7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 7.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er en god kombination af vandring til São Miguels smukkeste udsigtspunkter, mountainbiking i bjergene og tid på egen hånd til at udforske øens kultur og hovedstad.

Når du ankommer til Azorerne, har du den første dag til afslapning ovenpå rejsen. Dagen efter skal du på din første vandretur på øen – en tur, der tager dig til Sete Cidades, hvor du blandt andet får muligheden for at gå et af Azorernes mest berømte treks. Undervejs stopper du ved Pico do Carvão, hvorfra der er en fantastisk udsigt udover søen, som fylder Sete Cidades-vulkanens kollapsede krater. Derudover bliver der gjort et stop ved Lagoa Azul og Verde, den blå og grønne sø, hvor Azorernes smukke natur virkelig brillierer.

Du får mulighed for at udforske øen yderligere, når du skal på en guidet vandretur til São Miguels sydlige kyst i området omkring søen Lagoa do Fogo. Her vil du kunne opleve traditionelle portugisiske vandingskanaler, vildtvoksende eukalyptus- og kaffetræer, samt nyde de spektakulære udsigter ud over Lagoa do Fogo og bjergene.

Azorernes frodige natur indbyder også til ture på mountainbike, og derfor er sådan en tur selvfølgelig en del af din rejse. Her vil du virkelig komme ud i de fineste afkroge af São Miguels natur. Du vil få en skøn smagsoplevelse, når du til frokost på turen får lov at prøve Portugals nationalret ”Cozido”. Denne serveres helt traditionelt med både grønsager og røget pølse. Du vil på cykelturen besøge en af de smukkeste botaniske haver i Portugal, Terra Nostra Park. Haven rummer en masse forskellige blomsterarter, men også flere hundrede års historie.

Du vil under hele rejsen bo i Ponta Delgada - Azorernes hovedstad. Den gamle bymidte rummer en masse historie, og der er god mulighed for at gå på opdagelse blandt gamle kirker, små hyggelige butikker og byens markeder. Udenfor den gamle bydel føles byen som en metropol med caféer og kæderestauranter.

Udover et spændende program med vandring og mountainbiking, har vi sørget for god tid på egen hånd til at opleve de ting, der passer bedst til dig. Om det er gastronomi, historie eller byliv - på øen São Miguel er der noget for enhver smag, og du kan opleve det hele i dit eget tempo.

På forslaget har vi inkluderet nogle eksempler på dagsture, som vi tilbyder på Azorerne. Vi skræddersyer alle vores rejser, så vi kan lave din rejse lige som du ønsker den, og med de aktiviteter der passer til dig.

Få information og fakta om Portugal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Portugal her

Bedste rejseperiode

Azorerne har ikke de store udsving i vejret fra sommer til vinter, og kan derfor besøges året rundt. Temperaturen ligger i gennemsnit omkring 16-25 grader. Om sommeren er der væsentligt mindre regn end i vinterperioden, men en daglig lille byge er helt normalt året rundt. Januar og februar er de mest ustabile måneder, og selvom temperaturen stadig er behagelig, kan det blæse og regne meget.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Azorerne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til São Miguel Island
Afgang fra Danmark mod Azorernes største ø São Miguel, hvor du ankommer senere samme dag. I lufthavnen bliver du hentet og kørt til dit hotel i Ponta Delgada. Resten af dagen har du på egen hånd til at danne dig det første indtryk af byen.
2. dag: Vandring ved Sete Cidades
Efter morgenmaden starter dagens eventyr - en guidet tur, som går mod udsigtspunktet Pico do Carvão. Dagens fem kilometer lange gåtur starter ved Mata do Canário, hvorfra du har mulighed for at gå på de gamle, historiske stier samt nyde den smukke natur, hvor især vilde hortensiaer præger landskabet. Udover skøn natur kommer du også til at opleve “Muro das Nove Janelas” - en antik akvædukt, som tidligere bragte vand til Ponta Delgada. Efter en lang opstigning kan du fra toppen nyde udsigten ud over store dele af den vestlige side af São Miguel samt det kollapsede krater af ”Sete Cidades”-vulkanen, som i dag fyldes ud af smukke søer. På turen tilbage mod Ponta Delgada gør du stop ved udsigtspunktet ”Vista do Rei”, hvor du kan nyde den storslåede udsigt ud over Lagoa Azul og Lagoa Verde – den blå og den grønne sø. Turen slutter tilbage ved Ponta Delgadas Marina. Resten af dagen har du på egen hånd.(M)
3. dag: Mountainbiking ved Furnas
Turen i dag foregår på to hjul, og fører dig igennem São Miguels smukke landskab. Du vil fra Ponta Delgadas Marina blive transporteret til rutens start i Furnas. Herfra står den på mountainbiking på de smukke stier, der går igennem et vulkanområde, hvor du får lov til at opleve øens både tætte og frodige natur. Det er en heldagstur, så efter nogle timers cykling vil der blive serveret frokost. Her får du mulighed for at smage Portugals nationalret, ”cozido”, som er en ret bestående af kogte grøntsager, kød og røget pølse krydret med en masse peber og kanel. Efter frokost er det tid til at komme tilbage på cyklen, for turen går nu til Terra Nostra Park. Dette er en af øens smukkeste botaniske haver, som stammer tilbage fra det 18. århundrede, og som rummer utallige blomsterarter fra hele verden. Efter en kort guidet tur rundt i haven, anbefaler vi, at du hopper i det udendørs termiske bad, inden turen går tilbage til Ponta Delgada. OBS: Turen tilpasses til den enkeltes behov på dagen, så alle kan være med. (M,F)
4. dag: Vandring ved Lagoa do Fogo
I dag skal du udforske den sydlige del af øen. Turen begynder med en køretur langs kysten, hvor udsigten over havet og til bjergene langs kysten nydes, inden dagens vandretur starter. Denne 11 km lange tur starter på en grusvej, og går gennem skov prydet af kryptomeria, eukalyptus, kaffetræer, fakkelplanter og new zealandsk hør. Stien fortsætter herefter langs en Levada (portugisisk vandingskanal), indtil du når et bredere område med store skråninger på begge sider, der fortsætter ned til dagens højdepunkt, søen Lagoa do Fogo. På turen er der flere steder, hvor du kan gøre stop og nyde den spektakulære udsigt ud over bjergene, søen og byen Vila Franca do Campo. Du stopper for at spise frokost langs søens bred, og herefter går turen tilbage mod startpunktet. På tilbageturen vil du opleve, hvordan naturen ændrer sig fra endemisk vegetation til vide græsmarker. På vejen tilbage til Ponta Delgada, stopper du ved Caloura havn, hvor du kan få lov at slappe af ovenpå en aktiv dag, og tage en dukkert i de naturlige pools.(M,F)
5-6. dag: På egen hånd i Ponta Delgada
De næste dage har du på egen hånd, og du kan bruge tiden på at udforske Ponta Delgada, Azorernes smukke hovedstad. Byen har en historie på over fem århundreder, så her er der gode muligheder for at gå på opdagelse. Gå en tur i det gamle kvarter, hvor du kan opleve byens gamle port samt de smukke kirker Igreja de São Sebastião, Igreja de São Pedro og Igreja São José. Besøg klostret og kapellet Nossa Senhora da Esperança, Carlos Machado museet og Jose do Canto haven. Hvis du er interesseret i den varierede portugisiske madkultur, vil vi anbefale dig et besøg på markedet Mercado da Graça. Markedet består af en masse små boder med frugt og grønt, men også en masse lokale specialiteter. Du kan også tage ud af byen og besøge en ananasplantage, da Azorerne er det eneste sted i Europa, hvor denne eksotiske frugt gror. Her kan du komme på en rundvisning og høre mere omkring ananasens vej netop hertil. Du kan også tage på en delfin- og hvalsafari, hvor du kan være heldig at opleve nogle af de 28 hvalarter, som findes i havet udfor Azorerne. Hvis du i stedet har behov for et adrenalinkick, kan du tage på en canyoning-tur ind i den frodige regnskov, hvor du får muligheden for at rutsje ned ad klipper og rappelle ned ad vandfald. (M)
7. dag: Afrejse fra Azorerne og ankomst til Danmark
I dag er det tid til at sige farvel efter en uge med fantastiske oplevelser på Azorerne, og du flyver retur til Danmark med ankomst samme dag.(M)

Overnatninger

6 overnatninger på turistklassehotel i Ponta Delgada

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller på turen, bortset fra i bjergene, hvor der kun er ét overnatningssted.

Bemærkninger

Alle ture, der er inkluderet i programmet, er gruppeture med engelsktalende guide. Disse kan dog opgraderes til private ture mod ekstra betaling.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres på egen hånd, dog er de inkluderede ture med engelsktalende guide i en international gruppe.

marts-november

Pakkeliste

 • Evt. guidebog
 • Kreditkort
 • Euro (valuta)
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Håndklæde
 • Evt. cykelhandsker

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Ponta Delgada t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Halvdagsvandretur til Sete Cidades, gruppetur med engelsktalende guide (kan opgraderes til privat tur)
 • Heldagscykeltur til Furnas, gruppetur med engelsktalende guide (kan opgraderes til privat tur)
 • Heldagsvandretur til Lagoa do Fogo, gruppetur med engelsktalende guide (kan opgraderes til privat tur)

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Portugal er det god skik at give drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Indgangsbilletter til museer og monumenter (betales lokalt)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top