Søen ligger kun 80 km nord for Nairobi med vulkanen Longonot som smuk kulisse. Fuglelivet er meget varieret og du kan bl.a. se flamingoer, flodørne og væverfugle. Af vilde dyr kan du opleve giraffer, antiloper og flodheste. Den nærliggende Hell's Gate Nationalpark er relativt lille, men har et smukt landskab bestående af en smal kløft omgivet af rå, røde klipper samt græsskråninger. Her får du mulighed for at cykle på kenyansk mountainbike og vandre i det særegne landskab. Det er ikke nogen safaritur, men hvis du er heldig, kan du blandt andet møde giraffer, bøfler, antiloper, gazeller, zebraer, bavianer, klippegrævlinger og gribbe.

Viser 5 oplevelser

Mt. Longonot, Kenya

Aktiv budget-safari med Masaierne & Zanzibar

Kombiner en aktiv og dyrerig budget-safari i Kenya med Zanzibars strande. Oplev mountainbiking, vandring og overnat i campingtelt ved en lokal Masai landsby.
Læs mere
20 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 26.495,-
Safari i Østafrika

Den ultimative safari-oplevelse

Oplev nationalparkerne Masai Mara, Lake Nakuru, Aberdare og det enestestående Ol Pejeta reservat, hvor der er rig mulighed for at opleve et utal af forskellige dyrearter.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 33.495,-
Mt. Kilimanjaro fra afstand

Det bedste af Kenya & Tanzania

Få de mest uforglemmelige oplevelser som Tanzanias og Kenyas bedste nationalparker har at byde på, og bestig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Læs mere
21 dage
JANUAR - FEBRUAR, JUNI - OKTOBER
fra 36.995,-
Mt. Kenya

Mt. Kenya & klassisk safari i Masai Mara

Denne tur byder både på et storslået trek til toppen af Mt. Kenya, samt en oplevelsesrig safaritur i vildtreservatet Masai Mara med et usædvanligt rigt dyre- og fugleliv.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 21.495,-
Hells Gate Nationalpark

Safari-adventure i Kenya & Mt. Longonot

Glæd dig til at opleve Mt. Longonot, Lake Navasha, Lake Nakuru, Hells Gate, Crater Lake og i Kenyas berømte Masai Mara Nationalpark med overnatning i telt ved en lokal Masai landsby.
Læs mere
14 dage
JANUAR - MARTS, JUNI - OKTOBER
fra 22.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top