KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 10.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Nepal senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.
Bestil dine flybilletter til Nepal igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer omkring Nepal. Flere af vores rejsekonsulenter har også arbejdet på vores lokale servicekontor i Kathmandu. Andre har lavet frivilligt arbejde og rejst på egen hånd. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, gode flyforbindelser, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra København mod Kathmandu, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Kathmandu, Nepal
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i Nepals hovedstad, Kathmandu, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd, hvor du kan gå på lokale markeder eller besøge de spændende seværdigheder, der findes i og omkring byen.
3. dag: På opdagelse i Kathmandu
På egen hånd i Kathmandu. Byen er en utrolig spændende og livlig hovedstad med masser af historie, kultur og anderledes sanseindtryk. Tag for eksempel til Durbar Square, der har utallige smukke templer, ”abetemplet” Swyambhunath, Nepals største buddhistiske stupa Boudanath og Nepals vigtigste hindu-tempel Pashupatinath. Udforsk også de små gyder og stræder og oplev de lokales hverdag.
4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Nepal. Jysk' servicekontor ligger i bydelen Thamel i nærheden af dit guesthouse. Det er et ideelt samlingspunkt for rejsende, der udveksler erfaringer eller søger en rejsefælle til en trekkingtur. Samtidig er det en oase for dig, der blot har brug for et pusterum efter lang tid på farten. På servicecentret arbejder der lokale nepalesere. I forår og efterår kan du tilmed være heldig at møde en dansk Jysk Rejsebureau konsulent. Alle er klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede viden om trekking i Himalaya, whitewater rafting, safariture, overnatninger, transport og meget mere.

Overnatninger

Overnatning i dette rejseforslag foregår på guesthouse. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

 • Danmark - Kathmandu // Delhi - Danmark
 • Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Bangkok / Bangkok - Danmark
 • Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Delhi / Delhi - Danmark


Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Nepal. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

September - november og marts - april

Pakkeliste

 • Rygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Badetøj og let håndklæde
 • Toiletsager
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke
 • Let lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og myggebalsam
 • Medicin
 • Fotoudstyr
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske og lommekniv
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r
 • Lufthavnstransfer
 • 2 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Måltider
 • Visumgebyrer

Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris, på den billigste flybillet muligt. Reservationer i højsæsonen (fx forår og efterår) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top