Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 24.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med bagpå scooter i Ho Chi Minhs gader, hvor du kan smage på de lokale retter. Turen går videre ud på landet, hvor du oplever den lokale kultur på dit homestay, ser et stort flydende marked ved Mekong floden og fortsætter til Vietnams svar på en bounty ø - Phu Quoc. Du har et par dages afslapning før turen fortsætter til Cambodja. Her skal du udforske den afslappede kystby Kep, de smukke Kardemomme bjerge, historiske Phnom Penh inden turen slutter i Siem Reap ved magiske Angkor Wat.

Få information og fakta om Vietnam og Cambodja
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Vietnam og Cambodja

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt men det bedste tidspunkt er fra november til marts, hvor vejret er tørt og med en behagelig temperatur. Fra marts til maj stiger temperaturen og juni til oktober er regntid.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Idag flyver du mod Ho Chi Minh.
2. dag: Ankomst Ho Chi Minh
Efter ankomst bliver du kørt til dit homestay, hvor du har resten af dagen til at slappe af, tage en snak med din vært og udforske området.
3. dag: Tidlig morgen tur på bagsædet af en scooter
Du bliver hentet tidligt af din guide som tager dig med bagpå sin scooter, så du kan se byen vågne. Gadefejeren gør klar til dagen og gadekøkkenerne gør klar til morgenens gæster. Du kommer forbi Ho Chi Minhs største blomstermarked, som ligger i små gyder du kun lige kan passere på scooteren og du får et indblik i de lokales daglige liv. Turen slutter på en lille lidt hemmelig café, hvor du kan fordøje formiddagens indtryk over en kop kaffe. Din guide kører dig tilbage ca. kl 11.00 og resten af dagen er på egen hånd. (M)
4. dag: Oplev Ho Chi Minh by night
Dagen er på egen hånd indtil kl 17.30, hvor du bliver hentet til solnedgangstur bagpå en scooter. Fra bagsædet kan du indsnuse duften af og mærke byens puls. Du bliver præsenteret for mange af de lokale retter f.eks. nudelsuppe, rispapir salat og vietnamesisk pizza som du kan skylle ned med den berømte vietnamesiske øl. Mæt af indtryk og streetfood er du tilbage ved dit homestay midt på aftenen. (A)
5. dag: Udforsk Ben Tre på cykel og gåben
Du bliver hentet kl. 08.00 og skal i dag mod Ben Tre provinsen. Du kommer til at cruise på floden, stoppe ved et værksted der producerer mursten i hånden,og gå og cykle langs kanalerne og grøntssagsfarmene mens du oplever det lokale liv på landet. Tilbage i byen checker du ind på dit homestay, hvor du tilbereder aftensmaden med din vært. (F,A)
6. dag: Ben Tre - Can Tho, den største by i Mekong deltaet
Efter morgenmaden er det tid til en cykeltur til det lokale marked. Herefter skal du besøge en butik hvor de laver rispapir kager og se Mr. Sau Khanhs hus, der er fyldt med antikviteter. Du sejler tilbage til Ben Tre inden du fortsætter til Can Tho. (M,F,A)
7. dag: Cai Rang flydend marked - det største i Vietnam
Du skal tidligt op så du kan komme ud og opleve det farvestrålende flydende marked, der er besøgt af folk fra hele Mekong deltaet. Senere på dagen er der transfer til færgen som sejler dig til badeøen Phu Quoc. (M,F)
8-10. dag: Afslapning og strandliv på Phu Quoc
Phu Quoc er en skøn ø - perfekt til afslappende badeferie. Nyd det lækre vand, tag på en snorkeltur, slap af med en bog eller gå en tur og nyd de lokale markeder. (M)
11. dag: Transfer til Cambodja
Du skal i dag med båden til Ha Tien, hvorfra du bliver kørt til grænsen til Cambodja. På den anden side af grænsen bliver du hentet og kørt til dit hotel i den charmerende kyst by Kep. Du har eftermiddagen på egen hånd og kan måske blive fristet til at smage noget af det lækre seafood byen er kendt for og snuppe en solnedgangsdrink i "The Sailing Club". (M)
12. dag: På cykel omkring Kep
Nyd en tidlig morgenmad inden du bliver hentet kl. 07.30 og kørt til startstedet for dagens cykeltur. Du får set historiske bygninger fra kolonitiden, rismarker, frugtplantager med de smukke Elefant Bjerge som baggrund. Undervejs holdes pause og du kan hilse på de lokale indbyggere. Målet for turen er Kampot floden, hvor du kan snuppe en svømmetur og nyde den medbragte frokost som er picnic. Efter lidt afslapning bliver du hentet og kørt tilbage til dit hotel. Eftermiddagen er på egen hånd. (M,F)
13. dag: Videre til Chi Phat ved Kardemomme bjergene
Efter en formiddagskøretur bliver du mødt af din lokale guide, som sejler med dig et par timer ad floden ind i junglen til Chi Pat. Læn dig tilbage og nyd de smukke omgivelser. Området du skal til i Chi Pat drives af en af verdens bedste wildlife organisationer, som arbejder sammen med de lokale i området om at bevare skoven og junglen. Din lokale guide er født i området og er ekspert i området - du skal dog ikke forvente de kan engelsk på et højt niveau. Efter du har tjekket ind ved projektets kontor og sat din bagage i din bungalow skal du på en nem gåtur til Chhay Chrey floden, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur og nyde junglen. Hvis du har lyst kan du komme med til det lokale "plant et træ" projekt inden du kommer tilbage i tide til middagen, der serveres ved besøgs centret. (M,A)
14. dag: Chi Phat
Du kan idag vælge en af følgende aktiviteter (M,F,A):
 • Fugletur: Kom tæt på ørnene, næsehornsfuglene og mange andre fuglearter på solopgangsturen. Du oplever junglen vågne mens du sejler på den stille flod gennem den tropiske regnskov. Hold udkig efter sjældne fuglearter, aber og måske en af de vilde asiatiske elefanter. Motoren slukkes og båden flyder stille gennem de smukke kardemomme bjerge.
 • Cykeltur gennem junglen: Efter morgenmaden starter din 42 km lange cykeltur. Du cykler langs forskellige floder og gennem tæt jungle. Her kan du være heldig at spotte aber og sjældne fugle. Frokosten indtages på flodbredden ikke så langt fra den skjulte begravelsesplads, hvor du efterfølgende kan udforske området. Cykelturen tilbage går ad små jungle stier forbi smukke vandfald og huler. Turen er bedst egnet hvis du har lidt mountainbike erfaring.
 • Kajaktur: Efter morgenmaden er der afgang i kajak på floden mod Sothun bungalows. Du ror forbi små lokale huse og kan nyde fuglelivet og den smukke natur. Undervejs kommer du forbi en lille ferskvands strand, hvor du kan snuppe et bad og slappe lidt af. Frokost serveres ved Sothun Bungalows. Sidst på eftermiddagen kan du enten vælge at ro eller gå tilbage.
 • Hummer fiskeri (aften - i perioden oktober - maj): Efter middagen er der mulighed for at komme ud og fange hummer. Du bliver sejlet ud til fiskeområderne med en lokal der kender området vældigt godt – undervejs kan du nyde det stille vand og ildfluerne langs bredden. Du får lov at forsøge dig med et spyd og se om du kan gøre fiskerne kunsten efter.
15. dag: Chi Pat - Phnom Penh
Efter morgenmaden er det tid at sige farvel til dine værter og hoppe på en båd og videre i bil til Phnom Penh. (M)
16. dag: På oplevelse i Phnom Penh
Du bliver hentet om morgenen ved 8.00 tiden, hvor din unikke tur rundt i Phnom Penh starter. Du besøger Pshar Kandal morgenmarked, det franske kvarter med de smukke bygninger i kolonistil og det buddhistiske tempel Wat Phnom. Turen fortsætter gennem byen forbi Raffles hotel, det gamle posthus og Cambodjas største marked Psah Thmey, hvor du kan gå på opdagelse og finde alt fra antikke mønter til blomster og mad. Senere på dagen er det tid til at se nærmere på den dystre periode af Cambodjas historie, hvor Khmer Rouge herskede i landet. Du får oplevet S 21, som er det fængsel, hvor tortur blev udøvet og i dag er et museum der skal minde om fortidens synder samt Killing Fields. Resten af dagen er på egen hånd. Vi kan anbefale du fordøjer dagens indtryk med en sundowner langs floden. (M,F)
17. dag: Phnom Penh - Siem Reap
Du bliver hentet og kørt til Siem Reap. Turen tager det meste af dagen. Ved ankomst bliver du sat af på hotellet og har aftenen på egen hand. Du kan udforske det lokale natmarked, hvor de sælger alt fra souvenirs til mad. (M)
18. dag: Angkor Wat tempeltur
Afgang i løbet af morgenen, hvor du bliver hentet af din engelsktalende guide og chauffør til en dag fyldt med tempeloplevelser. Angkor arkæologiske park er et af de vigtigste og smukkeste arkæologiske sites i hele Sydøstasien. Området strækker sig over 400 km2 og byder på fantastiske ruiner fra de forskellige perioder af Khmer riget fra det 9 .- 15. århundrede. Turen i dag byder på de vigtigste highlights og starter i den sydlige del af området, hvor du kan gå et stykke langs muren gennem junglen til et gemt tempel. Du besøger Bayon, Baphoun og Leper King bagefter inden frokost serveres på Triple K. Efter frokost besøger du det berømte tempel i junglen Ta Phrom og hovedtemplet Angkor Wat. Dagen sluttes af med en uforglemmelig solnedgang over Angkor Wat. (M,F)
19. dag: På cykeltur omkring Siem Reap
I dag hopper du i sadlen og kører ud på landet, hvor du er med til at tilberede et Khmer måltid, der doneres til munkene. De fleste munke lever langt fra deres familier og må ikke have jobs, de er derfor afhængige af velgørenhed fra de lokale. Du tilbereder maden sammen med en lokal kok og donerer senere maden til munkene. Måske er du heldig at modtage en velsignelse og ellers kan du spørge munkene om deres tro og traditioner. Efter frokost går cykelturen tilbage til dit hostel. (M,F)
20. dag: Transfer til lufthavnen
Det er tid til at tjekke ud og tage afsted til lufthavnen, hvorfra turen går hjemad.
21. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på homestay i Ho Chi Minh
1 overnatning på homestay på landet
1 overnatning på turistklassehotel i Can Tho
4 overnatninger på stemningsfyldt strandhotel på Phu Quoc
2 overnatninger på lille hyggeligt hotel i Kep
2 overnatninger i simpel bambushytte i Chipat
2 overnatninger på charmerende guesthouse i Phnom Penh
3 overnatninger på boutiquehotel i Siem Reap

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Bemærk chaufførerne der benyttes kun taler begrænset engelsk.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • 45 USD i kontanter og pasfoto i farver til cambodjansk visum

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Saigon // Siem Reap - Danmark (inkl. bagage)
 • Tranfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top