16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.995,-
FRA 14.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og vi har sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Du får spændende ture på destinationen i mindre grupper, men også en masse frihed til oplevelser på egen hånd.


Vi har lavet en tur til dig, der elsker kombinationen af by- og strandliv krydret med naturoplevelser i Khao Yai National Park. Du starter med at besøge skønne Bangkok, hvor du kan udforske livet langs floden, shoppe og nyde fantastisk streetfood. Du har to ture inkluderet, mens du er i Bangkok. Første tur er en cykeltur, hvor du oplever Bangkoks grønne hjerte, små lokale templer og en lokal Muay Thai-bokseklub. Når mørket sænker sig over pulserende Bangkok, skal du på en tuktuk-tur til Chinatown, hvor du også smager noget af Bangkoks eksotiske streetfood. Dit hotel ligger direkte ned til Chao Phraya-floden med Asiatique shoppingcenter og promenade som nabo. Herfra er det nemt at udforske Bangkok, da der afgår flodbusser lige ved Asiatique.

Senere går turen til Thailands gamle hovedstad Ayutthaya, hvor du skal besøge de smukke gamle stentempler, der i stilen minder om de berømte templer ved Angkor Wat i Cambodja. Nu er det tid til at komme ud i naturen, og du skal besøge junglen i Khao Yai National Park. Her skal du på to ture i nationalparken, hvor du oplever smukke vandfald og et rigt dyreliv.

Rejsens sidste stop er en uges luksuriøs strandferie på Koh Chang. Her bor du på det lækre resort - Santhiya Koh Chang, hvor du kan vælge mellem Pool Suite Water View eller din helt egen private Hideaway Pool Villa.

På denne rejse kan du glæde dig til:
• Unikke og spændende ture i Bangkok
• Smuk natur og dyreliv i Khao Yai National Park
• Luksus på Santhyia Resort på Koh Chang
• God komfort på alle hoteller på rejsen

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men vores nuværende afgange ligger i perioden december til april, hvor det er uden for monsuntiden.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark mod Bangkok i Thailand. Flyrejsen er på gode forbindelser med maksimalt én mellemlanding.
2. dag: Ankomst til Bangkok
Velkommen til Thailands pulserende hovedstad Bangkok. Efter du har hentet din bagage, fortsætter du til ankomsthallen, hvor du møder din lokale engelsktalende guide. Med privat transport går turen til dit hotel i Bangkok. Her skal du bo de næste par dage, hvor du kan nyde hotellets beliggenhed lige ned til Chao Phraya-floden. Resten af dagen kan du bruge til at falde til ovenpå den lange flyrejse fra Danmark. Snup en tur i poolen eller gå på opdagelse ved promenaden langs Asiatique, hvor du har skøn udsigt til Chao Phraya-floden. Overnatning på hotel Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside.
3. dag: Bangkok med tuktuk-tur i "Old Town"
Du har det meste af dagen til at udforske Bangkok på egen hånd. I de sene eftermiddagstimer venter der spændende oplevelser i og omkring Chinatown. Du skal med tuktuk og opleve Bangkoks ”Old Town”, der ligger ud til floden Chao Phraya. Turen kommer forbi streetfood-boder, hvor du møder de lokale, der selv nyder et måltid, og dernæst kører du ind i hjertet af Chinatown, hvor kvarterets hemmeligheder skal udforskes. Turen fortsætter til Golden Mount-templet, hvor du kan opleve en 360-graders udsigt til Bangkoks gamle bydel, og der er også mulighed for at se Grand Palace udefra, mens det er oplyst i aftenmørket. Turen varer ca. 3-4 timer, og du kan fortsætte med at udforske Chinatown og ”Old Town” på egen hånd eller tage hjem på hotellet og gøre klar til morgendagens eventyr. Overnatning på hotel Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside. (M,A)
4. dag: Cykeltur i Bangkok
Dagen starter med en sjov udfordring af balanceevnen, når du begiver dig ud på en cykeltur på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”. Omgivelserne er grønne og frodige, luften er frisk, og fuglene synger mellem palmerne. Efter du - og din cykel - har krydset floden i longtailbåd, cykler du rundt på smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok end den de fleste rejsende oplever. Du ser også de små lokale templer og en lokal Muay Thai-bokseklub. Til slut vender du retur til den pulserende del af Bangkok, hvor der venter et simpelt men godt lokalt måltid til frokost. Resten af dagen er du på egen hånd i Bangkok. Vi kan anbefale en sundowner ved "Jacks Bar" ved flodbredden, hvor du iøvrigt også spiser rigtigt godt. River View Guesthouse i Talad Noi vil også være et dejligt sted at nyde god mad og lækre drinks, mens du nyder udsigten til Chao Phraya-floden. Overnatning på hotel Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside. (M,F)
5. dag: Ayutthaya
Efter morgenmaden er det tid til afgang mod Thailands gamle hovedstad Ayutthaya. Turen fra Bangkok tager ca. 1,5-2 timer, og du har ved ankomst til Ayutthaya tid til at udforske byen på egen hånd. Hen på eftermiddagen skal du på en guidet tur til de smukke, gamle stentempler, der kendetegner byen. Turen afsluttes ved det imponerende Watchaiwatthanaram-tempel, der danner en perfekt kulisse til at opleve solnedgangen over Ayutthaya. Overnatning på hotel Classic Kameo. (M)
6. dag: På eventyr til Khao Yai National Park
I dag begynder eventyret i Khao Yai National Park. Turen fra Ayutthaya til Khao Yai tager ca. 2-2,5 timer. Du tjekker ind på hyggelige Peri hotel, hvor frokosten står klar til dig kort tid efter ankomst. Der er tid til en tur i poolen, før du skal ud og opleve Khao Yai-området. Sidst på eftemiddagen skal du ud at se noget af den smukke natur med rismarker og bjerge. Her kan du også se et ret spændende naturfænomen, hvor flere tusinde flagermus forlader deres huler og flyver hen over rismarkerne. Efter denne skønne og spændende oplevelse vender du tilbage til dit hotel, hvor du har middagen inkluderet i dit ophold. Overnatning på hotel Peri Khao Yai. (M,F,A)
7. dag: Heldagstur i Khao Yai National Park
Du skal i dag på tur i Khao Yai National Park, der ligger ca. 45 minutters kørsel fra dit hotel. Nationalparken er hjem for mange dyrearter, bl.a. vilde elefanter, syngende gibbonaber og de imponerende næsehornsfugle. Du har en guide med på turen, der kan vise dig junglens hemmeligheder. Selve turen foregår til fods, hvor du går til Nong Phug Shee-vandhullet, hvor der ofte er en god chance for at se vilde elefanter og andre spændende dyr. Turen fortsætter til Haew Suwat-vandfaldet, der er kendt fra filmen "The Beach". Du har frokost inkluderet på turen, og vandreturens varighed og tærren er noget langt de fleste kan være med til. Efter denne smukke og oplevelsesrige tur har du tid til en dukkert i hotellets pool, før der bliver serveret middag på hotellet. Overnatning på hotel Peri Khao Yai. (M,F,A)
8. dag: Khao Yai National Park og videre til øen Koh Chang
Så er det tid til at få sand mellem tæerne! Efter morgenmaden er der afgang mod øen Koh Chang. Transporten fra Khao Yai til du er fremme ved dit hotel på Koh Chang tager ca. 8 timer. Båden til Koh Chang sejler fra Trat på fastlandet, og tager ca. 30 minutter. Hop en tur i bølgerne og nyd dagens sidste solstråler på stranden eller i hotellets pool, når du er velankommet til dit hotel. Overnatning på Santhiya Resort Koh Chang. (M,F,A)
9-14. dag: Strandferie og afslapning på Koh Chang
Oplev Thailands tredie største ø, Koh Chang. Her kan du spise dejlig seafood og nyde det velsmagende thailandske køkken. Er du ikke mæt af oplevelser, er der mulighed for lokalt at arrangere udflugter til et af øens vandfald eller tage på snorkeltur til de omkringliggende små øer. Du bor rigtig skønt på det luksuriøse Santhiya Resort Koh Chang, hvor alle værelser har sin egen lille private pool. Er du til ro og afslapning, så danner resortet den perfekte ramme omkring det. Overnatning på Santhiya Resort Koh Chang. (M)
15. dag: Hjemrejsen påbegyndes
Din rejse lakker mod enden, og det er tid til at vende næsen hjemad. Du bliver hentet på dit hotel og sejlet samt kørt til Bangkok lufthavn, hvorfra du flyver mod Danmark. (M)
16. dag: Ankomst i København
I dag lander du i København med en masse dejlige oplevelser og indtryk fra skønne Thailand i bagagen.

Overnatninger

Tre nætter på Hotel Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside, Bangkok - Deluxe værelse
En nat på Hotel Classic Kameo, Ayutthaya - Deluxe værelse
To nætter på Hotel Peri Hotel Khao Yai, Khao Yai - Corner King værelse
Syv nætter på Santhiya Resort Koh Chang, Koh Chang - Hideaway Pool Villa eller Pool Suite Water View

Santhiya Resort Koh Chang
Resortet ligger ved Klong Prao stranden, der strækker sig over ca. tre kilometer på Koh Changs vestkyst. Santhiya Resort er meget stemningsfyldt og emmer af traditionel thai-stil, da store dele af resortet er bygget af træ. Bygningerne ligger omgivet af en stor tropisk have, og man har udsigter til både strand og den lille klong (flod), der løber på bagsiden af resortet. Santhiya Resort har flere hyggelige restauranter og tre pools, samt direkte adgang til Klong Prao-stranden. Skal kroppen forkæles med massage, så udbydes dette også på resortet, og der er forskellige muligheder for aktiviteter på vand, bl.a. paddleboard og kajak.

Her kan du vælge imellem:

Hideaway Pool Villa
Her kan du være helt privat med egen privat pool og terrasse. En perfekt ramme om et eksotisk ø-ophold. Værelset inkl. terrasse er i alt 100 m2, og det er smukt lavet i traditionel thai-stil. Her har du ikke udsigt, men derimod ro, fred og privatliv. Nyd at have masser af plads, også når du rejser som familie.

Pool Suite Water View
Værelserne ligger I hotelbygningen. Fra balkonen er der en smuk udsigt til Koh Changs frodige højland og Klong Prao-floden. Her kan du nyde den smukke udsigt fra den lille ”splash pool” eller det udendørs badekar, der er på balkonen. Værelset inkl. balkon er i alt 55 m2, så der er god plads, selvom du rejser som familie. Stilen emmer af hygge og bygningen er lavet i træ med utroligt smukke udskæringer i traditionel thai-stil.

Bemærkninger

Bemærk, på afgangen d. 8. februar, er der en overnatning på lufthavnshotel i Bangkok inden hjemrejse. Der rejses hjem på en morgenafgang fra Bangkok med ankomst samme dag i Danmark.

Bemærk at rejsen med afgang d. 24 marts er 1 dag kortere - 15 dage i alt. Der er 1 nat mindre på hotel i Bangkok - Programmet for rejsen er ellers uændret, og indeholder de samme ture, som de andre afgange.

Bemærk at du ved reservation af rejsen skal vælge, hvordan du vil bo på Koh Chang. Mulighederne er: Hideaway Pool Villa eller Pool Suite Water View. Læs mere under "Overnatning".

Bemærk at der på afgangen d. 19. december udelukkende kan vælges værelsestypen Hideaway Pool Villa på Koh Chang.

Bemærk at der på afgangen d. 19. december er inkluderet en obligatorisk nytårsmiddag på dit Resort på Koh Chang.

Bemærk at der på afgangen d. 28. december er inkluderet en obligatorisk nytårsmiddag på dit hotel i Bangkok.

Bemærk at chaufføren på transport fra A til B undervejs på rejsen normalt taler et meget begrænset engelsk.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Du er på egen hånd på det meste af rejsen. Dog har vi sørget for delt transport mellem lokationerne, og de arrangerede ture foregår ligeledes i grupper.

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Sko eller trekkingsko
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kamera

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Hotel Pris

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r - inkl. check-in af bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen i Thailand
 • Morgenmad på hele rejsen i Thailand
 • Frokost på dag 4, 6, 7 og 8
 • Aftensmad på dag 3, 6 og 7
 • Transfer ved ankomst i Bangkok lufthavn til hotel i Bangkok
 • Transfer fra hotel i Bangkok til Ayutthaya
 • Transfer fra Ayutthaya til Khao Yai
 • Transfer fra Khao Yai til Koh Chang
 • Transfer fra Koh Chang til Bangkoks lufthavn ved hjemrejse
 • Tuktuk-tur med streetfood i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • Guidet eftermiddags/aftentur til Ayutthayas gamle stemtempler
 • Guidet eftermiddagstur i Khao Yai National Park med fokus på dyr og natur
 • Guidet vandretur i Khao Yai National Park: spot dyrene og nyd smukke vandfald
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Aarhus eller Aalborg for 1.495 kr. pr person . Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads.

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-11 år. Prisen varierer pr. afgang: fra 14.495 kr.

Børneprisen er baseret på, at man deler værelse med to voksne rejsende.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år - Prisen på alle afgange er 3.995 kr.

Prisen på singleværelsesestillæg varierer pr afgang: fra 14.495 kr.

Bemærk at der maksimalt kan være to voksne og to børn i alderen 0-11 år pr. værelse.

Bemærk at der maksimalt kan være tre voksne og et barn i alderen 0-11 år pr. værelse.

Bemærk at der maksimalt kan være tre voksne pr. værelse.

Bemærk at ved to voksne og to børn eller tre voksne og et barn, der deler værelse, sover et barn typisk i forældrernes seng eller på en madras på gulvet.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top