Her ser du de studierejser vi kan tilbyde med bus.

Viser 5 oplevelser

Studietur til Hamborg, Tyskland

Tyskland - Hamborg

Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Her finder du museer og udstillingssteder, shoppingkvarterer og et farverigt natteliv med teatre, restauranter, kasinoer, barer og diskoteker. Kort sagt er Hamborg en energisk storby, der byder på mange forskellige oplevelser.
Læs mere
4 dage
fra 995,-
Med bus
Studietur til Bruxelles, Belgien

Belgien - Bruxelles

I hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse.
Læs mere
4 dage
fra 1.395,-
Med tog
Det er nemt at komme rundt i Berlin med offentlig transport

Berlin - Det bæredygtige valg

Med lærerig historie og spændende kultur er Berlin en oplagt destination for en studierejse. Tysklands hovedstad nås nemt med tog fra Danmark og byen har en spændende bæredygtig profil. Berlin er kendt for at være inklusiv og nytænkende, og rundt i byen gemmer der sig interessante oplevelser som markeder med lokale varer og byhaver anlagt på gamle flyvepladser.
Læs mere
5 dage
fra 2.195,-
Med tog
Studietur til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

Berlin er med sine ca. 3,5 mio. indbyggere den største by i Tyskland og samtidig landets hovedstad. Byen er ikke kun kendt for dens vigtige del i historiebøgerne og anden verdenskrig, men også for dens kultur, musik, arkitektur, de mange forskellige bydele, markeder, museer, kunst og natteliv. Der er højt til loftet i Berlin og man føler sig bestemt velkommen!
Læs mere
4 dage
fra 860,-
Med bus
Stuietur til Amsterdam, Holland

Holland - Amsterdam

Amsterdam, der med sine godt 800.000 indbyggere er Hollands største by, er fyldt med charme døgnet rundt. Om I er til museer, historie, kunst, mad og vin eller bare at gå rundt og mærke den afslappede stemning, så er her masser af muligheder.
Læs mere
5 dage
fra 1.115,-
Med bus
Til top