Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Her ser du de ture og oplevelser vi tilbyder i Vietnam - de er eksklusiv fly og kan købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau. Du kan sammensætte turene og oplevelserne som du ønsker.

Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 5 oplevelser

Backpackereventyr i grotterne ved Phong Nha

Backpackereventyr i grotterne ved Phong Nha

Vietnam er et overflødighedshorn af oplevelser fra smukke landskaber, fine strande, charmerende byer og historiske steder. Få steder i landet byder dog på fantastisk jungle trekking, udforskning af im
Læs mere
5 dage
MARTS - AUGUST
fra 3.340,-
Cykel, Vietnam,

Cykeltur fra Vietnam til Thailand

På cykel gennem Vietnam, Cambodja og Thailand – fra Ho Chi Minh City via Mekong-deltaet og Angkor Wats templer til Thailands strande.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 19.495,-
Vietnameventyr på motorcykel

Vietnameventyr på motorcykel

Med vind i håret og luft under vingerne vil du på denne tur komme til at opleve Vietnam fra en noget anderledes vinkel fra bagsædet af en motorcykel (Nha Trang til Ho Chi Minh City)
Læs mere
5 dage
HELE ÅRET
Priser på vej
Bådtur til Quan Lan øen

Bådtur til Quan Lan øen (Halong- & Bai Tu Long bay)

Smuk sejlads i Halong og Bai Tu Long bugterne er hovedattraktionen på denne tur, som henvender sig til dig, der gerne vil derud, hvor de fleste turister ikke kommer.
Læs mere
4 dage
MAJ - OKTOBER
Priser på vej
Eventyr i nordøst

Eventyr i nordøst

Nyd nogle af Vietnams mindst besøgte områder i nordøst, som byder på helt unikke naturoplevelser. Ha Giang-området giver et fascinerende kig ind i det uturistede Vietnam. Og den smukke Ba Be National
Læs mere
6 dage
OKTOBER - MAJ
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top