Søg
Søg
Backpacking i Sydafrika - Cape Town fra Table Mountain
Lær børnene at surfe
Cape Town
Bo-Kap kvarteret i Cape Town
Garden Route, Sydafrika
Garden Route, Sydafrika
Mpala Safari Lodge, Sydafrika
Mpala Safari Lodge, Sydafrika

På egen hånd i Sydafrika

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Kom godt fra start med denne ankomstpakke til Cape Town Sydafrika. Vi sørger for flybillet, lufthavnstransport og de to første overnatninger, så du bliver klar til at udforske fantastiske Sydafrika.

Bestil dine flybilletter til Sydafrika igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Sydafrika. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se et udvalg af alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Sydafrika her.
Læs mere om Sydafrika her.
Læs mere om frivillig arbejde i Sydafrika her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Sæson

Årstiderne er modsat de danske. Da landet er meget stort, er her flere forskellige klimazoner, og landet kan besøges året rundt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Cape Town, Sydafrika

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark - Cape Town
Der er afrejse fra Danmark mod Cape Town.

2. dag: Ankomst Cape Town
Der er ingen større tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika så efter en god nats flyvning, ankommer du til Cape Town. Vi har sørget for, at du bliver transporteret fra lufthavnen til dit hostel, hvor du har to overnatninger.

3. dag: Oplevelser i Cape Town
Dagen er til rådighed. Cape Town er en spændende by, som du nemt kan bruge flere dage på at udforske. Attraktionerne tæller blandt andet Victoria & Alfred Waterfront, strandene ved Camps Bay og Clifton, Greenmarket Square, Houses of Parliament, et væld af forskellige museer og teatre samt Kirstenbosch Gardens. (M)

4. dag: Cape Town - ?
Eventyret fortsætter. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale, at du lejer en bil og kører langs den smukke kyststrækning Garden Route. Eller køb et buspas, som kan bringe dig rundt i hele Sydafrika. Det er også muligt at arbejde frivilligt flere forskellige steder i Sydafrika. Der er mange forskellige projekter at vælge imellem. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme. (M)

Overnatning:
2 nætter på hostel i flersengs værelse inkl. morgenmad

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):
 • Danmark - Cape Town // Johannesburg - Danmark
 • Danmark - Cape Town // Durban - Danmark
 • Danmark - Johannesburg // Durban - Danmark
 • Danmark - Cape Town // Port Elizabeth - Kruger National Park - DanmarkDette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Sydafrika. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Ønsker du at overnatte på hotel, er dette naturligvis også muligt. Ring til os og fortæl om dine ønsker.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark til Sydafrika t/r
 • Transport fra lufthavnen i Cape Town til hostel
 • 2 overnatninger på hostel i Cape Town i flersengsværelse inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

 • Udflugter
 • Lommepenge
 • Drikkepenge
 • Forplejning udover det beskrevne
 • Rejseforsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 5.015,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Få en oplevelse for livet - bliv frivillig i Sydafrika. Som frivillig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen og gør samtidig en kæmpe forskel for lokalsamfundet.

Varighed: Typisk 2 - 8 uger
fra: 2.495,-
Oplev den fantastiske kyststrækning på Garden Route

Garden Route

På Sydafrikas sydøstkyst finder man dette meget smukke område mellem høje bjerge og Det Indiske Ocean. Garden Route byder på hyggelige kystbyer, hvaler, strudsefarme, drypstenshuler, vandreture, dyreparker, bungy jumps, hvide sandstrande og meget mere.

Varighed: 6 dage
fra: 10.685,-
Mpala Lodge

Mpala Safari Lodge

Et ophold på det udsøgte Mpala Safari Lodge kombinerer eksklusiv overnatning i en dejlig atmosfære med enestående safarieventyr og store naturoplevelser.

Varighed: 6 dage
fra: 4.915,-
Oplev det spændende dyreliv i Kruger Nationalpark i Sydafrika

Safari i Kruger National Park

Et besøg i den historiske og verdensberømte Kruger National Park byder på noget af verdens bedste safari.

Varighed: 5 dage
fra: 4.895,-
Victoria Falls, Sydafrika

Victoria Falls

Victoria Falls er blandt de mest fantastiske vandfald i verden. Zambezifloden er på dette sted mere end to kilometer bred og løber højlydt ned gennem en serie af snævre kløfter, hvor den spreder en changerende dis, der kan ses over 20 kilometer væk.

Varighed: 3 dage
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: