Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
SIDST OPDATERET 30/8 2022
Særlige indrejseregler i Chile i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Chile:
 • Alle rejsende over 17 år skal være fuldt vaccinerede mod Covid-19. Er der gået tre måneder siden 2. stik, så anbefales man have et booster (3. stik)
 • Du skal medbringe dit vaccinationsbevis på print og have det med dig på hele rejsen, da du kan blive bedt om at fremvise det sammen med dit pas både ved indrejse og når du rejser rundt i Chile
 • Hold øje med udenrigsministeriets side for de nyeste oplysninger om indrejse til Chile, KLIK her

  Tidligere smittet med Covid-19:
  For rejsende, der tidligere har været smittet med COVID-19, og derfor vil få et positivt resultat af PCR-testen, men nu er raske, skal alle kunne fremvise to PCR-test: én test taget højst 72 timer inden boarding og én PCR-test taget mindst 10 dage og højst 30 dage inden boarding

  Særligt for Påskeøen:
  Fra 1. august 2022 kan du igen rejse til Påskeøen. Ud over de generelle indrejsekrav til Chile, se ovenstående, så skal alle rejsende kunne fremvise følgende dokumentation for at kunne rejse til Påskeøen:
  • Flybillet tur/retur til Påskeøen.
  • Fuldt landeprogram under hele opholdet på Påskeøen.
  • Udfylde en ”Rapa Nui Entry Form” enten inden afrejse (se link HER) eller i lufthavnen før afrejse til Påskeøen.

  Lokale restriktioner:
  • I lufthavnen er mundbind obligatorisk. Generelt kan man bevæge sig udendørs uden mundbind hvis man kan holde minimums afstand på 1 meter. Mundbind er obligatorisk i lukkede rum
  • For rejser på over 200 km. i bus, tog eller fly skal alle over 6 år vise "Pase de movilidad" (bevis på fuld vaccination)

  Mellemlanding på flyrejsen:

  Se alle vores spændende rejseforslag til Chile her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top