At trekke i Italien byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen samt lokalbefolkningen, hvor der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser i Italien. Den italienske natur er meget varierende fra region til region, og trekkingen kan derfor tilegnes ethvert ønske omkring sværhedsgrad, længde af vandreturen og ønsker til, hvilken naturscene du ønsker at vandre i.

Viser 2 oplevelser

Vandreferie i Toscana

Vandreferie i Toscana

Hvilken bedre måde at opleve det smukke Toscana end til fods? Gå mellem bølgende grønne bakker og frodige vinmarker, mens du beundrer middelalderens arkitektur. På denne del af Via Francigena, der strækker sig fra San Miniato til Siena, er der nye og store oplevelser hver dag.
Læs mere
10 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 9.195,-
Trekkingeventyr i Dolomitterne

Trekkingeventyr i Dolomitterne

Trek mellem gletchere, bjergsøer, grønne dale, vandfald og blomsterhav i de italienske Dolomitter. Gå ad de uturistede stier i Stelvio Nationalparken gennem Trentino- og Sydtyrol-regionerne. Undervejs overnattes der på de charmerende og indbydende refugios (bjerghytter). Turen slutter med nogle dage i enestående Venedig.
Læs mere
11 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 8.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top