Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejs afsted på denne tre-generationersrejse; bedsteforældre, børn og børnebørn, og få ferieminder for livet, når I sammen skal opleve Portugals charme, lækre strande, historiske byer og smukke natur.

I starter og slutter jeres rejse i Lissabon. Når I ankommer til Portugal, får I udleveret jeres biler i lufthavnen, og herfra kører I 40 minutter nordpå til den lille by, Gradil, hvor I skal bo på vingården Quinta de Sant’Ana. Her får I jeres eget charmerende hus, med plads til hele familien og egen pool i de fantastiske omgivelser. Vingården lægger op til masser af afslapning i det skønne hus, men de tilbyder også forskellige aktiviteter på stedet, man kan deltage I mod egenbetaling, såsom oliven- og vinsmagning, madlavningskursus, hvor I lærer at lave det traditionelle brød ”Mafra”, dekorere portugisiske klinker, yogaundervisning, eller picnic for hele familien.

Under jeres rejse har I to biler til rådighed, hvilket giver jer friheden til at tage på opdagelse i området omkring vingården, og det giver jer også mulighed for at dele jer op, hvis I ønsker at opleve forskellige ting på jeres rejse. Måske drømmer I om en dagstur med sightseeing og shopping i hovedstaden, Lissabon, og mærke den hyggelige storbystemning, eller måske I har lyst til at prøve kræfter med surfing sammen med en instruktør i surfbyen, Ericeira, der ligger kun 25 minutters kørsel fra vingården.

Jeres rejse slutter efter en uge på vingården og det er tid til at køre tilbage til Lissabon Lufthavn. Her afleverer I jeres biler og flyver hjem til Danmark efter en uges skøn familieferie.

Dette er blot et eksempel på hvordan jeres tre-generationersrejse kan se ud, drømmer I om længere rejseperiode, rundrejse eller et ophold et andet sted i Portugal, hjælper vi jer med at få skræddersyet lige den rejse der passer til jeres familie. Vi laver også tre-generationersrejser til mange andre steder i verden. Kontakt os endelig for flere informationer om tTre-generationersrejser.


Få information og fakta om Portugal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Portugal her

Bedste rejseperiode

Man kan rejse til Portugal året rundt, men det bedste rejsetidspunkt er maj-oktober, hvor I vil opleve en behagelig og varm temperatur med næsten ingen nedbør.

Ved Lissabon og kystbyerne nord for Lissabon, bliver varmen afhjulpet af en behagelig brise fra Atlanterhavet, som gør det lidt køligere end på sydkysten. Gennemsnitstemperaturen her ligger mellem 22-28 grader i sommermånederne, og 15-22 grader i vintermånederne.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Portugal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1.dag: Afrejse Danmark og ankomst til Portugal
I lander i Lissabon lufthavn, hvor I skal hente jeres 2 biler og køre mod jeres første ophold, som er på en vingård cirka 40 minutters kørsel fra lufthavnen. I har god tid, så det er oplagt at tage et stop undervejs, og få handlet ind til aftensmad og morgenmad, da I har eget køkken i jeres hus. Resten af dagen er til afslapning, en første dukkert i poolen, og til at udforske jeres hjem og omgivelser for jeres ferie
2-7.dag: Udforske vingården Quinta de Sant’Ana, surf i Ericeira eller oplev Lissabon
De næste dage har I på egen hånd, med friheden til at lave lige det, der passer til jeres familie. I kan vælge at blive på vingården og slappe af ved poolen, og prøve nogle af aktiviteterne stedet har at byde på. I kan også udnytte jeres lejede biler til f.eks. at køre en tur til hovedstaden, Lissabon, eller besøge surfbyen Ericeira og prøve kræfter med surfing.
8.dag: Afrejse fra Portugal og ankomst til Danmark
I dag er det tid til at sige farvel til Portugal ovenpå en fantastisk ferie. I afleverer jeres biler i Lissabon lufhavn inden jeres afrejse mod Danmark, hvor I ankommer samme dag.

Overnatninger

7 overnatninger i en 10-personers villa på vingården Quinta de Sant’Ana, Gradil
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres på egen hånd, i huset i rejseforslaget er der plads til max 10 personer

Maj-oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Euro (valuta)
 • Mindre vandrerygsæk
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. snorkleudstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Lissabon tur/retur (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 2 x billeje i hele rejseperioden med afhentning og aflevering i Lissabon lufthavn, inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. – betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Aktiviteter på vingården
 • Drikkepenge - i Portugal er det god skik at give drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Prisen tager udgangspunkt i 10 personer. Der vil være et lille prisfald på flybilletterne til børn under 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top