Det nordlige Thailand med byerne Chiang Mai, Chiang Rai og Pai byder på smuk natur, god jungletrekking og besøg hos lokale stammefolk. Vi kan hjælpe dig med at arrangere dit ophold i byerne, som homestay eller endda overnatning i trætoppene, samt ture og jungletreks, tilpasset dine ønsker.

Viser 6 oplevelser

På cykel fra Chiang Mai til Chiang Rai

På cykel fra Chiang Mai til Chiang Rai

På denne cykeltur oplever du blandt andet disse højdepunkter: Du cykler gennem smuk natur og små landsbyer, du lærer bjergstammefolket at kende og kommer på en kort vandretur i grønne omgivelser. Du besøger de berømte Chiang Dao-huler og kommer på en tur i long-tail-båd i Chiang Rai området. Undervejs overnatter du komfortabelt på skønne små hoteller.
Læs mere
5 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 7.995,-
Farmstay Nord Thailand

Farmstay i Nordthailand

Nyd det lokale landliv ved foden af bjergene, der adskiller det nordlige Thailand fra Myanmar. Med et autentisk og farverigt farmstay får du mulighed for at deltage i lokale landbrugsaktiviteter, lære at lave mad i nordthailandsk stil og får indblik i livets langsommere tempo på landet
Læs mere
2 dage
HELE ÅRET
fra 1.050,-
Med tog gennem Thailand

Med tog gennem Thailand

Rejs bæredygtigt med tog gennem det nordlige Thailand og oplev glæden ved at rejse langsomt og lokalt. Undervejs kan du udforske de historiske byer Ayutthaya og Sukhothai, de smukke bjerge omkring Chiang Mai og pulserende Bangkok. Rejsen slutter på et dejligt eco resort ved Krabi, hvor du kan nyde mad med hjemmedyrkede grøntsager og slappe af med yoga og massage.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - MAJ
fra 29.995,-
Rak Thai Village, Mae Hong Son, Thailand

Det uspolerede Thailand fra nord til syd

Denne rejse er lavet til dig, der vil opleve et Thailand, som er uspoleret og stadig emmer af den stemning, der gjorde Thailand til det foretrukne rejsemål for mange backpackere for 30 år siden. Tag med og snus atmosfæren ind.
Læs mere
23 dage
NOVEMBER-MAJ
fra 29.995,-
Unik oplevelse i trætoppene

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute.
Læs mere
3 dage
HELE ÅRET
fra 2.085,-
Umphangs smukke vandfald

Backpackereventyr i det nordlige Thailand

Er du til trekking, cykling, en tur bag rattet i tuk tuk og adrenalinkick i trætoppene, så er dette rejseforslag noget for dig. En spændende rejse i det nordvestlige Thailand, fortsæt selv med slowboat i Laos eller book en billet sydpå, hvor det blå hav venter med dykker eller snorkel oplevelser og måske en uge på fitness camp.
Læs mere
fra 13 dage
NOVEMBER - FEBRUAR
fra 12.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top