Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Brasilien igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Brasilien. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Brasilien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Brasilien her

Bedste rejseperiode

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

I den centrale og østlige del af landet er der tropisk klima med høje temperaturer året rundt og regntid i perioden fra december til marts.

Den nordvestlige del af landet omkring Amazon-floden har tropisk regnskovsklima med en fugtig varme og store regnmængder hele året.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Rio de Janiero, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Rio de Janeiro, Copacabana
Ved ankomst til Rio de Janeiro vil du blive afhentet i lufthavnen af og kørt ind til dit hostel som ligger i Copacabana. Resten af dagen er til fri disposition. “Gud skabte verden på seks dage, og den syvende dag helligede han til Rio”, sådan siger Cariocaerne, de lokale indbyggere i denne smukke by. Byen bliver refereret til som “Cidade Maravilhosa” (den fantastiske by), og meget få byer har så spektakulære omgivelser som Rio; fantastiske hvide strande i Copacabana og Ipanema, det dybe blå Atlanterhav, den selvlysende grønne Guanabara bugt og Suger Loafs nøgne blå bjergskråninger.
3-4. dag: Rio de Janeiro på egen hånd
De næste par dage er du på egen hånd i Rio. Du kan blandt andet kan tage ud og se:
 • Kristus-statuen - den kendte statue, kaldet Christ Redento på det 710 m. Høje bjerg Corcovado. Næsten uanset hvor man befinder sig i byen, vil man kunne se den enorme statue, der med sine udstrakte arme velsigner Rio og dens indbyggere.
 • Tijuca National park - verdens største bynære regnskov, med gode vandre- og cykelstier og fantastiske udsigter. Desuden har du også mulighed for at iagttage det rige dyreliv og nyde roen i denne smukke park.
 • Rio Botaniske have - hjem for hundredvis af dyre – og plantearter. Det er en af verdens største og ældste botaniske haver, der ligger som en grøn oase midt i Rio, hvor du finder et stort udvalg af brasiliens mange plante- og træarter.
Du kan derudover også besøge en af de mange sambaskoler i byen, eller tage ud og se det legendariske Maracana stadion, hvor finalen i VM i fodbold 2014 blev afholdt.
4. dag: Afrejse fra Rio
Du kan vælge at blive i skønne Rio eller fortsætte din rejse videre rundt i Brasilien.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel ved Copacabana i dormværelse i Rio de Janiero

Det er muligt at opgradere til privatværelse på hostel. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):
 • Danmark - Rio de Janeiro // Iguazú - Danmark
 • Danmark - Rio de Janeiro // Sao Paulo - Iguazú / Iguazú - Danmark
 • Danmark - Manaus / Manaus - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - Iguazú / Iguazú - Danmark
Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Brasilien. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Brasilien præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde dine drømme.

Hele året

Pakkeliste

 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Rio de Janeiro t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top