13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.995,-
FRA 9.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Jeres familietur starter i Bangkok, hvor I kan besøge lokale og pulserende markeder, opleve klongerne, eller lade roen falde over jer ved de smukke buddhistiske templer. Tag børnene med i Lumpini Park eller med på en tur på floderne i Bangkok. I fortsætter til afslappende badeferie på Koh Kood og Koh Chang.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Hele året men området er regnfyldt fra maj - oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Turen starter med afrejse fra Danmark med kurs mod Bangkok.
2. dag: Ankomst Bangkok og transfer til guesthouse
Ved ankomsten til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Centre Pointe Silom har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god atmosfære. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok. Vi kan anbefale I nyder en sundowner på "Jacks" der ligger direkte ud i floden i gå afstand fra jeres hotel.
3. dag: Bangkok på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor du sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligliv. Slut dagen af med et dyp i hotellets pool. Overnatning på hotel (M)
4. dag: Bangkok - Koh Kood
Der er tidlig afgang fra Bangkok med minibus til Trat. Du ankommer til Laem Sok kajen over middag, hvorfra færgen til Koh Kood afgår. Først på eftermiddagen ankommer du til Koh Kood Beach Resort, hvor du kan nyde livet og slappe af i skønne tropiske omgivelser - resortet har en hyggelig og familiær atmosfære. Her tilbringes de næste tre nætter. Overnatning i villa (M)
5.-7 dag: Koh Kood Beach Resort
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmefyldte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer desuden en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en pause fra stranden, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner. Overnatning i villa (M)
8. dag: Transfer til Koh Chang
Idag går turen videre til Thailands tredie største ø Koh Chang. Du skal bo på et dejligt resort på en af øens kendte strande. Tag dig en slentre tur i vandkanten, nyd havet eller slap af i palmernes skygge. Hotellet har en dejlig stor pool og en spa afdeling hvor du kan blive forkælet. Overnatning på resort i bungalow (M)
9.-11 dag: Koh Chang på egen hånd
Nyd dine sidste ferie dage på den skønne strand med dejlig seafood eller veltillavet thai mad. Du kan også tage på udflugter på og omkring øen, f.eks. en cykeltur, snorkeltur eller vandretur til et af øens vandfald. Overnatning på resort i bungalow (M)
12. dag: Afrejse fra Koh Chang mod lufthavnen
Jeres ferie lakker mod enden, der er idag afgang fra jeres resort mod Bangkok lufthavn, hvorfra jeres fly afgår.
13. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

2 overnatninger på hotel i Bangkok med pool
4 overnatninger i lækker villa på Koh Kood Beach Resort
4 overnatninger på resort i bungalow på Koh Chang

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

6 voksne og 4 børn.

November - april

Pakkeliste

  • Solcreme
  • Myggespray
  • Kasket/Solhat

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Rejse - og afbestilingsforsikring

Prisbemærkning

Børnene overnatter på opredninger
Prisen er baseret på 6 voksne og 4 børn

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top