Søg
Søg
Bjrøne, Alaska
Seward, Alaska
Exit Glacier, Alaska
Kenai Fjords NP, Alaska
Spækhuggerm Alaska
Brunbjørn med laks
Mount McKinley, Alaska
Spøgelsesbyen Kennicott, Alaska
Denali National Park, Alaska

Alaskas højdepunkter

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.495,-

Varighed: 15 dage

Alaska er på alle måder unik. Her findes imponerende gletchere, smukke fjorde, høje bjerge, tundra, vildmark samt et varieret dyreliv. Denne tur tager dig på et eventyr i USA’s nordligste stat, hvor du bl.a. kan sejle havkajak, tage på wildlife cruise samt vandre i naturskønne Denali National Park.

I Nordamerika kan du ikke komme meget længere væk fra civilisationen, både mentalt og fysisk, end Alaska. Anbragt på toppen af kontinentet, er Alaska praktisk talt sin egen planet; et land fra en anden verden med massive gletsjere, tårnende bjergtinder, og unikt dyreliv. Alaska er et af de mindst udforskede områder i Nordamerika og et af de mest øde steder på Jorden. Her hersker naturen og stilheden. På denne tur kommer du til at smage på alt godt fra havet i Anchorage, vandre i Denali Nationalpark, høre gletsjerne knage ved Prince William Sundet, sejle i havkajak blandt isbjerge samt forsøge at spotte alt fra græssende elge til bjørne.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i USA her

Sæson

Juni - september.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Anchorage
Ankomst i løbet af dagen og check-in på hotellet. Om aftenen vil der være velkomstmøde på hotellet.

2. dag: Homer
I dag går turen til Homer. Køreturen går langs kysten ved Kenai halvøen, med gode udsigter til gletsjere, bjerge og med mulighed for at spotte belugahvaler i fjorden.

3. dag: Homer
Homer er en livlig lille by omgivet af hav og vildmark. Det er ikke unormalt at se sorte bjørne i og omkring byen - det anbefales dog at tage på en tur ud i vildmarken for at spotte dem. Der er også mulighed for at spotte hvaler, sejle havkajak, vandre, ride, tage på fisketur eller tage en flyvetur ud i den rå natur.

4. dag: Seward
I dag går turen til Seward. Der vil være mulighed for at tilkøbe en bådtur ud i Kenai Fjords National Park, hvor der er mulighed for at spotte spækhuggere, havoddere og marsvin blandt isbjerge i fjorden.

5. dag: Seward
Der er i dag mulighed for en fantastisk vandretur til Exit Glacier og Harding Icefield. Vandreturen går gennem flere forskellige former for landskaber og går for at være det smukkeste på Kenai halvøen. Der er gode muligheder for at spotte bjørne i området omkring Harding Icefield.

6. dag: Valdez
Turen går i dag til Valdez med færgen langs Alaska Marine Highway og ind i Prins William fjorden. Der er mulighed for at skimte Columbia Glacier, hvis vejret tillader det. Valdez ligger omgivet af imponerende gletsjere og de smukke Chugach bjerge.

7. dag: Wrangell St Elias National Park
Dagen starter med et besøg ved den Trans-Alaskan Pipeline, som løber fra Valdez til det Arktiske Ocean og er en af de største rørledninger i verden. Næste stop er Worthington Glacier, som ligger i Chugach bjergene. Worthington Glacier er en af de mest tilgængelige gletsjere i Alaska. Endedestination er den historiske by McCarthy. Byen er omringet af bjerge og her mræker du for alvor det ægte Alaska.

8. dag: Wrangell St Elias National Park
I dag skal Wrangell St Elias National Park udforskes. Parken er den er den største nationalpark i USA, seks gange større end Yellowstone. Wrangell St Elias dækker et område på 50.000 kvadratkilometer og utroligt naturskønt. Her er masser af vandreruter og et varieret dyreliv. Tilbring hele dag på at udforske denne fantastiske nationalpark.

9. dag: Wrangell St Elias National Park
Gå på opdagelse i spøgelsesbyen Kennicott, som ligger fastfrosset i tid. Da Kennicott kobbervirksomhed pludselig forlod byen i 1938, efterlod de både udstyr, bygninger og personlige ejendele. Der vil være en lokal guide der kan fortælle om arbejdet i minerne og livet i dette afsidesliggende vildnis. Der er mulighed for at vandre langs Bonanza Mine trail, hvorfra du har udsigt over Chugach bjergene, Mount Blackburn og Kennicott Glacier.

10. dag: Tangle Lake
I dag går turen via Copper River til Tangle Lake. Copper River er kendt for sine laks, som er federe end andre laks i verden pga. deres lange rejse op ad floden. De lokale omkring Copper River har udviklet deres egen form for selvstændighed, da de lever langt væk fra de større byer Anchorage og Fairbanks. Herfra fortsætter turen til Tangle Lake.

11. dag: Denali
I dag køre vi nordpå mod Denali og Nordamerika’s højeste bjerg, Mt. McKinley. Mange bjergbestigere brugere det som træning inden de tager mod Himalayas 8000 meter bjergtoppe. Mt. McKinley er også kendt under sit Athabasca navn Denali, som betyder ”den store”.

12. dag: Denali
Alt vedrørende Denali Nationalpark er stort: landskabet, bjergene, den fantastiske natur og dyrene. Shuttlebussen i Denali er en fremragende måde at komme omkring på. I nationalparken er der mulighed for at se elge, bjørne, ulve, nordamerikanske rensdyr og meget mere. Nyd en hel dag i parken, hvor du kan udforske Alaskas vildnis.

13. dag: Denali
Heldigvis har du endnu en dag i Denali. Der er masser af mulighed for vandreture, hvor du oplever de dynamiske landskaber med gletsjere som forsyner store floder og utallige søer.

14. dag: Anchorage
Med masser af fede oplevelser fra vildmarken og gode minder sættes kursen tilbage mod Anchorage. Der er mulighed for shopping, høre live musik og besøge en af de mange lokale pubs i Anchorage. Turen slutter omkring kl. 17:00. Det er muligt at tilkøbe en overnatning gennem Jysk Rejsebureau eller tage et fly videre samme aften.

15. dag: Anchorage
Turen slutter. Det er muligt at tilkøbe ekstra overnatninger gennem Jysk Rejsebureau eller tage et fly hjem eller videre ud i verden.

Overnatning:
2 overnatninger på hotel.
12 overnatninger i telt.


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.495,-


Prisbemærkning

.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Max 13 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Entré til nationalparker
  • Byrundtur i Anchorage
  • Overnatning ifølge program
  • Måltider ifølge program
  • Privat minibus med air-condition og wi-fi
  • Færge
  • Turleder på hele turen.

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge: det god skik i USA at give guiden/chaufføren drikkepenge, dette er ikke inkluderet.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: