2 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 28.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer I den første uge på to små uberørte ø-perler med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på rundrejse i højlandet i Sri Lanka, samt jungletrekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

MALDIVERNE

1-3. dag: Ankomst til Guraidhoo, Maldiverne
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden, og det får I nu muligheden for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til havnen, her venter en båd på jer, for at sejle jer over til den lokale ø Guraidhoo, hvor I skal tilbringe de næste tre dage. Meget få turister besøger årligt Guraidhoo, så det er en lille uberørt perle med smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav samt snorkling og dykning i verdensklasse. På dag to har I en snorkeltur ved Banana Reef inkluderet, hvor I ofte vil se skildpadder, hajer, rokker og mange farvestrålende fisk og koraller. De resterende dage har I på egen hånd til at udforske Guraidhoo, hvor I blandt andet har mulighed for at surfe og dykke, komme tættere på lokalbefolkningen og se en lokal moske. (M)
4-7. dag: Maafushi, Maldiverne
I dag skal I forlade Guraidhoo og med færge i 20 minutter til en anden lokal ø Maafushi, hvor I skal tilbringe de sidste dage på Maldiverne. Brug dagene på at slappe af, bade i det dejlige vand og eventuelt fortsætte snorkel- og dykkereventyret ved de smukke koralrev og det imponerende undervandsliv tæt ved Maafushi. På dag fem går turen ud til en af de smukke sandbanker, og forhåbentligt ser I nogle af de mange delfiner, mens I er ombord på båden. De resterende dage har I mulighed for at købe ture lokalt på øen, her kan blandt andet nævnes natsnorkelture, masser af vandaktiviteter som fiskning, stand-up paddle, windsurfing eller leje af kajakker, som er en fed måde at opleve Maafushi på. (M)
8. dag: Maafushi - Male, Maldiverne
På jeres sidste dag på Maldiverne bliver I sejlet tilbage til Male og transporteret til lufthavnen til jeres videre fly til Sri Lanka. (M)

SRI LANKA

1. dag: Ankomst til Sri Lanka
Ved ankomsten til Sri Lanka bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Negombo, hvor I kan tjekke ind på jeres guesthouse. (M)
2-4. dag: Sigiriya-klippen og Safari i Minneriya national park
Denne rundrejse vil tage jer ind i Sri Lankas højland. Inden I forlader Negombo, starter I dagen med at tage ud på det lokale fiskemarked kaldet Lellama, her vil I opleve de lokales fiskeauktion af nattens fangst. Efter morgenmaden bliver I kørt videre til den lille by Sigirya. Når I har tjekket ind på jeres hostel om eftermiddagen, bliver I hentet af en tuk tuk og kørt ud til Sigiriya-klippen. Sigiriya-klippen, også kaldet Lion Rock, er et af de mest ikoniske seværdigheder i Sri Lanka. Her går I turen til toppen af den imponerende klippe, hvor I går rundt mellem de gamle paladsruiner og nyder den flotte udsigt. Dagen efter får I tid på egen hånd til afslapning, cykeltur i området eller måske opleve de flotte templer i Dambulla. Tidligt om morgenen næste dag vil I ved solopgang bestige klippen Pidurangala. Pidurangala ligger ved siden af Sigiriya, herfra får I en flot udsigt udover landskabet. Dagen fortsætter med Jeeptur i Minneriya nationalpark, hvor I kan spotte de fascinerende elefanter, flotte fugle, firben og farverige sommerfugle. I slutter dagen af med at smage den lokale delikatesse hoppers, som er en form for sprød pandekage lavet af ris og æg. (M)
5-7.dag: Knuckles range, Kandy
Turen fortsætter ned i landet igennem bjergkæden Knuckles range, hvor I gør stop ved Pitawala Pathana til en lille vandretur. Efter vandringen bliver I budt på frokost i en lille landsby, og senere besøger I en krydderigård i Matale. Dagen ender i den kulturelle hovedstad Kandy. Byen er en gammel kongeby, der ligger omgivet af bjerge, vandfald og jungle. Midt i byen ligger en stor sø, hvor det flotte Tandens tempel ligger, som eftersigende huser en af Buddhas kindtænder. Kig forbi byens marked og bazar i de gamle og smalle gader, som byder på kunsthåndværker og souvenirs. I har en dag på egen hånd med overnatning i Kandy, inden I kan rejse videre ned igennem landet eller tage tilbage til Colombo. (M)
7-23. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Et oplagt stop for adventureoplevelser er byen Kitulgala, her kan I tage på rafting og canyoning og bo i pæle-telte langs floden. Bestig Adams Peak og tag på togtur til den charmerende by Nuwara Eliya med bygninger fra kolonitiden, og nyd de smukke omgivelser. Oplev elefanter, bøfler og, hvis I er heldige, den vilde leopard i Udawalawe National Park, Yala Nationalpark eller Sinharaja regnskov. Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer f.eks Mirissa, Kalutara, Bentota, hikkaduwa, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn massage og surfing. Her er rig mulighed for at få surfundervisning og få en masse erfaring med den sjove og udfordrende vandsport.
23. dag: Afrejse fra Colombo til Bangkok
I dag flyver I videre fra Sri Lanka til Bangkok i Thailand.

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6 dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af jeres lokale guide og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur gennem bjergene på ca. fire timer - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes med guiderne til aftensmad, der giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd og trekking
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (fra februar - maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
6. dag: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sydøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (november til december). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M,F,A)
7. dag: Umphang til Mae Sot
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe, inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot, hvor I overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning i Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-30. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai og måske brugt et par dage mere for at få det hele med, kan I nu sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
30. dag: Afrejse fra Bangkok i Thailand
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 10-11-2023
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode10.11.23 - 08.01.24 Tilmeldingsfrist11-09-2023
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.12.23 - 31.01.24 Tilmeldingsfrist04-10-2023
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.12.23 - 06.02.24 Tilmeldingsfrist10-10-2023
28.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Male / Male - Colombo / Colombo - Bangkok / Bangkok - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Maldiverne
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Guraidhoo
 • 3 overnatninger på Guraidhoo
 • 4 overnatninger på Maafushi
 • Snorklingtur Guraidhoo
 • Færge fra Guraidhoo til Maafushi
 • Sandbanketur Maafushi
 • Færge fra Maafushi til lufthavnen
Sri Lanka
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Colombo og transfer til hostel
 • 1 overnatning i Negombo
 • 3 overnatninger i Sigiriya
 • 2 overnatninger i Kandy
 • Transport på rundrejsen de første 7 dage
 • Entré til Sigiriya rock
 • Entré til Pidurangala
 • Jeep Safari i Minneriya National park
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Bangkok og transfer til guesthouse
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum (ETA) Sri Lanka

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top