2-6 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 25.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Stillehavsøerne: 500-800 kr.
 • Papua Ny Guinea: 1000-1500 kr.
 • Japan: 600-800 kr.

Gå ikke glip af: Snorkel med pukkelhvaler på Tonga, solnedgang fra din fale (simpel strandhytte) på Samoa, Vanuatus fantastiske kultur og imødekommende lokalbefolknng, dyk med hajer og mantarokker på Fiji, det uberørte paradis Salomonøerne og Papua Ny Guineas farverige festivaler

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

SAMOA
Samoa består af ni små tropeøer dækket af bjerge og vulkaner, floder og vandfald, fugtige regnskove og lækre sandstrande. Øerne er omgivet af klart, blåt hav og farvestrålende koralrev. Vi anbefaler, at du booker en bil og udforsker øerne på egen hånd. Der er asfalterede veje, gode færgeforbindelser mellem de største øer og ikke megen trafik.
De gæstfrie samoanere indleder ofte deres sætninger med ordene susu mai, som betyder ”lyt” eller afio mai, der betyder ”kom”. Bliver du inviteret hjem til en samoaner, sætter han eller hun en ære i, at du føler dig så velkommen som overhovedet muligt.
Læs mere om Samoa

TONGA
Tonga er for dig, der søger et uspoleret og autentisk paradis i Stillehavet. Her kører alt på ”Tonga-tid”, så alt kan vente til i morgen, og de lokale byder dig velkommen med Malo e lelei (hej). Du behøver ikke at opsøge lokale for at få en kulturoplevelse, da du er midt i det, når du lander. Der venter fantastiske bounty-strande, verdensklasse dykning, snorkling med pukkelhvaler (juli-oktober) og sejlture i havkajak blandt delfiner og skildpadder.
Læs mere om Tonga

FIJI
Tropeparadiset Fiji er synonymt med sol, sand og vand. Landet med de mange øer byder på første klasses oplevelser, hvad enten du er til afslappende solbadning og snorkling eller sanseberigende dykning, surfing og rafting.
Læs mere om Fiji

VANUATU
Ø-staten Vanuatu emmer af eventyr. Her finder du hverken krydstogtskibe eller fancy resorts, men i stedet små hyggelige resorts, farverige koralrev, bounty-strande, frodig jungle, vulkanlandskaber, azurblåt hav, svajende palmer og masser af kultur. Vanuatu består af 83 øer, hvoraf cirka 65 af dem er beboede, fordelt på 12,274 km3. På Vanuatu findes mystiske religiøse trosretninger og kulturelle begivenheder, som ikke findes noget andet sted på jorden. Du kan f.eks. hvert år opleve det ældgamle manddomsritual land-diving, hvor unge mænd kaster sig ud fra 20-30 meter trætårn med en lian-line omkring foden. Vanuatu er også kendt for at være et af de bedste områder i verden for dykning, hvor du bl.a. kan dykke på Coolidge-vraget; oprindeligt et krydstogtskib, som under Anden Verdenskrig blev omdannet til krigsskib. De lokale er utrolig imødekommende og gæstfrie. Overalt vil du blive budt velkommen, og de viser med glæde deres land.
Læs mere om Vanuatu

SALOMONØERNE
Salomonøerne er stadig et de få udviklingslande i Stillehavet, og turismen er et af landet helt store udviklingspotentialer. Så det er om at komme af sted nu, før luksus resorts overdøver den autentiske lokale stemning. Øernes dramatisk natur indgyder til masser af fede rejseoplevelser som f.eks. vulkantrekking, snorkling med vilde søkøer og delfiner, vragdyk og hyggelige landsbyer fyldt med imødekommende lokale.

PAPUA NY GUINEA
Drømmer du om at opleve et af verdens mest mystiske og uudforskede steder på jorden, så er Papua Ny Guinea lige noget for dig. Her venter unikke oplevelser blandt landets farverige stammefolk, smukke bounty-strande, fantastisk dykning og snorkling, vulkantrekking, unik plante- og dyreliv, god surfing og meget mere.
Læs mere om Papua Ny Guinea

Rejserute

Danmark Auckland Apia Tongatabu Vavau Fiji Port Vila Honiara Port Moresby Singapore Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bil- og camperleje
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top