Søg
Søg
Thai'erne elsker børn
New Road Guesthouse
Klongtur, Bangkok
Bangkok, Thailand
Tuktuk, Bangkok, Thailand
Koh Kood Beach Resort
Koh Kood fiskerlandsby
Koh Kood, Thailand
Koh Kood Beach Resort Pool
Koh Kood Sunset House, Thailand
Koh Kood byder på både regnskov og strand
Koh Chang
Koh Chang
Koh Chang Paradise

Tre-generationers øhop i Thailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 8.595,-

Varighed: 13 dage

På denne tur oplever I Bangkoks sprudlende hektiske stemning og tager derefter på øhop til de to tropeøer Koh Kood og Koh Chang. Koh Kood er på trods af øens størrelse meget rolig og indbyder til afslapning og familiehygge på et af vores favorit resorts. Koh Chang er mere besøgt og byder udover skønne strande også på et større udbud af restauranter samt mulighed for shopping.

Jeres familietur starter i Bangkok, hvor I kan besøge lokale og pulserende markeder, opleve klongerne, eller lade roen falde over jer ved de smukke buddhistiske templer. Tag børnene med i Lumpini Park eller med på en tur på floderne i Bangkok. I fortsætter til afslappende badeferie på Koh Kood og Koh Chang.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Thailand herSæson

Hele året men området er regnfyldt fra maj - oktober.

Sam Roi Yod, Thailand

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Ankomst Bangkok og transfer til guesthouse
Ved ankomsten til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder I et service center, der kan være behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Vi kan anbefale I spiser på restauranten Harmonique, der ligger tæt ved jeres guesthouse.

Dag 3: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor du sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligliv.
Overnatning på guesthouse (M)

Dag 4: Bangkok - Koh Kood
Der er tidlig afgang fra Bangkok med minibus til Trat. Du ankommer til Laem Sok kajen over middag, hvorfra færgen til Koh Kood afgår. Først på eftermiddagen ankommer du til Koh Kood Beach Resort, hvor du kan nyde livet og slappe af i skønne tropiske omgivelser - resortet har en hyggelig og familiær atmosfære. Her tilbringes de næste tre nætter.
Overnatning i villa (M)

Dag 5-7: Koh Kood Beach Resort
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood.
Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmefyldte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer desuden en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en pause fra stranden, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner.
Overnatning i villa (M)

Dag 8: Transfer til Koh Chang
Idag går turen videre til Thailands tredie største ø Koh Chang. Du skal bo på et dejligt resort på en af øens kendte strande. Tag dig en slentre tur i vandkanten, nyd havet eller slap af i palmernes skygge. Hotellet har en dejlig stor pool og en spa afdeling hvor du kan blive forkælet.
Overnatning på resort i bungalow (M)

Dag 9-11: Koh Chang på egen hånd
Nyd dine sidste ferie dage på den skønne strand med dejlig seafood eller veltillavet thai mad. Du kan også tage på udflugter på og omkring øen, f.eks. en cykeltur, snorkeltur eller vandretur til et af øens vandfald.
Overnatning på resort i bungalow (M)

Dag 12: Afrejse fra Koh Chang mod lufthavnen
Jeres ferie lakker mod enden, der er idag afgang fra jeres resort mod Bangkok lufthavn, hvorfra jeres fly afgår.

Dag 13: Ankomst Danmark

Overnatning:
2 nætter på guesthouse i Bangkok
4 nætter i lækker villa på Koh Kood
4 nætter på resort i bungalow på Koh Chang

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 8.595,-


Prisbemærkning

Børnene overnatter på opredninger

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

6 voksne og 4 børn

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark-Bangkok t/r
  • Transfers og overnatninger som nævnt i program

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Thailand: 04-06-2019 18:00:00 : 12224
Herning
4. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 06-06-2019 18:00:00 : 12897
Aalborg
6. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Thailand: 11-06-2019 18:00:00 : 13428
Kolding
11. juni 2019 kl. 18:00

Thailand

Se mere her

Servicecenter

Nordthailand Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter

Thailand, Bangkok Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Thailand
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: