Søg
Søg
Trekker på ved mod Mount Everest Base Camp
Boudnath Stupaen i Kathmandu
Badende elefanter ved Chitwan N.P.
Ganesh Himal, Nepal
Frivilligt arbejde
En af de mange Stupaer du møder på din vej mod Everest Base Camp
Mød en imødekommende og nysgerrig befolkning i Nepal
Paragliding ved Pokhara
Helligmand, Kathandu, Nepal
Oplev farverige og fantastiske Kathmandu
Bungy time...
Munke i den smukke have
Tid til en pause i en af de små landsbyer
Udsigten over bjergene fra Phewa Tal søen i Pokhara
Vejen mod Everest Base Camp

På egen hånd - Nepal

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Rejs på egen hånd i Nepal i op til 30 dage. Dette turforslag inkluderer flybillet, afhentning i lufthavn samt to overnatninger på guesthouse.

Bestil dine flybilletter til Nepal igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer omkring Nepal. Flere af vores rejsekonsulenter har også arbejdet på vores lokale servicekontor i Kathmandu. Andre har lavet frivilligt arbejde og rejst på egen hånd. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, gode flyforbindelser, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Nepal

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Sæson

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt de smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Buddhistiske bedelys

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra København mod Kathmandu, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Kathmandu, Nepal
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i Nepals hovedstad, Kathmandu, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd, hvor du kan gå på lokale markeder eller besøge de spændende seværdigheder, der findes i og omkring byen.

3. dag: På opdagelse i Kathmandu
På egen hånd i Kathmandu. Byen er en utrolig spændende og livlig hovedstad med masser af historie, kultur og anderledes sanseindtryk. Tag for eksempel til Durbar Square, der har utallige smukke templer, ”abetemplet” Swyambhunath, Nepals største buddhistiske stupa Boudanath og Nepals vigtigste hindu-tempel Pashupatinath. Udforsk også de små gyder og stræder og oplev de lokales hverdag.

4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Nepal.


Jysk' servicekontor ligger i bydelen Thamel i nærheden af dit guesthouse. Det er et ideelt samlingspunkt for rejsende, der udveksler erfaringer eller søger en rejsefælle til en trekkingtur. Samtidig er det en oase for dig, der blot har brug for et pusterum efter lang tid på farten.

På servicecentret arbejder der lokale nepalesere. I forår og efterår kan du tilmed møde en dansk Jysk Rejsebureau konsulent. Alle er klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede viden om trekking i Himalaya, whitewater rafting, safariture, overnatninger, transport og meget mere.

Overnatning:
Overnatning i dette rejseforslag foregår på guesthouse. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

  • Danmark - Kathmandu // Delhi - Danmark
  • Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Bangkok / Bangkok - Danmark
  • Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Delhi / Delhi - Danmark


Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Nepal. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r
  • Lufthavnstransfer
  • 2 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 570,-
Rafting på Bhote Koshi

Bhote Koshi rafting

Bhote Koshi er den oplagte flod til rafting for de øvede samt for modige begyndere.

Varighed: 1 dag
fra: 465,-
Helligmand i Kathmandu, Nepal

Byrundtur i Kathmandu

På denne endagstur får du en spændende introduktion til Kathmandus og nepalesernes historie, kultur og levevis.

Varighed: 1 dag
fra: 3.405,-
Frivilligt arbejde i Nepal

Frivilligt arbejde i Nepal

I Himalayas baghave ligger Nepal. Et land som byder på fantastiske natur- og kulturoplevelser, men hvor befolkningen lever i stor fattigdom. Med et frivilligt arbejdsophold i Nepal kan du kombinere det personlige eventyr og det fælles formål.

Varighed: Minimum 21 dage
fra: 1.700,-
Rafting på Kali Gandaki

Kali Gandaki rafting

Rafting på Kali Gandaki-floden kombinerer rafting med en smuk naturoplevelse.

Varighed: 3 dage
fra: 2.295,-
Munke ved Kopan Kloster

Kopan klosterophold

Har du lyst til at få et nærmere indblik i ægte buddhistisk filosofi og levemåde, så er Kopan-klostret det helt rette sted.

Varighed: 11 dage
Inkl. alle måltider
fra: 32.040,-
Mera Peak Trek, Nepal

Mera Peak trek

Tag til toppen af Mera Peak på dette fantastiske 20 dages trek. Du kommer gennem skove og dale, klostre og sherpa landsbyer, gletsjere og høje pas. Hele tiden med toppen som mål midt i Himalaya.

Varighed: 20 dage
fra: 630,-
Cykling i Nepal omkring Kathmandu

Mountainbiketur

På denne udfordrende mountainbiketur kommer du igennem den smukke Kathmandu-dal, hvor du undervejs vil opleve traditionelle nepalesiske landsbysamfund og den smukke natur.

Varighed: 1 dag
fra: 7.790,-
Ganesh Himal Trek i Nepal

Telttrek ved Ganesh Himal

Ganesh Himal trekket byder på trekking med stejle opstigninger til uspolerede bjerglandsbyer, højlandsjungle og smukke udsigter til sneklædte Himalayabjerge.

Varighed: 8 dage

Gratis rejseforedrag

Nepal og Bhutan: 24-01-2019 18:00:00 : 12173
København
24. januar 2019 kl. 18:00

Nepal og Bhutan

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder: 19-02-2019 18:00:00 : 12324
Herning
19. februar 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 25-03-2019 18:00:00 : 12876
Kolding
25. marts 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: