Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Panama. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Panama, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 4 oplevelser

Jungletrek og Panamas indianere

Jungletrek og Panamas stammefolk

Tag på et uforglemmeligt jungletrek blandt Emberá-stammen i et af Centralamerikas mest lukkede regnskovssystemer. Udforsk dernæst de eksotiske San Blas-øer, som er beboet af Kuna-stammen.
Læs mere
11 dage
JANUAR - APRIL
fra 26.995,-
Kuna-stammen på San Blas, Panama

Tæt på kulturen i Cuba og Panama

Dyk ned i to vidt forskellige kulturer på denne rejse, som kombinerer Cuba og Panama. Oplev farverige kolonialhuse, gamle amerikanerøser, tobaksmarker og revolutionshistorie i Cuba, og glæd dig til at udforske Panamakanalen, indfødte stammefolk og lokkende paradis-øer.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 23.995,-
Familierejse til Panama og Costa Rica

Familierejse til Panama & Costa Rica

Dette familieeventyr tager jer på jungletrek blandt Emberá-stammen i Panama. Derefter fortsætter rejsen til Tortuguero National Park i Costa Rica, hvor der venter jer unikke dyreoplevelser. Rejsen slutter med en afslappende badeferie ved den caribiske kyst på Shawandha Ecolodge ved Puerto Viejo.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
fra 17.495,-
Panamakanalen og San Blas Øerne

Panamakanalen og San Blas-øerne

Fra imponerende kolonihistorie i Panama City og Panamakanalen til smukke caribiske strande og indfødte stammer ved øgruppen San Blas. Oplev Panamas højdepunkter på kort tid.
Læs mere
8 dage
JANUAR - APRIL
fra 15.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top