Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Sydafrika igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Sydafrika. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se et udvalg af alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Sydafrika her.
Læs mere om Sydafrika her.
Læs mere om frivillig arbejde i Sydafrika her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Bedste rejseperiode

Årstiderne er modsat de danske. Da landet er meget stort, er her flere forskellige klimazoner, og landet kan besøges året rundt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Danmark - Cape Town
Der er afrejse fra Danmark mod Cape Town.
2. dag: Ankomst Cape Town
Der er ingen større tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika så efter en god nats flyvning, ankommer du til Cape Town. Vi har sørget for, at du bliver transporteret fra lufthavnen til dit hostel, hvor du har to overnatninger.
3. dag: Oplevelser i Cape Town
Dagen er til rådighed. Cape Town er en spændende by, som du nemt kan bruge flere dage på at udforske. Attraktionerne tæller blandt andet Victoria & Alfred Waterfront, strandene ved Camps Bay og Clifton, Greenmarket Square, Houses of Parliament, et væld af forskellige museer og teatre samt Kirstenbosch Gardens. (M)
4. dag: Cape Town - ?
Eventyret fortsætter. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale, at du lejer en bil og kører langs den smukke kyststrækning Garden Route. Eller køb et buspas, som kan bringe dig rundt i hele Sydafrika. Det er også muligt at arbejde frivilligt flere forskellige steder i Sydafrika. Der er mange forskellige projekter at vælge imellem. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):
 • Danmark - Cape Town // Johannesburg - Danmark
 • Danmark - Cape Town // Durban - Danmark
 • Danmark - Johannesburg // Durban - Danmark
 • Danmark - Cape Town // Port Elizabeth - Kruger National Park - Danmark

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Sydafrika. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Ønsker du at overnatte på hotel, er dette naturligvis også muligt. Ring til os og fortæl om dine ønsker.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag

Hele året

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark til Sydafrika t/r
 • Transport fra lufthavnen i Cape Town til hostel
 • 2 overnatninger på hostel i Cape Town i flersengsværelse inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

 • Udflugter
 • Lommepenge
 • Drikkepenge
 • Forplejning udover det beskrevne
 • Rejseforsikringer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top