine frie timer efter dagens første padelsession kunne eksempelvis bruges til at tage et smut på stranden. Hotellet tilbyder en gratis shuttleservice ned til vandet, som ligger blot 5 minutters kørsel væk. Det er naturligvis oplagt at tage en svømmetur i det lune vand, men den lange strand ved Fuengirola byder også på en række forskellige strandbarer og restauranter, som især udmærker sig med frisk seafood. Mangler du et adrenalinkick, så er der også muligheder for at prøve dig på eksempelvis vandski eller parasailing. Tilbage på hotellet er det til eftermiddag igen tid til at smutte ned til padelbanerne, hvor den står på frit spil med feedback fra den danske træner undervejs. Timerne er lagt sidst på eftermiddagen, hvor den spanske varme har lagt sig en smule, og I derfor oplever en lun og behagelig omgang padeltennis, mens solen stille går på hæld. (M)
4. dag: Padel og mulighed for at tage på opdagelse i Andalusien
Det er endnu en dejlig morgen på Costa Del Sol, og foran dig venter det velkendte program og setup. I mødes til formiddag på banerne, hvor jeres trænere venter på jer. I skal endnu en gang i deres kyndige hænder, og igen mærker I, hvordan jeres niveau bliver rykket i en positiv retning. Efter træningen har I timerne indtil eftermiddagstræningen på egen hånd. Hvis eventyrlysten kalder, så kan det anbefales at leje en bil og køre ud og besøge nogle af de spændende seværdigheder, som du finder i denne del af Andalusien. Af spændende forslag er eksempelvis til den lille by Nerja, hvor man kan gå på opdagelse i det 5 kilometer lange grottesystem, Setenil de las Bodegas, hvor husene er bygget direkte ind i bjergskråningerne, Ronda, som dramatisk ligger i 750 meters højde er opdelt af den dybe El Tajo-kløft, som 'skærer' byen i to dele eller bjergbyen Mijas, som er kendt for sine klassiske, hvide huse, og hvor stemningen altid er i top. Tilbage på hotellet er det til eftermiddag igen blevet tid til at hoppe i shorts og sko og tage ned til Hotel Higuerons padelbaner. Her er der 'Mix and Match' træning, hvor du kan praktisere og finpudse dit spil i forhold til de dessiner og råd, som du har fået fra din træner i formiddags. Den danske træner overser igen kampene og kommer med gode råd undervejs. (M)
5. dag: Padel og afrejse til Danmark
Efter morgenmaden er det tid til at for sidste gang på rejsen at tage battet i hånden og drage ned til hotellets baner. Her venter to timers padeltennis med jeres trænere, hvor de nye teknikker bliver afprøvet en sidste gang. Værelserne har vi tilgængelige helt ind til afrejsetidspunktet, så vi kan tage et bad og slappe af indtil bussen står parat ved hoteldøren for at tage os tilbage til lufthavnen i Malaga. Vi flyver tilbage til Danmark og siger tak for denne gang - forhåbentligt med både forbedrede padelfærdigheder og flere bekendtskaber rigere.(M)

Overnatninger

4 overnatninger i dobbeltværelse på 5-stjernede Hotel Higuerón i Malaga

Det luksuriøse hotel ligger 20 minutters kørsel fra lufthavnen og 5 minutters kørsel fra stranden. På hotellet har du adgang til flere poolområder, seks forskellige restauranter (hvoraf en er med Michelin stjerne), en tilknyttet golfbane, fitnesscenter, spafaciliteter med mere.
Hotellet er en del af Hiltons Curio koncept, som har sit fokus på unikke og moderne resort til voksne personer.

Bemærkninger

Hvis din afgang er fra Billund, er det ikke muligt at spille padel på ankomstdagen. Disse timer bliver i stedet tillagt eftermiddagssessionerne på dag 3 og 4. Således er der inkluderet 16 timers padel i turen uanset om afrejse er fra Billund eller Kastrup.

Inden afrejse tilsendes en formular, hvor du bliver bedt om at oprette et 'Mini Padel CV' med specificering af dit padelniveau, samt hvilke specifikke områder af dit padelspil, som du ønsker at udvikle på undervejs på rejsen.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 10 deltagere, maksimum 24 deltagere

Pakkeliste

 • Padelbat
 • Padelsko
 • Flere sæt sportstøj til hele turen
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Gode bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Billund - Malaga t/r (inkl. bagage)
 • Transfer mellem lufthavn og hotel ved både ankomst og afrejse
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 16 timers padel koordineret af Jan Jonasson inkl. bolde
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Singleværelsestillæg (2.995,- kr. per person)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2.000 kr. er ikke refunderbart.

Prisen er taget med udgangspunkt i minimum 16 personer tilmelder sig turen og i delt dobbeltværelse. Er vi under 16 kan der komme en mindre prisjustering.

Det er muligt at tilkøbe singleværelse, hvilket for denne tur er 2.995 kr. per person.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

jama|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top