KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på et uforglemmeligt eventyr i Sydøstasien sammen med andre unge. Kom på cykeltur i Bangkok, besøg smukke vandfald og lokale landsbyer i Laos, oplev de imponerende Angkor Wat templer i Cambodja, sejl blandt de frodige klipper ved Halong Bay og lær at ride på bølgen med en surf camp i Indonesien.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok, og I kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6-dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Mae Sot. Husk en varm trøje til natbussen, der ofte har en effektiv aircondition. I ankommer tidligt næste morgen. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Mae Sot eller Umphang.
4. dag: Mae Sot til Umphang
I Mae Sot hentes I ved bussen af jeres lokale guide, og så får I mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale. Det er en meget smuk køretur (ca. 4 timer) gennem bjergene med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes og spiser aftensmad med guiderne, der også giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd, trekking og Thi Lo Su-vandfaldet
Formiddagen byder på rafting i gummibåd ad Mae Klong-floden i sydlig retning (fra februar til maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Det er en god idé at opbevare kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter et par timer bliver jeres både trukket op på flodbredden, og I stiger ombord på en songthaew, der kører jer til lejrpladsen. Herfra kan I gå hen til det imponerende Thi Lo Su, der er Sydøstasiens største vandfald. Medbring et håndklæde og badetøj, så du kan tage en forfriskende svømmetur, og hvis vandstanden tillader det, springe ud fra toppen af vandfaldet. Thi Lo Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efterfølgende vender I tilbage til lejrpladsen, hvor I sammen med jeres guider vil slå telte op og forberede aftensmaden. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af regler fra nationalparkens myndigheder kan I vandre i 3-4 timer til lejrpladsen i stedet for at rejse med en songthaew. Hvis det er tilfældet, vil I besøge Thi Lo Su på den følgende dag.
6. dag: Trekking til Karen-stammelandsby
Trekkets fjerdedag starter med morgenmad, hvorefter I vandrer gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen, Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis. Kvinderne i Karen-stammen er kendt for at bære messingringe om halsen, der gør deres halse længere. Guiden vil forklare jer nærmere om stammens kultur og traditioner. Om eftermiddagen, afhængigt af vandstanden, vil der være mulighed for at vandre til et vandfald i nærheden. (M,F,A) Bemærk venligst, at hvis I besøger Thi Lo Su om morgenen inden jeres vandretur til Karen-landsbyen, vil I sandsynligvis ikke have tid til at vandre til det nærliggende vandfald.
7. dag: Umphang til Mae Sot
Dagen starter ud med morgenmad i landsbyen. Derefter begynder I jeres vandretur gennem junglen, der går over en lille bakke til en anden landsby. Herfra vender I tilbage til Umphang, hvor I har tid til en lille frokost, inden I stiger ombord på en songthaew tilbage til Mae Sot, hvor I overnatter på et simpelt hotel. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot til Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai. På stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I har resten af dagen på egen hånd.
8-10. dag: Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-26. dag: På egen hånd i Thailand med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai, kan I sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
26. dag: Afrejse fra Bangkok
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Luang Prabang i Laos.

THAILAND - Sommerprogram for afgangene 10-07-2025, 15-07-2025, 22-07-2025, 29-07-2025

1-4. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i tre nætter. I får også et bykort over Bangkok, og kan altid søge hjælp og inspiration på vores servicekontor, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. (M)
3. dag: Bangkok på egen hånd
Efter at have spist morgenmad på jeres hostel har I dagen til at udforske Bangkok. Dagen kan bruges på at besøge nogle af de mange templer i byen, smutte forbi det pulserende China Town eller tage på shopping og nyde noget af det lækre mad fra byens mange restauranter.(M)
4. dag: Bangkok til Sai Yok National Park
Efter morgenmad bliver I hentet på jeres hostel og kørt til Thonburi Railway Station i Bangkok. Her venter en togrejse til Kanchanaburi, hvor I kører gennem et meget smukt og frodigt område af Thailand. I ankommer til Nam Tok stationen først på aftenen, hvor I bliver mødt af jeres guide. Herefter fortsætter I videre til Sai Yok National Park. Ved ankomsten til parken skal I være forberedt på at betale et indgangsgebyr, da dette ikke er inkluderet i turens pris og kun kan betales ved indgangen til nationalparken. Senere bliver I indkvarteret i jeres flydende bungalows. Herefter er det tid til at slappe af efter dagens rejse inden, en velfortjent middag venter med udsigt til det majestætiske Sai Yok vandfald. (M,A)
5. dag: Sai Yok National Park
Vi håber, I har sovet godt til lyden af det nærliggende vandfald som baggrundsmusik. I starter dagen ud med morgenmad i sceniske omgivelser, hvorefter I har lidt tid på egen hånd til at udforske området. Senere på dagen skal I på jungleeventyr. Eventyret foregår på en tømmerflåde, der til at begynde med bliver trukket af en longtail-båd. Efter et lille stykke tid slukker motoren på longtail-båden, og jeres tømmerflåde flyder nu på floden omgivet af jungle og naturens lyde. Slap af, nyd sejlturen og tag en forfriskende dukkert i det kølige vand inden, frokosten serveres. Efter frokost venter et eventyr i kajakker. Padl med strømmen ned af River Kwai floden gennem den uberørte nationalpark og nyd naturen langt fra civilisationen. Efter sejlturen på floden er det tid til at sige farvel til jeres guide og vende tilbage til jeres bungalows. Her kan I nyde den sidste tid i Sai Yok inden en velfortjent middag. (M,F,A)
6. dag: Sai Yok National Park til Surat Thani
Det er tid til at tage afsked med junglen. Efter morgenmaden går rejsen tilbage til pulserende Bangkok – nu fyldt med gode oplevelser fra de sidste to dages ophold i nationalparken. I ankommer til storbyen sidst på eftermiddagen i god tid til lige at strække benene inden, turen fortsætter sydpå i natbus til Surat Thani. (M)
7. dag: Surat Thani til Koh Samui
I ankommer i til busterminalen i Surat Thani tidligt om morgenen. Her bliver I hentet og kørt til færgelejet, hvorfra I sejler til Koh Samui. Nyd turen på det smukke hav og glæd jer til afslapning på en af Thailands smukke øer. Ved ankomst på Koh Samui bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I kan slappe af og nyde livet på stranden.
8-9. dag: Koh Samui
De næste to dage kan I nyde det afslappede ø-liv på Koh Samui. Jeres hostel ligger på en af de mest berømte strande på øen, Chaweng Beach. Herfra er der god mulighed for at starte dagen med en dukkert og tage på eventyr i øens seværdigheder. (M)
9-26. dag: På egen hånd i Thailand med Jysk Rejsebureau i ryggen
Når I har oplevet det, I gerne ville på Koh Samui, kan I sætte kursen mod andre af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske ø-livet, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
26. dag: Afrejse fra Bangkok
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Luang Prabang i Laos.

LAOS OG CAMBODJA

1. dag: Ankomst til Luang Prabang, Laos
I dag ankommer I til Luan Prabang i Laos. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel.
2. dag: Zipline-adventure i Nam Dong Nature Park
Selvom I befinder jer i Laos’ næststørste by Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig dårlig stil at bruge sit horn unødvendigt her. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle, modtager donationer fra folket og giver roen ekstra farve, så hvorfor ikke starte dagen tidligt med at overvære munkene modtage deres donationer. Om morgenen bliver I hentet på jeres hotel af en minivan eller en "songthaew", hvorefter I begiver jer mod den nærliggende Nahm Dong Park. Parken byder på vandfald, frodig jungle, smukke planter og spektakulære udsigter. Eventyret begynder med en vandretur gennem parken og bliver fulgt op af et adrenalinsus, når I skal zipline mellem trætoppene. Herefter har I mulighed for at udforske resten af parken og besøge "The Garden of Senses" inden, I bliver kørt tilbage til Luang Prabang. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
3. dag: Trekking og homestay i Khmu
I dag begynder en to-dages aktiv tur, hvor I skal vandre og bo på homestay i det uberørte landsbyliv omkring Luang Prabang og langs Nam Khan-floden. Oplev dagligdagen hos en lokal værtsfamilie og lær om deres unikke kultur i mødet med mennesker fra forskellige etniske minoriteter. Dagen begynder med en køretur til Nam Khan-floden, som I krydser for at begynde jeres opstigning i bjergene. Det er en heldags-vandretur, som følger en 13 km lang sti gennem kløfter, forbi afsidesliggende landsbyer og små søer. Forvent at denne vandretur vil tage seks til otte timer afhængigt af årstiden. Sent på aftenen ankommer I til Khmu-landsbyen, hvor I skal overnatte. I bliver budt velkommen med et varmt måltid, der er tilberedt af jeres guide. Hvis I har lyst, kan I nyde en drink med de lokale eller tilbringe aftenen med at udforske de unikke omgivelser. (M,F,A)
4. dag: Trekking og bådtur tilbage til Luang Prabang
Efter morgenmaden begiver I jer ud på en vandretur på ca. to timer til en Hmong-landsby. "The Hmong" er en af de største grupper af stammefolk i Thailand og i de omkringliggende lande. Når I er klar, fortsætter turen ned til en anden landsby ved Nam Khan-floden, hvor I vil stige ombord på en båd til Tad Sae-vandfaldet. I kan vælge at spise frokost enten i landsbyen eller ved vandfaldet. Efter besøget ved vandfaldet vil I vende tilbage med båd til turens startpunkt, hvor en minivan venter på jer og kører jer tilbage til Luang Prabang. (M,F)
5. dag: På opdagelse i naturen omkring Luang Prabang
Efter en sen morgenmad mødes I med jeres guide, hvor det nu er tid til at besøge det beundringsværdige vandfald Kuang Si. I kan gå på opdagelse i området omkring vandfaldet, og hvis I har lyst, kan I tage en dukkert i det krystalklare vand ved foden af vandfaldet - husk badetøj. I vil udforske området og lægge vejen forbi et "Bear Rescue Center", hvis mission er at befri fangede bjørne. På turen tilbage til Luang Prabang kommer I forbi bjerget Phou Si. For at nå toppen venter der 328 trappetrin, men når I når toppen, bliver I mødt af en fantastisk 360-graders udsigt over Luang Prabang. Nyd udsigten og roen inden turen går tilbage til jeres hostel i Luang Prabang, hvor I ankommer først på aftenen. (M)
6. dag: Luang Prabang
Nyd en stille morgenmad inden I skal tjekke ud fra jeres hostel for at forsætte jeres rejse i Laos og Cambodja på egen hånd. (M)
6-22. dag: På egen hånd i Laos og Cambodja med Jysk Rejsebureau i ryggen
Resten af dagene er I på egen hånd i Laos og Cambodja. I bestemmer selv, hvor meget tid I vil bruge de forskellige steder. Oplev buddhismen og roen i den gamle kongeby Luang Prabang, tag på adventure-tubing i Vang Vieng eller hop ”off the beaten track” og tag på kajaktur i det centrale Laos. Her vil I opleve fjerntliggende landsbyer med nysgerrige minoritetsstammer. Tag lokalbussen til Cambodja. Her møder I både fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler. Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat giver eksempelvis en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Men Cambodja er mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad.
22. dag: Afrejse fra Phnom Penh, Cambodja
Fra Phnom Penh i Cambodja rejser I videre med fly til Hanoi i Vietnam.

VIETNAM

1-3. dag: Ankomst til Hanoi
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.
3. dag: Hanoi til Halong Bay
Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet for at tage på en gruppetur til Halong Bay. Køreturen tager ca. fire timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong Bay og Ga Choi bjerget. Efter frokost lægger båden til, og der er mulighed for at gå på opdagelse i den smukke Surprise-grotte eller tage en kajaktur i Trong-grotteområdet. Efter en fantastisk oplevelse er I tilbage på båden til aftensmad. Efter maden kan I bruge aftenen på at slappe af, se film, fiske efter blæksprutter eller fordybe jer i stjernehimlen. (F,A)
4. dag: Halong Bay til Lan Ha Bay
I dag skal I udforske et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. I står op til den fantastiske solopgang, og efter morgenmaden bliver I sejlet i en mindre båd langs den fredfyldte bugt, hvor I blandt andet ser de fantastiske kalkstensklipper i Lan Ha Bay. Senere er der stop ved Dark and Light Cave, hvor der er mulighed for at udforske området i kajak inden, I sejler videre til Ba Trai Dao området. Her er der tid til at bade, highjumpe fra båden eller dase i sandet og nyde den unikke natur. Frokost vil blive serveret på båden, hvorefter I kan slappe af på soldækket, mens I sejler tilbage mod Halong bugten. Aftensmaden bliver serveret på bådens restaurant - nyd resten af aftenen ombord på båden inden, I kryber til køjs. (M,F,A)
5. dag: Halong Bay til Hanoi
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Efter morgenmaden er vi fremme ved en af Halong Bays bedste strande, hvor I kan tage en dukkert og klatre op ad et af de smukke bjerge for at nyde udsigten. Frokosten spiser I på båden med udsigt til Halong Bays flotte klippeformationer, imens der sejles til fastlandet. Tilbage på land går turen mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
6-21. dag: På egen hånd i Vietnam med Jysk Rejsebureau i ryggen
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritetslandsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. Tre hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, UNESCO-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en tre-dages tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, teplantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet, Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet, hvor I kan se det flydende marked og opleve det lokale liv.
21. dag: Ho Chi Minh City, Vietnam - Bali, Indonesien
Vietnam-eventyret slutter i Ho Chi Minh City, hvor I flyver videre til Denpasar på Bali.

INDONESIEN

1-3. dag: Ankomstpakke Sanur
I bliver hentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Sanur ligger på den sydlige del af Bali ikke langt fra hovedbyen Depasar og lufthavnen. Sanur er en fredelig, mindre by med en flot lang strandpromenade og en meget afslappet stemning. Det er desuden i Sanur, at I finder Jysk Service Center Bali.
3. dag: Sanur og transport til surf camp
Efter morgenmad og hen på formiddagen bliver I kørt til jeres næste stop, som er en surfcamp. Der er tilknyttet et hostel til surfcampen, hvor I bliver indlogeret de næste fire nætter. Der vil allerede være mulighed for at begynde jeres surflektioner den første dag.
4-7. dag: Mojosurf Camp
De næste dage vil I prøve kræfter på et surfboard og forhåbentlig lære at surfe. I løbet af dagen vil I have cirka to lektioners surfundervisning. Her lærer I surfteknikkerne på stranden og tester herefter jeres nye skills af på surfboardet i havet. Det er en udfordrende og krævende sport, men også sjovt og underholdende at ride på bølgerne. Surflektionerne ligger normal om morgenen fra 8-11.30, men det kan variere. Eftermiddagen har I på egen hånd til at udforske Bali og slappe af. (M,A)
7-22. dag: På egen hånd i Indonesien med Jysk Rejsebureau i ryggen
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
22. dag: Hjemrejse fra Denpasar, Bali
Jeres rejse slutter, og I flyver fra Denpasar på Bali til Kastrup Lufthavn i København.

Overnatninger

Der overnattes på guesthouse standard.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse næsten magen til, dog hvor Indonesien er erstattet med Filippinerne og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, LAOS, CAMBODJA, VIETNAM OG FILIPPINERNE og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 10-02-2025
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Lukket Rejseperiode24.07.24 - 22.10.24 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Udsolgt Rejseperiode10.02.25 - 11.05.25 Tilmeldingsfrist12-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Få pladser Rejseperiode17.02.25 - 18.05.25 Tilmeldingsfrist19-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.02.25 - 26.05.25 Tilmeldingsfrist27-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.03.25 - 01.06.25 Tilmeldingsfrist02-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.03.25 - 08.06.25 Tilmeldingsfrist09-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.03.25 - 12.06.25 Tilmeldingsfrist13-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.03.25 - 17.06.25 Tilmeldingsfrist18-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.03.25 - 22.06.25 Tilmeldingsfrist23-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode31.03.25 - 29.06.25 Tilmeldingsfrist30-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.04.25 - 06.07.25 Tilmeldingsfrist06-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.04.25 - 15.07.25 Tilmeldingsfrist15-02-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.04.25 - 21.07.25 Tilmeldingsfrist21-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.06.25 - 01.09.25 Tilmeldingsfrist04-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.06.25 - 08.09.25 Tilmeldingsfrist11-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.06.25 - 15.09.25 Tilmeldingsfrist18-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.06.25 - 22.09.25 Tilmeldingsfrist25-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.07.25 - 08.10.25 Tilmeldingsfrist11-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.07.25 - 13.10.25 Tilmeldingsfrist16-05-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.07.25 - 20.10.25 Tilmeldingsfrist23-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.07.25 - 27.10.25 Tilmeldingsfrist30-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok - Luang Prabang // Phnom Penh - Hanoi // Ho Chi Minh City - Bali / Bali - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Måltider ifølge program
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai
Thailand - Sommerprogram juli/august
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 3 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 3 dages Sai Yok National Park-tur
 • 1 overnatning i natbus
 • 2 overnatninger på hostel på Koh Samui
Laos
 • Afhentning i lufthavnen i Luang Prabang
 • 4 overnatninger på hostel i Luang Prabang
 • Dagstur med ziplining
 • 1 overnatning i homestay
 • Dagstur til vandfald
Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
 • 3 dages tur til Halong Bay
Indonesien
 • Afhentning i lufthavnen i Sanur, Bali
 • 2 overnatninger på hostel i Sanur, Bali
 • Transport fra Sanur til surfcamp
 • 4 nætter surf & stay inkl. surflektioner

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Indgangsgebyr til Sai Yok National Park (ca. 60 kr.-gælder kun for sommerprogrammet)
 • Visum til Laos (købes lokalt ved indrejse)
 • Visum til Cambodja (købes lokalt ved indrejse)
 • Visum til Indonesien: e-VOA kan søges online hjemmefra mod et gebyr. Alternativt kan visum (VOA) købes lokalt ved ankomst
 • Turistskat til Bali på 150.000 IDR pr person (cirka 70 kr.). Betales inden ankomst.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top