Søg
Søg
Dykkerkursus, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji
Dykning, Yasawas, Fiji

Dykkerkursus i Fiji

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.340,-

Varighed: 5 dage

Tag dit dykkercertificat i det varme vand ud for en lille lækker Stillehavsø i Yasawas ø-kæden og kom tæt på de elegante manta rays.

Vandet omkring Mantaray Island er et internationalt kendt tilflugtssted for manta rays. Hvad enten disse skabninger er tilstede eller ej, så er dykningen her udsøgt året rundt. Men fra maj til oktober tiltrækker de gode marineforhold i kanalen de store, elegante manta rays. Så hvis du kan, anbefales det at komme i denne periode, hvor daglige snorklingture giver dig mulighed for at opleve disse majestætiske kæmper.

Der er over 25 gode dykkersteder på revene omkring resortet. Her er super god sigtbarhed og ekstremt farverigt liv på de sunde rev. Husrevet ud for Mantaray Beach Resort er et perfekt eksempel herpå og det er her, du sammen med din instruktør vil tage dine første prøvedyk.

Sæson

Kurset starter alle dage året rundt på forespørgsel. Manta rays i farvandet fra maj-oktober.

Detaljeret beskrivelse

Dykkerkurset foregår i et sikkert og afslappet miljø på en helt speciel ø i Stillehavet. SSI Open Water Diver kurset er et internationalt anerkendt kursus. Når du har fuldført kurset må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy.

Kurset består af fire moduler. Teorien er et selvstudie med bog underbygget af video-klip. Instruktøren vil desuden gennemgå det hele med dig for at sikre, at du har forstået det hele grundigt. Kurset foregår på engelsk.

Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to på 12 meter, de sidste to på maksimum 18 meter.

Endelig er der en eksamen med multiple choice, der samler op på alt det, du har lært.

Jysk Rejsebureau kan også arrangere dykkerkurser på andre øer eller på hovedøen samt dyk til allerede certificerede dykkere. Ring hør nærmere.

Overnatning:
4 overnatninger på fællesværelse på Mantaray Island Resort.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Open Water dykkerkurset er for alle i almindelig, god form som er fortrolige med vand. Husk at en helbredsattest skal udfyldes forud for kurset. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du får det gjort hjemmefra. Du skal desuden være i stand til at svømme mindst 200 meter og holde dig flydende i 10 minutter.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.340,-


Prisbemærkning

Mantaray Island resort er meget populær. Derfor skal du give besked om din ankomst i god tid. Det er muligt at bo her længere og tilkøbe dyk efter du har bestået dit kursus, såfremt der er plads. Forhør nærmere omkring transporten fra Fijis hovedø hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maksimum 4 dykkere pr. instruktør.

Prisen er inklusiv

  • Teori
  • Instruktør
  • Dykkerudstyr
  • Alle SSI kursus-materialer
  • 4 overnatninger i fællesværelse på Mantaray Island resort.

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet fra Danmark
  • Transfer ud til øen
  • Mad og drikke (der er mulighed for at tilkøbe mealpackages)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: