KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Påskeferien er en populær rejsesæson, hvor mange bruger de skønne helligdage til at komme ud og opleve verden. Vil du også gerne rejse i påsken, men har svært ved at vælge, hvor du skal rejse hen, så har vi samlet 10 anbefalinger til spændende rejsemål, der er perfekte til en (forlænget) påskeferie.

Hvor går din drømmerejse hen i påsken?

Japan
Foråret er det ultimative tidspunkt at rejse til Japan – særligt hvis du drømmer om at se de smukke kirsebærtræer springe ud. I Tokyo, Kyoto og Osaka springer de lyserøde blomster ofte ud i perioden fra slutningen af marts til starten af april. Træerne pryder gaderne og parkerne i byerne, og det er en helt særlig oplevelse at se Japan blive dækket af ét stort lyserødt tæppe. Japan er et land, der byder på god mad, rare mennesker, smuk natur og masser af kultur.

I Japan er det nemt at rejse på tværs af landet med tog, og med et Japan Rail Pass kan du uden problemer rejse fra by til by, så du får oplevet mest muligt på din påskerejse. Den gode infrastruktur gør også Japan til en oplagt destination for solorejsende.

Læs flere anbefalinger til oplevelser i Japan her.

Og find inspiration til din påskerejse i vores rejseforslag til Japan her.

Mauritius
Drømmer du om at holde påskeferie på en sand paradis-ø? Så er Mauritius destinationen for dig! Tidsforskellen mellem Danmark og Mauritius er kun 2 timer, hvilket gør destinationen oplagt til en kortere rejse, f.eks. over påsken. Trænger du til en velfortjent pause kan du nyde de smukke hvide strande og tage en snorkeltur i havet. Er du til lidt mere action, er Mauritius også destinationen for dig. Her kan du både prøve kræfter med vandring, trekking og adventure.

Læs her om Stines rejse til Mauritius hvor hun vandrede på bjerget Le Morne, red på heste, kørte ATV i junglen, så smukke vandfald og meget mere.

Find inspiration til din påskerejse til Mauritius i vores rejseforslag her.

Spanien
I Spanien er påsken lig med Semana Santa, som er et kæmpe fænomen mange steder i Spanien, blandt andet i regionen Castilla y Leon. Gaderne fyldes med store religiøse optog, og det er et show uden lige. Det er med til at gøre påsken til et utroligt attraktivt tidspunkt at besøge Spanien, så du bør booke din rejse i god tid og forvente lidt højere hotelpriser. Der er forskellige måder at opleve Spanien på. Du kan tage på togrejse gennem Spanien, vandre i den smukke natur eller tage på et klassisk roadtrip. På De Kanariske Øer er der en dagstemperatur på over 20 grader året rundt, og øerne er derfor oplagte at besøge i påsken, hvis du drømmer om en kortere rejse til varmere himmelstrøj.

Find inspiration til din påskeferie i Spanien i vores rejseforslag her.

Australien
Hos Jysk Rejsebureau ser vi hvert år, at Australien hitter til forårs- og påskerejser, og vi forstår godt hvorfor. Hvis du vil opleve Australien udenfor turistsæsonerne, er foråret det perfekte tidspunkt at rejse dertil. Australien går i forårsmånederne mod mere stabilt vejr, men det enorme kontinent breder sig over mange klimazoner, og det er derfor en god ide at snakke med en rejsekonsulent, inden du planlægger din rejse. Der er stor variation i, hvad du kan opleve i Australien, alt efter hvori landet du befinder dig. Australien er en buffet af smuk og anderledes natur, spændende dyreliv og med rig mulighed for et uforglemmeligt roadtrip.

Hvis du har en dykkerdrøm i maven, og du ønsker at opleve dyrelivet under havoverfladen, ankommer hvalhajerne og mantarokkerne til vestaustraliens kyst i foråret, så her er der mulighed for enestående dykning.

Find inspiration til påskerejsen til Australien i vores rejseforslag her.

Nepal
Vil du på en aktiv rejse i påskeferien? Og er du vild med trekking i storslåede bjerglandskaber? Så kan du tilbringe påskedagene i Nepal og tage på trek i Langtang-området. I foråret kan du nyde den frodige natur og specielt de smukke rhododendron, som blomster på bjergskråningerne.Læs mere om vores trek til Langtang her.

Nepal er også oplagt til familierejser i påsken. Landet byder på fantastiske natur- og dyreoplevelser, og I kan blandt andet opleve Østens største bestand af indiske pansernæsehorn.

Læs om Brians safari-oplevelse i nationalparken Chitwan her.

Find inspiration til påskens rejse i vores rejseforslag til Nepal her.

New Zealand
Rejser du til New Zealand i foråret og påsken er det generelt nemmere at få bedre priser på campervans og motorhomes, da det er uden for den store (og dyrere) højsæson. Du får altså mulighed for at opleve fantastiske New Zealand med færre turister og til bedre priser. New Zealands årstider er modsat de danske, og derfor kan du i april opleve smukke efterårsfarver og klart vejr. New Zealand er et spændende rejsemål både for eventyrlystne backpackere og børnefamilier på roadtrip.

Læs vores anbefalinger på en 14-dages rejse gennem New Zealand, og få inspiration til oplevelser på både nord- og sydøen, her.

Og find inspiration til din rejse i påsken i vores rejseforslag til New Zealand her.

Thailand
I Thailand kan du være heldig, at det thailandske nytår – Songkran – falder samme tid som vores påskeferie. Songkran fejres den 13.-15. april i 2025, altså lige inden påskedagene.

Har du planer om en påskeferie i eksotiske Thailand? Så er det en stor oplevelse at være en del af fejringen af Songkran. Her får du et unikt indblik i thailandsk kultur, og thailænderne ved bestemt, hvordan et nytår skal fejres. Songkran er også kendt som ”Verdens største vandkamp”, hvor der kastes med vand i gaderne, og du kan ikke undgå at blive våd – helt sikkert en oplevelse du aldrig glemmer, og som du ikke kan få andre steder i verden. Denne festival finder sted på den varmeste tid på året, så det er kun forfriskende at få lov at ”lege med vand” i varmen. Hvis du rejser til Thailand i forbindelse med påsken, så vær opmærksom på, at temperaturen og luftfugtigheden er høj i Thailand om foråret, så det er en god ide at planlægge badedage ved de eksotiske bountystrande.

Læs mere om fejringen af det thailandske nytår Songkran her.

Thailand byder på både storbyer, treks og bountry-strande.Læs her om Anders’ rejse til Thailand, hvor han bl.a. også oplevede Songkran.

Find inspiration til din påskerejse i vores rejseforslag til Thailand her.

Argentina/Chile
Foråret, som svarer til efterår i Argentina og Chile, er et smukt tidspunkt at besøge disse lande. Argentina og Chile deler landegrænser, og du kan med fordel besøge begge lande på samme tur. Både Argentina og Chile rummer et væld af oplevelser. Er du til trekking i smukke omgivelser, kan du passende opleve naturskønne Patagonien klædt i efterårsfarver. Udover imponerende naturoplevelser kan du også opleve tango i Buenos Aires eller tage på vinsmagning i Mendoza. Argentina og Chile er rejsedestinationer, der egner sig til både par, familier og solorejsende.

Læs vores blog om solorejsende kvinder, hvor Nina bl.a. fortæller om hendes solorejse i Patagonien, her.

Find inspiration i vores rejseforslag til Argentina her.

Find inspiration i vores rejseforslag til Chile her.

Filippinerne
Er du nysgerrig på anderledes og ekstreme påskefejringer? Så skal du måske overveje en påskerejse til Filippinerne. Påsketraditionerne i Filippinerne skiller sig i den grad ud fra alt andet. Mens mange katolikker i Filippinerne tilbringer påskefredag i kirken og med familien, er der andre, der går til ekstremerne for at slippe deres synder. De genskaber korsfæstelsen i et brutalt påskeritual. Det er en ganske særligt oplevelse – dog ikke for sarte sjæle.

Men Filippinerne er en absolut fantastisk rejsedestination, og i påsken kan du lige nå at opleve et eksotisk ø-hop, inden regntiden begynder i sommermånederne. Der er rig mulighed for både strandferie og adventure rundt på øerne, så uanset om du er til afslapning eller adrenalin, er Filippinerne en spændende rejsedestination for dig.

Find inspiration til påskerejsen i vores rejseforslag til Filippinerne her.

USA
Det sydvestlige USA er oplagt til en rejse i foråret. En stor del af området består af ørken, hvilket betyder høje temperaturer i sommermånederne. Det kan derfor være en god ide at rejse hertil i foråret, hvor du kan nyde din rejse i mere behagelige dagstemperaturer. USA er som bekendt mulighedernes land – og der rig mulighed for at skræddersy en fantastisk påskerejse efter dit budget og dine ønsker. Spørger du os, så opleves USA bedst på et roadtrip, og også her er det vestlige USA oplagt med mange flotte nationalparker og pulserende storbyer. Hos Jysk Rejsebureau sender vi hvert år mange kunder afsted i foråret og på påskerejser til USA, da det er en destination, der virkelig hitter på denne tid af året. Skal du afsted i 2025?

Se vores liste over USA’s bedste nationalparker her.

Læs hvad du kan opleve med dine børn på et roadtrip i Californien her.

Og find inspiration til påskerejsen i vores rejseforslag til USA her.

Så hvis det kribler i dig for at komme ud og mærke verden i påskeferien 2024, så sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. 70 20 19 15 eller book et gratis møde med en af vores rejsekonsulenter her.

Sakura i Japan
Til top