I årets første måneder har især to destinationer været genstand for massiv interesse....

Tips til nye oplevelser på vinterens topscorere.

Omkring 80.000 personer klikker hver måned ind på jr.dk for at søge inspiration eller købe deres næste rejse. I årets første måneder har især to destinationer været genstand for massiv interesse – Bali scorer førstepladsen, og Thailand ligger som en sikker to´er på listen over mest søgte rejsemål på jr.dk.

- Vi oplever en meget livlig interesse for Bali, hvor vi har dobbelt så mange søgninger i forhold til samme periode sidste år, og antallet af kunder er mere end fordoblet siden 2012. Thailand holder fortsat dampen oppe, som det oversøiske land flest danskere ønsker at rejse til i vinterhalvåret, fortæller Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.
Hverken Bali eller Thailand er nye destinationer på det danske rejsemarked, og specielt Thailand har mange gengangere blandt de danske rejsende. Derfor har Jysk Rejsebureau fundet et par gode tips til anderledes oplevelser på hver destination - lidt uden for de trådte turiststier:

BALI
AMED Stranden har sort vulkansk sand. Tag dertil for en lidt mere uberørt del af Bali. De flotteste rismarker findes i dette område, og hyggelige små byer.

NUSA LEMBONGAN Der er ikke ret langt at sejle derover fra Bali, og mulighed for at bo på øen. Meget autentisk og ikke så besøgt som Bali. I sæsonen er det muligt at snorkle/dykke med mantarays!

MENJANGAN Helt oppe i det øverste nordvestlige hjørne ligger Menjangan øerne. Her er rigtig god dykning, og lækre strande, hvor der ikke kommer så mange turister. Her er også mulighed for overnatning.

THAILAND:
LAKE HOUSE Bo på husbåd og sejl rundt på den uberørte og meget smukke sø Khao Laem, beliggende i det nordvestlige Thailand. Husbåden er bygget som en moderne udgave af de traditionelle thailandske husbåde, som lokalbefolkningen i dette område bor på.

DEN NORDLIGE ANDAMANER KYST. Der er masser af øer med få turister, f.eks. Koh Phayam, Koh Chang Noi og Koh Phra Thong. Tag på eventyr med Andaman snorkel discovery – snorkling liveaboard til Similan og Surin – noget af det bedste snorkling i Thailand med mulighed for mantaer og hvalhajer i sæsonen.

Læs mere på jr.dk


Top 5 over vinterens mest søgte rejsemål:
(jan + feb 2016 på jr.dk)
1 Bali
2 Thailand
3 Cuba
4 Maldiverne
5 Sri Lanka

Gili, Lombok, Indonesien
Til top