13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du vil gerne opleve Thailands fantastiske natur, den lækre mad, den smilende befolkning og nogle af de smukke kulturelle seværdigheder. Har du ikke flere uger at gøre godt med, vil vi med dette rejseforslag vise dig, at det sagtens kan betale sig at rejse til Thailand, selvom du blot har et par uger til rådighed. Vi gir dig en spændende smagsprøve på smilets land - kort og godt.

Du starter ud i den pulserende storby Bangkok, hvor mange oplevelser venter. Vi viser dig byen fra vandsiden og på cykel i de gemte kvarterer. Herfra går turen et par timer østpå med lokalt tog - længere skal du ikke væk, før du kan nyde natur og dyreliv i Khao Yai Nationalpark. Fra junglen er det tid til ø-liv med afslapning og sand mellem tæerne. Du bor fem nætter på den lækre, lille tropeø Koh Samet, hvor du bare kan sove længe, slappe af og nyde livet.

Se alle vores andre spændende turforslag til Thailand her.
Få information og fakta om Thailand her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser fra Danmark til Thailand, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Hotellet har en meget central og bekvem beliggenhed og byder på hyggelig rooftop-pool og rummelige værelser. Resten af dagen er til fri disposition, hvor du kan gå på opdagelse i Bangkok. Overnatning i Deluxe værelse. (M)
3. dag: På opdagelse i Bangkok
Efter morgenmaden skal du mødes med din guide, der vil følge dig ned til floden, hvorfra du boarder en traditionel thailandsk longtailbåd. Det er dejligt at nyde den friske brise fra floden, mens du sejler ned ad Chao Phraya - hovedfloden i Bangkok. Du kan nyde Bangkoks skyline, inden båden drejer ned ad de små bifloder kaldet "klongs". Du sejler forbi lokale træhuse bygget på pæle, hvor vasketøjet blafrer i vinden, mens der spilles thaimusik på radioen og dagligdagslivet leves. Første stop på turen er Wat Khun Chan templet, hvorefter turen fortsætter til Artist Village med gamle træbroer, en gammel barber, vintageplakater og en fredfyldt stemning. Her kan du også fodre den hellige catfish og begejstres af synet, når hundredevis af fisk kommer til overfladen. På Chao Phraya-floden sejler du tilbage mod to af de store sightseeing-steder i Bangkok - The Grand Palace og Temple of Emerald Buddha. Din tur ender ved templerne, hvorefter du kan tage tilbage til hotellet eller slentre rundt i Bangkoks gamle bydel. Resten af dagen er du på egen hånd. Vi kan anbefale en sundowner ved "Jacks" ved flodbredden, hvor du i øvrigt også spiser rigtig godt. Overnatning i Deluxe værelse. (M)
4. dag: Oplev Bangkok på cykel
Du har formiddagen på egen hånd til at udforske de små gyder i området, måske gå en tur op til Lumpini park eller slappe af ved poolen. Aftencykelturen foregår i en gruppe og starter cirka kl. 16.45. Først cykler I en tur gennem gaderne i Old Bangkok, og derefter sejler I over til den anden og mindre besøgte del af Bangkok. Her cykler I ad små skjulte stier til skildpaddetemplet og videre gennem byens maleriske portugisiske kvarter, hvor der er et stop i en museumscafé, der beretter om kvarterets historie. Et af turens højdepunkter er at cykle forbi de oplyste tempelkomplekser, mens solen går ned, og tusmørket sænker sig. Turen går tilbage over floden, og I får serveret en kold forfriskning, inden I cykler forbi blomstermarkedet og gennem chinatown, hvor der også venter smagsprøver på den lækre streetfood. Du er tilbage ved dit hotel cirka kl. 21.30. Overnatning i Deluxe værelse (M)
5. dag: Med tog til Khao Yai Nationalpark
I dag tager du en taxa til togstationen, hvor du skal ud på en lokal togtur til Pak Chong. Her bliver du hentet ved togstationen og kørt til din lodge, der ligger godt gemt nede ad grusveje. Lodgens pool lokker til et dyp, inden det er tid til at nyde en god middag i hotellets restaurant. Overnatning på lodge. (M)
6. dag: Heldagstur i Khao Yai Nationalpark
Du skal idag på tur i Khao Yai Nationalpark, der ligger cirka 45 minutters kørsel fra din lodge. Nationalparken er hjem for mange dyrearter, bl.a. vilde elefanter, syngende gibbonaber og de imponerende næsehornsfugle. Du har en guide med på turen, der kan vise dig junglens hemmeligheder. Nationalparken byder også på smukke vandfald, f.eks. det der er kendt fra filmen "The Beach". Overnatning på lodge. (M,F)
7.dag: Videre til Koh Samet
I dag går turen til den skønne tropeø Koh Samet. Efter nogle timers kørsel og en god halv times sejlads ankommer du til Koh Samet. Her bliver du mødt af ren thailandsk ø-idyl med hvide sandstrande og grønne palmer. I disse fantastiske omgivelser tilbringer du de kommende fem nætter. Overnatning på strandresort. (M)
8.-11. dag: Afslapning på Koh Samet
Du har et par dage til rådighed på denne fine, lille tropeø, hvor du kan sove længe, slappe af og nyde livet. Koh Samet er knap 30 kvm2, og øen er perfekt til afslappende dage i smukke og rolige omgivelser. Læs en bog, gå lange ture og nyd naturen, de hvide sandstrande og det indbydende, klare vand. Koh Samet er først og fremmest tilbagelænede strandoplevelser. Øen er et oplagt mål for de lokale, der til dagligt bor i Bangkok, men ønsker at kommer lidt væk fra det hektiske byliv og nyde en barfodsweekend under de svajende palmer. Overnatning på strandresort. (M)
12. dag: Koh Samet og afrejse fra Bangkok
I dag er det tid til at sige farvel til Koh Samet. Du tager færgen retur til fastlandet og herefter bil videre til lufthavnen i Bangkok. Tidspunktet afhænger af din flyafgang.
13.dag: Hjemkomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark igen efter et skønt eventyr i smilets land.

Overnatninger

3 overnatninger på hotel Grand Sathorn i Bangkok
2 overnatninger på Eco Valley Lodge, Khao Yai
5 overnatninger på Ao Prao Resort, Koh Samet

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – også børnefamilier.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray (kan også købes i Bangkok)
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger samt ture, transporter og måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Engelsktalende guider på transfers
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top