Søg
Søg
Thorny Devil, Outback, Australien
Sporvogn i Melbourne, Australien
Great Ocean Road, Victoria, Australien
Great Ocean Road, Austalien
The Grampians National Park, Victoria, Australien
Australien, Stuart Highway
Outback, Australien
Ayers Rock, Australien
Kata Tjuta, Australien
Uluru, Australien
Kings Canyon, Australien

Fra Melbourne til Australiens røde hjerte

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 6.995,-

Varighed: 10 dage

Tag med på en 10 dage gruppetur, der går fra Melbourne i syd ind til Australiens røde hjerte - til Alice Springs og Uluru.

Ved Shipwreck Coast tårner de spektakulære klippeformationer ”The Twelve Apostles” sig op fra havet, og i området ved Loch Ard Gorge kan du fordybe dig i historien om et skibsforlis, mens du bevæger dig rundt i storslået natur. Sov under jorden i opal-minebyen Coober Pedy, der ved første øjekast ligner en spøgelsesby, men summer af liv under jorden. Nyd en uforglemmelig solop- og nedgang ved Uluru (Ayers Rock) og gå gennem den majestætiske Valley of the Winds ved Kata Tjuta (The Olgas).

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Melbourne til Twelve Apostles
Fra Melbourne er der afgang mod de kendte surf-byer, Torquay (hjemsted for surf-mærkerne Rip Curl og Quicksilver), Bells Beach og Anglesea. Videre ad Great Ocean Road har du mulighed for at kaste dig i bølgerne, gå på opdagelse eller bare slappe af i byerne Apollo Bay og Lorne. Dele af Great Ocean Road er udhugget af hjemvendte soldater fra første verdenskrig, og deres arbejde og arv har skabt en af de mest opsigtsvækkende kystveje, du nogensinde vil opleve. I Otway National Park er det tid til frokost og en gåtur gennem noget af Australiens oprindelige regnskov. Hvilken bedre måde at afslutte dagen på end med en solnedgang ved de vilde klippeformationer the Twelve Apostles? I nat overnatter du på et hostel på Great Ocean Road (F,A)

2. dag: Great Ocean Road til Grampians National Park
Udover den spektakulære natur er dagens højdepunkter Loch Ard Gorge, London Bridge og The Bay of Martyrs. Efter frokost bevæger du dig væk fra kysten og ind i landet til Grampians National Park. Her bruger du eftermiddagen med en vandretur til foden af MacKenzie Falls, og du kan nyde udsigten fra The Balconies . Senere på dagen har du mulighed for at se kænguruer og andet dyreliv komme ud for at lege. I nat overnatter du på et hostel i hjertet af Grampians National Park. (M,F,A).

3. dag: Grampians National Park til Adelaide
Denne morgen starter med et besøg ved Brambuk Aboriginal Cultural Centre, hvorefter den står på mere vandring i den smukke nationalpark. På vej mod Adelaide er der frokost ved Mt. Arapiles. Om eftermiddagen får du rig mulighed for at læne sig tilbage og nyde landskabet, inden du når Adelaide først på aftenen. (M,F)

4. dag: Adelaide
I dag har du hele dagen til at gå på opdagelse i Adelaide. Vær opmærksom på, at det i dag kun er overnatning, der er inkluderet i prisen og ikke aktiviteter og måltider.

5. dag: Adelaide til Quorn
Efter gårdagens oplevelser i Adelaide forlader du byen og rejser gennem Clare Valley, en af Australiens ældste vinregioner. På vej gennem det sydlige Flinders Rangers stopper du for at spise frokost og bagefter vandrer du op til Dutchman’s Stern, hvor der er en storslået udsigt over de omkringliggende sletter. I aften bor du i den historiske by Quorn. (F,A)

6. dag: Quorn til Coober Pedy
Dagen starter tidligt, og målet er Coober Pedy – byen, der leverer størstedelen af verdens smukke opal. Det føles næsten som om, du er landet på Mars, så goldt er landskabet. Du kommer du på en rundtur i opal-minerne, og der vil være tid til at se de underjordiske seværdigheder, som byen gemmer. Efter et besøg hos Josephine’s Kangaroo Orphanage og aftensmad, sover du under jorden – helt ligesom de lokale. (M,F,A).

7. dag: Coober Pedy til Uluru
Eneste plan for i dag er at nå til Uluru (Ayers Rock). Her camperer du og nyder din første solnedgang ved Uluru. (M,F,A).

8. dag: Uluru
I dag har du hele dagen omkring Uluru. Gå en tur i området og lær mere på de lokale aboriginere. Tilbage i lejren er der frokost, og du har resten af dagen til at gå på opdagelse og nyde Ulurus. (M,F,A)

9. dag: Uluru & Kata Tjuta til Kings Creek Station
Morgenmaden bliver indtaget ved Kata Tjuta (The Olgas), hvor den majestætiske Valley of the Winds skærer sig gennem de unikke kuppelformede klipper. Efter en lækker frokost er det tilbage til bussen, som kører mod swimmingpoolen i Kings Creek Station, hvor du overnatter. Der er her mulighed for at komme på kamelsafari, helikoptertur og ATV-safari (ikke inkluderet). (M,F,A)

10. dag: Kings Canyon til Alice Springs
Nyd gåturen på kanten af Watarrka (Kings Canyon) for at komme til udsigtspunktet, hvor du får en storslået udsigt over kløften, de kæmpe vægge af sandsten og ser, hvor enorm Kings Canyon er. Du ser desuden det berømte vandhul, der er kendt som Edens Have. Efter frokost hedder destinationen Alice Springs, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F).

Overnatning:
Swag, telt og hostel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Opgradering af overnatning på Ayers Rock Resort afhænger af tilgængelighed. Rejser du alene, bor du med en anden rejsende af samme køn de steder, du camperer. Denne pakke er en kombination af to ture, hvorfor det kan forekommer at guiden og gruppen ændrer sig undervejs.

Maximum 15 kg bagage samt en mindre rygsæk til dagsture må medbringes på turen.


Afrejsedatoer

Der er afgang flere gange om ugen - kontakt din rejsekonsulent for at høre nærmere.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 6.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 24 personer

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Guide (engelsktalende)
  • Transport
  • Ture/oplevelser ifølge program
  • Overnatninger
  • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: