På din togrejse i Japan kan du kombinere afslapning med oplevelser og mærke historiens vingesus i takt med togets buldren og udsigternes evige skiften. Turen i toget er en selvstændig del af din rejse i Japan og ikke blot en rejse fra A til B. Her opstår forunderlige møder med japanere og andre rejsende. Du får tid til at omstille dig og gøre dig parat til næste del af din rejse i Japan.

Viser 3 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Fantastiske Japan med rail pass

Med dette 20 dages rejseforslag rejser du med et Japan Rail Pass fra Tokyo til Osaka. Du har seks overnatninger inkluderet. Det gælder kort sagt om at nyde friheden og mærke verden.
Læs mere
21 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 14.995,-
Den store Japan rundrejse

Den store Japan rundrejse

Denne fantastiske rundrejse i Japan kombinerer kultur, natur og vandring med klassiske seværdigheder. Alle overnatninger, udvalgte ture og oplevelser samt et 21-dages Japan Rail Pass er inkluderet i prisen. Herudover får du en skræddersyet rejsehåndbog.
Læs mere
22 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 32.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Japan og Filippinerne

Det bedste af Japan og Filippinerne

Oplev Japans rige kultur, historie og storbyliv og nyd en aktiv badeferie på Filippinernes paradisøer. Denne rejse kombinerer to helt fantastiske - og meget forskellige - lande.
Læs mere
23 dage
MARTS - MAJ
fra 27.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Japan Rail Pass

Få info og fakta om mulighederne med et Japan Rail Pass!

Oplev Japan med tog

Japan har det mest effektive tognet i verden, og jernbanenettet dækker Japan virkelig godt. Derfor er dét at rejse med tog i Japan en meget effektiv måde at komme fra A til B. Forsinkelser hører til sjældenheder, alt fungerer perfekt, og togene kører præcist på sekundet - gerne med op til 270 km/t. Planlægger du at skulle rejse rundt i Japan med tog, anbefaler Jysk Rejsebureau et Japan Rail Pass.

Se f.eks. Jysk Rejsebureaus forslag til destinationer og rute med dette 20 dages rejseforslag hvor du rejser med et Japan Rail Pass fra Tokyo til Osaka.

Se også vores blogindlæg om tips og gode råd til din rejse i Japan, med et Japan Rail Pass.
Et Japan Rail Pass giver dig ubegrænset brug af Japan Railways Group i 7, 14 eller 21 dage

Japan Rail Pass

Et Japan Rail Pass er meget lig Interrail i Europa, dvs. ubegrænset brug af Japan Railways Group i 7, 14 eller 21 dage, med nogle få undtagelser som fx. Nozomi togene, som er de hurtigste lyntog.

Et Japan Rail Pass skal købes inden du forlader Danmark, da det ikke kan købes i Japan. Hos Jysk Rejsebureau kan du købe et Japan Rail Pass - eller du kan få skræddersyet en hel rejse til Japan, hvor et Japan Rail Pass indgår i rejsen.

Kontakt en rejseekspert i Japan og få skræddersyet din egen rute rundt i Japan på en 7, 14 eller 21 dages tur med Japan Rail Pass.

Japan Rail Pass, med tog i Japan
Til top