Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop til nogle af Fijis smukkeste og mest karakteristiske øer. Alle overnatningerne er speciel udvalgt af vores mest erfarne rejsekonsulenter, som har lagt fokus på autencitet, god stemning og unikke oplevelser. Vi har sørget for fly, transport samt overnatninger, og giver dermed dig masser af frihed på selve rejsen. Det betyder, du selv kan afgøre, om du ønsker at snorkle blandt revhajer, trekke i den frodige natur, sejle havkajak, deltage i en lokal kava-ceremoni eller slappe af med en god bog under palmerne.

Det er muligt at lave stop til og fra Fiji i bl.a. Asien og Australien på ud- og hjemrejsen.

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Fiji. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx. Seoul, Singapore, Sydney eller Auckland. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst Nadi
I Nadi Airport bliver du afhentet og kørt ti Smugglers Cove Beach Resort, hvor du har en enkelt overnatning.
4. dag: Afrejse fra Nadi og ankomst til Nacula Island
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til havnen, hvorfra du sejler til Nacula Island. Du har lounge adgang på båden og kan under turen til Nacula Island opholde dig både inde og ude på dækket. Sejlturen tager cirka 4,5 time. Blue Lagoon Beach Resort ligger på en af de nordlige øer i Yasawas, som er en lang række af små paradisøer ud for Fijis hovedø. Øen Nacula er den tredje største i Yasawas, og resortet ligger i det hvide sand ved Nalova Bay, hvor du kan nyde spektakulære solnedgange og stille vand til lækre svømme- og snorkelture. Som navnet antyder, er vandet krystalblåt så langt øjet rækker.
5-7. dag: På egen hånd på Nacula Island
Dagene har du på egen hånd til at opleve og udforske Nacula Island. Blue Lagoon Beach Resort er bygget i moderne stil tilsat lidt lokale karakteristika i fantastiske omgivelser. Vandet i lagunen har en uvirkelig tyrkis farve og indbyder til svømme- eller snorkelture hele dagen lang. Der er mulighed for en lang række aktiviteter men husk også at afsætte tid til at dase i hængekøjen! Kokkene serverer mad lavet af lokale ingredienser på stranden. Resortet arbejder desuden tæt sammen med de lokale fra Nacula village, som gerne byder dig indenfor til et indblik i deres livsstil.
8. dag: Afrejse fra Nacula Island og ankomst til Drawaga Island
Du bliver sejlet fra Blue Lagoon Beach Resort på Nacula Island til Barefoot Mantaray Resort på Drawaga Island. Sejlturen tager cirka 1,5 time. Barefoot Mantaray Island Resort har desuden fået sit navn, fordi det ligger lige op af en kanal, hvor manta rays kommer hvert år mellem maj og oktober. Her er idylliske, hvide og tropiske strande, flotte koralrev, fantastisk mad, forfriskende cocktails, en afslappet atmosfære og en god kontakt til lokalbefolkningen.
9-10. dag: På egen hånd på Drawaga Island
Dagene har du på egen hånd til at opleve og udforske Drawaga Island. Godt nok er afslapning meget populært på Fiji, men på Barefoot Mantaray Island Resort er der også mange aktiviteter: dyk, snorkl, fisk eller sejl i kajak til den store guldmedalje. Mellem maj og oktober kommer der rigtig mange manta rays i kanalen mellem øerne, og det er et af de bedste steder i verden at snorkle med disse elegante kæmper. Resortet har en restaurant og en bar med lækker mad og en endnu mere lækker udsigt. Overnatning finder sted langs vandet, så du kan falde i søvn til lyden af bølgerne.
11. dag: Afrejse fra Drawaga Island og ankomst til Kuata Island
Du bliver sejlet fra Mantaray Resort på Drawaga Island til Barefoot Kuata Resort på Kuata Island. Sejlturen tager cirka 1 time. Barefoot Kuata Resort ligger på en smuk sandstrand omgivet af dramatiske klippeformationer og frodige bjerge. Fra resortet er der smuk udsigt til Waya Lailai Island, og revet udenfor øen er en beskyttet marinepark.
12. dag: På egen hånd på Kuata Island
Dagen har du på egen hånd til at opleve og udforske Kuata Island. Tag på vandretur i det frodige og kuperede landskab på øen, snorkel med revhajer eller dyk med de enorme tyrehajer. Resortet emmer af god stemning, og naturen her er meget anderledes fra den, du har oplevet på Drawaga Island og Nacula Island.
13. dag: Ankomst til Nadi
Du har morgenen fri til en sidste runde med snorkelmasken, i kajakken eller til rendyrket afslapning, inden du går om bord på båden Yasawas Flyer, som vil tage dig tilbage til Port Denarau i Nadi, hvor du bliver afhentet og kørt til Smugglers Cove Beach Resort.
14. dag: Afrejse Nadi
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage på Nadi eller fortsætte din rejse til bl.a. Asien eller Australien. Hvis du ikke gør det, så går turen tilbage til lufthavnen og tilbage til Danmark.
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Overnatninger

1 overnatning på Smugglers Cove Beach Resort i premium ensuite
4 overnatninger på Blue Lagoon Resort i garden villa
3 overnatninger på Barefoot Mantaray Island Resort i Premium Safari Ensuite
2 overnatninger på Barefoot Kuata Resort i safari ensuite bure
1 overnatning på Smugglers Cove Beach Resort i premium ensuite

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til turistklasse- og luksusresorts.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Nadi t/r (inkl. bagage)
 • Transfers og bådtransport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Udflugter (kan tilkøbes lokalt)
 • Lommepenge
 • Drikkepenge
 • Obligatoriske måltider på Blue Lagoon, Mantaray og Barefoot - koster cirka FJD 119,- pr. person pr. dag og inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top