Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 9.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter og ankomstpakke igennem Jysk Rejsebureau og få den perfekte start på din rejse i Panama.

Rejseforslaget inkluderer dine oversøiske fly, afhentning i lufthavnen i Panama City, to overnatninger på et hostal. Samt dagstur rundt i Panama City der inkluderet et besøg ved Panamakanalen. Herfra kan du fortsætte dit eventyr på egen hånd.

Denne løsning er for dig som gerne vil rejse på egen hånd og samtidig gerne vil være dækket af pakkerejseloven. Samtidigt kan du få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres erfaringer omkring dine rejsemuligheder i Panama, og kan hjælpe med at arrangere din rejse præcis efter dine ønsker og behov.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, samt gode flyforbindelser, stop-over muligheder i Latinamerika, børnerabatter, gode siddepladser i flyet og meget mere.

Panamakanalen er et spændende besøg imens du er i Panama City, idet kanalen selv i dag står som et af verdens største ingeniørmæssige bedrifter og har en stor betydning for verdenshandelen. Udover kanalen der forbinder to af verdens største oceaner kan du bl.a. opleve smukke paradis-øer, surfing og ikke mindst storslået og uberørt natur rundt i Panama.
På den Caribiske kyststrækning finder du landets bedste strande ved Bocas Del Toro øerne, som samtidig er her hvor de bedste strandresorts i Panama findes. San Blas øgruppen derimod er for dig som leder efter et autentisk ø paradis. Området består af ca. 370 ”bittesmå” eksotiske bounty-øer som alle omgives af azurblåt vand og svajende palmer. Af disse er 49 beboet af områdets oprindelige folk, Kuna-Yala indianerne, som i dag er ansvarlig for området. Dette farverige folk har beboet disse øer i århundrede, hvilket er med til at give disse smukke øer en særlig atmosfære. Derudover gør geografien og den lavere vanddybde i området at Caribiens store krydstogtskibe ikke kan besøge denne del af Det Caribiske Hav. Dette nedbringer antallet af turister på øerne og det bidrager til at bevare områdets autentiske skønhed og Kuna-Indianernes kultur.

I den sydøstlige del af landet i nærheden af det lukkede grænseland mellem Panama og Columbia finder du Darien regnskoven som er på UNESCOs verdensarvsliste. Udover store naturoplevelser, hesteture og jungletrekking kan du her opleve Emberá-indianerne. De lever stadig i små samfund og prøver at værne om de gamle traditioner.

I det nordlige Panama finder du desuden bjergbyen Boquete som er et oplagt stop for dig, der søger aktiv adventure, storslået trekking og kaffeplantager. Oplev området fra en ATV eller tag på sjove raftingture - mulighederne er mange her. Er du derimod mere til imponerende trekkingoplevelser, så kan et trek til toppen af Volcan Baru være en udfordrende oplevelse. Dette trek er ofte et, nattrek og vare mellem 10-12 timer, så trekket til toppen kræver en god indstilling og at alle deltagere er god fysisk form. På en skyfri dag på toppen, kan du som et eneste sted i verden skimte Det Caribiske hav og Stillehavet i horisonten.

Santa Catalina ved Stillehavskysten er en oplagt surf destination for både begyndere og øvede. Stranden er bred og der er god plads til surferne. Der findes flere hyggelige surf camps ved byen.

Er du passioneret dykker, og søger storslået natur og dyreliv og samtidig leder efter et rejseeventyr langt væk fra civilisationen, så kan nationalparken og øen Isla Coiba ud for Panamas Stillehavskyst være en interessant oplevelse for dig. Her kan du opleve et fantastisk undervandsliv, og der er gode chancer for at se hvaler i perioden juni-august i området.

Få information og fakta om Panama her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Panama her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Panama hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til Panama City
Afgang fra Danmark mod Panama, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer om eftermiddagen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hostel i Panama City.
2. dag: Udforsk Panama City på egen hånd
I dag venter der dig en oplevelsesrigdagtur. Her ses ruiner fra kolonitiden og du besøger den gamle og velbevarede bydel i Casco Viejo. Bydelen er en skærende kontrast til storbyens mange højhuse og blev i sin tid grundlagt af Spanien i det 16. århundrede. Herfra går turen til Miraflores, hvor du kan se nogle af de skibe og containerskibe som dagligt passerer igennem Panamakanalen på tæt hold. Hvert skib bruger mellem 8-10 timer på at passere og der sejler ca. 14.100 skibe gennem Panamakanalen hvert år. Panamakanalen har en enorm betydning for Panamas økonomi og for verdensøkonomien, idet skibene som passerer gennem kanalen, sparer en omsejling på næsten 12.500 km syd om Kap Horn, det sydligste punkt i Sydamerika. Panamakanalen åbnede officielt i 1914, efter mange års forsøg, i foranledning af USA, som kunne se vigtigheden i at skabe en handels- og krigsmæssig smutvej mellem to af verdens største oceaner. USA indgik i den forbindelse en samarbejdsaftale med Panama og ejede derefter rettighederne til Panamakanalen indtil 31. december 1999, hvor rettighederne derefter overgik til Panama. Søvejen mellem Atlanterhavet og Stillehavet er stadig den dag i dag et af verdens største ingeniørmæssige bedrifter, idet geografien og især tropesygdommene i datidens Panama besværliggjorde bygningsarbejdet. Det er en fantastisk historie der gemmer sig her. Turen afsluttes på dit hostel i Panama City. Glæd dig. Overnatning: Dorm værelse på et hostal i Panama City med fælles bad og toilet. (M)
3-? dag: Afrejse fra Panama City mod Danmark
Din rejse slutter ved Panama City, hvorfra din videre rejse er på egen hånd. Når du er klar til at tage hjem, så er det fra Panama City du skal flyve. Tidspunktet du skal være i lufthavnen afhænger af det valgte flyselskab. Overnatning i Dorm værelse på et hostal i Panama City med fælles bad og toilet. (M)
? dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger i flersengs dorm-værelse i Panama City på et hostel eller på budgethotel

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som I ønsker. Ønsker I at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Du skal betale en lokal flyskat på alle indenrigsfly.

Alle personer der forlader Panama City skal betale 40USD per. person i afrejse skat.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Start hverdag.

Gruppestørrelse

fra 2 personer.

Januar - april

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Håndklæde og badetøj
 • Gode sko
 • Evt. snorklingudstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Panama City t/r (inkl. bagage)
 • Afhentning i lufthavnen
 • 2 overnatninger i dorm værelse på centralt beliggende hostel eller budgethotel i Panama City
 • Guide ifølge program med begrænset engelskkundskaber
 • Byrundtur i Panama City inkl. Panama-Kanalen

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge - i Panama er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Ture der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top