At trekke i Italien byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen samt lokalbefolkningen, hvor der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser i Italien. Den italienske natur er meget varierende fra region til region, og trekkingen kan derfor tilegnes ethvert ønske omkring sværhedsgrad, længde af vandreturen og ønsker til, hvilken naturscene du ønsker at vandre i.

Viser 4 oplevelser

Vandreferie i Toscana

Vandreferie i Toscana

Hvilken bedre måde at opleve det smukke Toscana end til fods? Gå mellem bølgende grønne bakker og frodige vinmarker, mens du beundrer middelalderens arkitektur. På denne del af Via Francigena, der strækker sig fra San Miniato til Siena, er der nye og store oplevelser hver dag.
Læs mere
10 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 9.195,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Sorrentohalvøen og Amalfikysten

Vandreture og la dolce vita ved Amalfikysten

Med base i Sorrento på et historisk villa-hotel får du mulighed for at opleve Sorrento-halvøens vidundere. Jysk Rejsebureau har sørget for transporter og vandrekort, så du kan snøre vandreskoene og tage på opdagelse i eget tempo langs Amalfikysten og på de skønne øer, Ischia og Capri.
Læs mere
8 dage
APRIL - OKTOBER
fra 9.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på et trekkingeventyr i Dolomitterne

Trekkingeventyr i Dolomitterne

Trek mellem bjergsøer, grønne dale, vandfald, blomsterhav og stejle klipper i de italienske Alper. Gå ad de grønne og uturistede stier i Stelvio National Park, og bliv betaget af de dramatiske klippeformationer i Brenta-dolomitterne. Undervejs overnattes der på de charmerende og indbydende refugio (bjerghytter). Turen slutter med nogle dage i enestående Venedig.
Læs mere
10 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 8.895,-
Tag med Jysk Rejsebureau på vandring i Brenta-dolomitterne

Vandring og Via Ferrata i Brenta-dolomitterne

Trek mellem de dramatiske klippeformationer i de italienske Dolomitter. Bevæg dig mellem små refugio (hytter) i bjergene og prøv kræfter med de hæsblæsende Via Ferrata-stier, hvor du følges af en professionel bjergguide. Brenta-dolomitterne er et af de mest ikoniske områder af Dolomitterne og er tilmed optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.
Læs mere
9 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 10.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top