Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag på dykkertur til Gordon Rocks, hvor der er gode chancer for at opleve hammerhajer
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Ecuador og på Galapagos
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer
Tag med Jysk Rejsebureau med til toppen af Cotopaxi
SPAR 1.500,-

Ecuador adventure

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 22.995,-
Varighed: 14 dage

Tag på det store adventure-eventyr i Ecuador: bestig tre af Ecuadors ikoniske vulkaner (Pichincha, Iliniza Norte og Cotopaxi) og dyk blandt legesyge søløver og hammerhajer på Galapagos.

Dette rejseforslag er for dig der søger unikke adventure-oplevelser i Ecuador og på Galapagos. Du starter med et par dage i Quito til at afklimatisere inden du begynder på fire dage med bjergstigning til toppene Pichincha (4.496 meter), Iliniza Norte (5.116 meter) og Cotopaxi (5.897 meter). Fra Ecuadors højland og vulkaner går turen til Galapagos. Her har du fem dage på egen hånd til at udforske Galapagos. Der er rig mulighed for at dykke blandt hammerhajer, cykle mountainbike, snorkle med legesyge søløver, trekke blandt leguaner og fregatter eller surfe. Fra Galapagos går turen hjem til Danmark via et kort ophold i Guayaquil.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Ecuador her.
Praktiske oplysninger om Ecuador.

Sæson

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet:
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Galapagos:
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson. I perioden fra juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar til maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Vejret i Ecuador er meget uforudsigeligt og det siges at alle fire årstider vil kunne opleves på én og samme dag!

Tag på dykkertur til Gordon Rocks, hvor der er gode chancer for at opleve hammerhajer

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Ecuadors hovedstad Quito, hvor du ankommer samme dag. I Quito bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal overnatte de næste to nætter.

2-3. dag: På opdagelse i Quito
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv.

Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt over byen.

Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle.

Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken - den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtige bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. (M)

4. dag: Bestigning af Pichincha
Denne første tur har til hensigt at akklimatisere dig og vænne dig til den tynde luft i højderne og ikke mindst til niveauet. Du bliver hentet på dit hotel om morgenen og kørt op til Teleferiqo svævebanen, som tager dig op til dagens trekking rute. Du trekker sammen med en guide mod kanten af Pichincha vulkanen. Herfra kan du se bunden af vulkanen og de såkaldte fumaroler (skyer af vulkansk gas eller damp).
Turen op mod Guagua toppen i 4,784 meters højde er middelhård. Det er vigtigere at akklimatisere sig til de kommende dage, end at nå toppen. På vej op vil du kunne nyde en fantastisk udsigt ned over millionbyen Quito. Landskabet heroppe med de snedækkede bjergtinder i baggrunden er ikke mindre end fantastisk. Hvis du er heldig kan du på toppen opleve Cara Cara fugle flyve rundt over hovedet på dig, i håb om at få et bid brød. Efter noget tid på toppen går du af samme rute tilbage til opsamlingspunktet og kører Illiniza National Park, hvor der overnattes på Nuevo Horizontes Refuge. (M,F,A)
Trekkingtid: ca. 5 timer
Sværhedsgrad: Let - moderat

5. dag: Bestigning af Iliniza Norte
Efter morgenmaden starter dagens trek til toppen af Iliniza Norte i 5.116 meters højde. Første del af trekket går mod passet ”Paso de Muerte”. Det sidste stykke til toppen i 5.116 meters højde er temmelig hårdt da underlaget primært består af ral og grus. Men heroppe venter en belønning i form af en vidunderlig udsigt udover højlandet og Cotopaxi-vulkanen. Du kan være heldig og se kondorer fra toppen. Efter en pause starter turen nedad igen, først til ”Nuevos Horizontes” og derfra videre ned til parkeringspladsen. Herfra kører du med din guide til Jose Rivas Refuge ved Cotopaxi-vulkanen, hvor der overnattes. (M,F,A)
Trekkingtid: ca. 7-8 timer
Sværhedsgrad: Moderat - hård

6. dag: Afklimatisering ved Cotopaxi
Dagen af sat af til afklimatisering ved Jose Rivas Refuge. Sammen med din klatreguide tester du dit udstyr og lære forskellige bjergbestigningstekniker. Cotopaxi-vulkanen er den 2. højeste vulkan i Ecuador, kun overgået af Chimborazo. (M,F,A)

7. dag: Bestigning af Cotopaxi
Ved midnatstid står du op og spiser et godt kalorierigt måltid. Herefter starter klatreturen mod toppen. I løbet af den første time når du gletsjeren, hvor du skal koble reb og seler fast og begynde at bruge klatrejern og isøkser. Klatringen starter stille og roligt og bliver så hårdere efterhånden som du nærmer dig toppen. Der er nogle få stejle passager og gletsjerspalter som I skal over.
Om natten vil I kunne se glimtende lys fra byerne nede i dalen. Som solen står op vil en imponerende udsigt komme til syne. Efter du har passeret Yanasacha, en stor sort klippeflade ved 5,700 meter, mangler du nu kun det sidste, men også stejleste stykke. Her er det vigtigt at bruge klatrejernene rigtigt.
Fra toppen af Cotopaxi (5,897 meter) vil du forbløffes af det betagende og uforglemmelige landskab med de omkringliggende sneklædte vulkaner. Du vil kunne se så langt som grænsen til Colombia og Andesbjergenes kontinentale skel. Derudover er der jo også Cotopaxis imponerende krater under jer, hvor du måske kan se fumaroler (skyer af gas eller damp).
Efter en kortere pause på toppen starter nedstigningen for at undgå den bløde eftermiddagssne. Nedstigningen tager kun halv så lang tid som at klatre op. Tilbage ved Refugio Jose Rivas spises der frokost og du pakker dine ting sammen og tager dem med ned til parkeringspladsen. Her venter en privat bil som kører dig retur til Quito. I bilen kan du slappe af efter en fantastisk præstation og en oplevelse for livet rigere! (M,F)
Trekkingtid: ca. 9-10 timer
Sværhedsgrad: hård

8. dag: Fly til Galapagos
I dag er der afrejse mod de fantastiske Galapagos-øer. Med fly flyver du til øerne i Stillehavet, som i 1835 fik Charles Darwin til at revolutionere hele verdens opfattelse af dyr og menneskers udvikling. Fra Baltra lufthavn bliver du kørt til hovedbyen Puerto Ayora, hvor du har resten af dagen på egen hånd. Du kan gå en tur langs havnepromonaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Ved den lille fiskerihavn kan du se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder du ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fugle. (M)

9-11. dag: På eventyr på Santa Cruz
Du har fire hele dage til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station, komme tæt på de enorme kæmpespildpadder, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dykke med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tage på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, leguaner og søløver ved Punta Estrada.

12. dag: Afrejse fra Galapagos og på opdagelse i Guayaquil
Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Du flyver til Guayaquil, hvor du bliver afhentet og kørt til dit hotel nær lufthavnen.

13. dag: Afrejse fra Guayaquil
Tidlig morgen bliver du afhentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Her påbegynder du din hjemrejse til Danmark efter to fantastiske uger i Ecuador. (M)

14. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af dit flyselskab.

Overnatning:
3 overnatninger i Quito på hostel
3 overnatninger i refuge (simpel bjerghytte)
1 overnatning i Quito på hostel
4 overnatninger på budget hotel på Santa Cruz (Galapagos)
1 overnatning i Guayaquil ved lufthavnen på turistklasse hotel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Målgruppen er personer der er vant til at trekke og er i god fysisk form.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 22.995,-
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Hård

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Quito - Galapagos - Guayaquil - Danmark
 • 3 overnatninger i Quito på hostel
 • 4 dages bjergbestigning af Pichincha, Iliniza Norte, Cotopaxi (gruppetur) inkl. engelsktalende guide, måltider, transport og overnatninger
 • 1 overnatning i Quito på hostel
 • 4 overnatninger på budget hotel på Santa Cruz (Galapagos)
 • 1 overnatning i Guayaquil ved lufthavnen på turistklasse hotel
 • Alle transfers ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Nationalpark gebyr (100 USD) og turistkort (20 USD)
 • Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. I Ecuador er det god skik at give jeres guider drikkepenge efter endt tur.
 • Bjergbestigningsudstyr som crampons, isøkse, karabiner, klatresele, goretex jakke og bukser, m.m. (alt kan lejes lokalt mod betaling)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 7.495,-
Agua er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Aqua får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Aqua

Tag med på cruise med båden Aqua og oplev det unikke dyre- og planteliv på Galapagosøerne.

Varighed: 4,5 eller 8 dage
fra: 9.495,-
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Archipel I

Intet besøg i Ecuador er fuldendt uden at opleve Galapagos-øerne! Tag med på cruise ombord Archipel I og oplev det rige dyreliv og de smukke og interessante øer.

Varighed: 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12 eller 15 dage
fra: 14.505,-
Galapagos

Quito og Galapagos cruise med Xavier III

Oplev smukke Quito og den betagende flora og fauna på Galapagos-øerne om bord på Yachten Xavier III.

Varighed: 7 eller 10 dage
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: