Vestaustralien er et kæmpe område og oplevelserne, der venter her, er utællelige. Kør med autocamper til den forunderlige Pinnacles-ørken, hvor kalkstenssøjler troner sig op i det golde landskab. Hop i de blågrønne rockpools mellem nationalparken Karijinis bløde, røde klipper. Eller tag til havreservatet Monkey Mia, hvor delfinerne plasker rundt i det krystalklare vand helt tæt på kysten. Vestaustralien ligger klar med få turister og åbne vidder.

Viser 5 oplevelser

Pinnacles Desert, nord for Perth

Camper-eventyr i Vestaustralien

Vestaustralien er for de eventyrlystne! Her finder du få turister, den rå outback, et varieret dyreliv, god dykning/snorkling, fantastisk vin, god surfing og aboriginal-kultur.
Læs mere
22 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 19.795,-
Off-road eventyr fra Perth til Darwin

I 4WD autocamper fra Perth til Darwin

Hvis du ønsker at opleve det rå, uspolerede Australien, så er du landet det helt rigtige sted. Tag på et vaskeægte off-road eventyr i det øde Vest- og Nordaustralien i firehjulstrukket autocamper og få en oplevelse ud over det sædvanlige.
Læs mere
26 dage
APRIL - SEPTEMBER
fra 34.995,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 17.195,-
Det er nemt, at rejse på egen hånd i Australien

Rejs på egen hånd i Australien

Få en god begyndelse på din rejse Down Under med denne startpakke i Australien. Vi sørger for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel, så du får en god start på rejsen i Australien.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 11.995,-
Bush camping langs den australske vestkyst

Bush camping langs den australske vestkyst

Vestaustralien er fascinerende med kæmpeafstande og store naturoplevelser. Kom tæt på vilde delfiner, udforsk klippeformationer, opdag livet under havet ved Coral Bay og Exmouth halvøen og slut af i perlebyen Broome.
Læs mere
15 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 28.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top