Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Her kan man blandt andet udfordre sin sjæl med meditation og sin krop med dykning, rafting og cykling. På Maldives Dhoni krydstogt oplever du Malidivernes smukke ø-paradis, kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. Perfekt til afslapning og vandaktiviteter.

Få information og fakta om Sri Lanka og Maldiverne
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka og Maldiverne

Bedste rejseperiode

Sri Lanka:
Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Maldiverne:
Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka og på Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Colombo, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Negombo, Sri Lanka
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Negombo, som ligger ca 35 km nord fra Colombo. Byen var engang en vigtig handelsby for portugisere og hollændere, men i dag er det ikke længere handel, der lokker gæster hertil, men de utrolig smukke strande. Her får du både lokalt byliv, hvor du oplever det ægte Sri Lanka, gode strande samt en masse udflugtsmuligheder. Overnatning på turistklasse hotel. (M)
3. dag: Negombo
Sri Lanka er en farverig ø og har utrolig meget at byde på. Frodige bjerge dækket af velduftende te-plantager, rismarker og jungle samt smukke, hvide strande. Det vrimler med forskellige dyrearter lige fra påfugle og læbebjørne til elefanter og leoparder. Landets kultur og historie går mere end 2500 år tilbage i den srilankanske kultur, og lever stadig dybt i nutidens Sri Lanka. Dans, musik og teater er tæt forbundne, og mange ældgamle danse og ritualer praktiseres stadig af de livsglade srilankanere. Overnatning på turistklasse hotel. (M)
4.-12. dag: Sri Lanka på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Sri Lanka. Du er på egen hånd og står selv for overnatninger. Et bud på seværdigheder kunne være i hele Sri Lanka:
 • Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet
 • Besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter lang Buddha statue.
 • Tag på en tog tur til den charmerende by Nuwara Eliya med bygninger fra kolonitiden og smukke omgivelser.
 • Oplev elefanter, bøfler og, hvis du er heldig, den vilde leopard i evt. Udawalawe Nationala Park, Yala Nationala Park eller Sinharaja Rain Forest
 • Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer som for eksempelv Bentota, Unawatuna, Mirissa, Tangalle eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn ayurveda massager samt dykkerture.
13. dag: Fra Sri Lanka til Male
Efter en spændende rejse i Sri Lanka går turen til Maldiverne. Du tager selv en taxi til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår. Ved ankomst bliver du afhentet af en chauffør og kørt til dit hotel på Hulhumale. Overnatning på turistklasse hotel i Hulhumale
14. dag: Hop på båden til et fantastisk eventyr på vandet
En lokal repræsentant sørger for, at du kommer frem til båden, der ligger klar. Når alle har fundet sig til rette i kahytterne, begynder eventyret, der starter med en sejltur igennem Vaadhoo kanalen. (M,F,A)
15.-19. dag: Sejl mellem Maldivernes atoller
De næste fem dage sejler du rundt mellem de sydlige Male- og Felidhu-atoller. Undervejs lægges der anker ved lokale øer og små sandbanker, som bliver udforsket til fods. På Fulidhu kan du snakke med de lokale indbyggere og opleve det traditionelle trommespil, mens Bodu Moro Island byder på idylliske ubeboede strande - den perfekte billedmulighed. Ved de sydligste atoller er hovedindustrien fiskeri, og der er typisk en mulighed for at se traditionel bådebygning på mindst én af øerne. Ombord på dhoni-båden kan du bruge tide som du ønsker – Nyd varmen på soldækket med udsigt over det krystalblå hav, slap af med en god bog eller snak med andre rejsende, som kommer fra hele verden. På båden er der et fuldt mandskab, og kokken sørger for blandt andet lækker lokal seafood. Fra båden kan du vælge at svømme og nyde snorkling ca. to gange om dagen blandt Maldivernes spektakulære undervandsliv. Maldiverne har et fantastisk koralrev, som udgør en vigtig kilde af føde for mange arter af tropiske fisk, og sørg for at holde øje med skildpadder, revhajer, stingrays og blæksprutter. (M,F,A)
20. dag: Tilbage til Male/Afrejse fra Male
I dag er den sidste dag ombord på båden, og turen går nu retur til Male. Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du slappe af, gå en tur i byen eller måske ordne det sidste shopping. Du tager selv en taxi til lufthavnen - tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår. (M)
21. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatninger

2 overnatninger på turistklasse hotel i Negombo, Sri Lanka
1 overnatning på turistklasse hotel på Hulhumale, Maldiverne
6 overnatninger i mindre kahyt på Dhoni Cruiset.
Du vil komme til at dele kahyt med din rejsepartner eller en af samme køn, hvis du rejser alene. Det er ikke muligt at få en enkeltmandskahyt på denne tur.

Bemærkninger

Bådturen på Maldiverne har en minimumsalder på 12 år. Der er en lokal engelsktalende guide med under hele turen på Maldiverne.

Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Sri Lanka og Maldiverne.

Programmet er genstand for ændringer lokalt, hvis vind og vejr ikke tillader den planlagte rute. Kaptajnen har fuldmagt til at lægge en alternativ rute for at give dig den bedste oplevelse i Maldiverne.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag. Dog afgår bådturen på Maldiverne 1-2 gange om ugen i højsæsonen (vinterhalvåret). Da cruiset er meget efterspurgt, og der er et begrænset antal pladser, anbefaler vi, du booker det i rigtig god tid.

Gruppestørrelse

På Sri Lanka rejser du på egen hånd, mens du på Maldiverne cruiset er en del af en gruppe på 5-8 personer.

DECEMBER - APRIL

Pakkeliste

 • Søsygetabeletter
 • Bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Egne håndklæde
 • Kamera (evt. undervandskamera)
 • Læse/skrive materiale samt kort og spil
 • Eget snorkeludstyr (Hvis du vil låne på båden skal str. oplyses inden afrejse)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Colombo / Colombo - Male / Male - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfers fra lufthavn til hotel på Sri Lanka ved ankomst
 • Transfers fra lufthavn til hotel samt til bådleje på Maldiverne
 • Maldives Dhoni Cruise inkl. engelsktalende guide og alle måltider
 • Daglige snorklingture (Husk at oplyse str. inden afrejse) og aktiviteter på Maldiverne ifølge program
 • Lokal skatter

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - Både i Sri Lanka og Maldiverne er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer (udover vand på bådturen i Maldiverne)
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejse tidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top