Det nordlige Thailand med byerne Chiang Mai, Chiang Rai og Pai byder på smuk natur, god jungletrekking og besøg hos lokale stammefolk. Vi kan hjælpe dig med at arrangere dit ophold i byerne, som homestay eller endda overnatning i trætoppene, samt ture og jungletreks, tilpasset dine ønsker.

Viser 4 oplevelser

Rak Thai Village, Mae Hong Son, Thailand

Det uspolerede Thailand fra nord til syd

Denne rejse er lavet til dig, der vil opleve et Thailand, som er uspoleret og stadig emmer af den stemning, der gjorde Thailand til det foretrukne rejsemål for mange backpackere for 30 år siden. Tag med og snus atmosfæren ind.
Læs mere
23 dage
NOVEMBER-MAJ
fra 27.995,-
Trekking og cykling i Chiang Mai

Trekking og cykling i Chiang Mai

Hop på cyklen og udforsk Chiang Mais lokale køkken på markederne og snup en kop kaffe i det hippe universitets miljø.Tag med på trek langt fra de normale turist stier i det nok bedste trek område omkring Chiang Mai. Du bor hos en lokal bjerg stamme, hvor du kan lære om junglen, svømme i vandfald og rafte.
Læs mere
6 dage
HELE ÅRET
fra 1.925,-
Unik oplevelse i trætoppene

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute.
Læs mere
3 dage
HELE ÅRET
fra 2.085,-
Umphangs smukke vandfald

Backpackereventyr i det nordlige Thailand

Er du til trekking, cykling, en tur bag rattet i tuk tuk og adrenalinkick i trætoppene, så er dette rejseforslag noget for dig. En spændende rejse i det nordvestlige Thailand, fortsæt selv med slowboat i Laos eller book en billet sydpå, hvor det blå hav venter med dykker eller snorkel oplevelser og måske en uge på fitness camp.
Læs mere
fra 13 dage
NOVEMBER - FEBRUAR
fra 12.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top