Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Bolivia
Prøv dine grænser af på bjergbestigning i Sydamerika
Laguna Colorada i Salar de Uyuni
Oplev de vilde dyr i Bolivias pampas og amazonas
Lamaer på Bolivias højslætter
Fisk piratfisk og nyd en kold øl i pampasen
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Bolivia
En tur i Potosi's miner er ikke for sarte sjæle. Her kravler man bogstaveligtalt rundt i mineskakter og møder de lokale minearbejdere, som fortæller om livet under jorden
På marked ved Lake Titicaca
Det er et must i Bolivia at komme på 4WD tur ved Salar de Uyuni
Arbol de Piedra i Salar de Uyuni
Tag med del lokale færge fra Copacabana til Isla del Sol ved Lake Titicaca. Denne del af søen er langt mindre turistet og der er masser af fantastiske vandreruter, ruiner og imødekommende lokale
Sol de Manana i Salar de Uyuni
Aymara-indianer kvinde ved Lake Titicaca
Solnedgang over Salar de Uyuni
Cykel af verdens farligste landevej på mountainbike også kaldet Death Road
Isla del Sol øen i Lake Titicaca byder på hyggelig landsbyer, inca-ruiner og masser af gode vandreruter

Rejs på egen hånd i Bolivia

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Kom godt fra start på rejsen til Bolivia. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger i La Paz, inden du selv drager ud på dit sydamaerikanske eventyr.

Bestil dine flybilletter til Bolivia igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Bolivia. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Bolivia her.
Praktiske oplysninger om Bolivia.

Sæson

Bolivia kan overordnet opdeles i tre zoner: højsletten, dalene og lavlandet. I lavlandet mod nord og øst er klimaet fugtigt og tropisk. På højsletten i vest og sydvest er klimaet koldt tempereret.
I Bolivia er der vådt om sommeren og tørt om vinteren. Den bedste periode at rejse i landet er derfor om vinteren fra april til oktober. I denne periode er vejret om dagen som regel klart og solrigt. Temperaturen falder dramatisk om natten i dalene og højsletten og temperaturer under frysepunktet forekommer ofte i højsletten i juni og juli.
Regnsæsonen varer fra november til marts, og især den heftige regn i januar og februar kan bevirke, at visse områder på den enorme højslette bliver ufremkommelige.

Solnedgang over Salar de Uyuni

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod La Paz, hvor du ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst La Paz
I La Paz Airport kan du nemt skaffe en taxi til dit hotel, hvor du har to overnatninger.

3. dag: På eventyr i La Paz
Du har dagen er til rådighed på egen hånd. La Paz er verdens højest beliggende storby. Byens centrum befinder sig i en kløft i 3.600 meters højde og er præget af bygninger fra den spanske kolonitid. Her finder du mange hyggelige, og stejle, brostensbelagte gader samt hyggelige butikker og restauranter. Bydelen El Alto ligger på toppen af kløften i over 4000 meters højde. Herfra er der en betagende udsigt over byen og de omgivende snedækkede bjergtoppe. (M)

4.-? dag: Afrejse La Paz - på videre eventyr i Sydamerika
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage i La Paz eller fortsætte din rejse rundt i Bolivia. Gå ikke glip af en 4WD tur i Salar de Uyuni, vandring i Cordillera Real, cykel af verdens farligste lande, minetur i Potosi, Isla Del Sol i Lake Titicaca, vinsmagning ved Tarija, nattelivet i Sucre og mødet med de vilde dyr i regnskoen. (M)

Overnatning:
2 overnatninger på hostel i dobbeltværelse.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - La Paz t/r
  • Ankomstpakke i La Paz (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på Guest House inkl. morgenmad)

Prisen er eksklusiv

  • Måltider ikke nævnt
  • Øvrige udflugter
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: