KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fuerteventura er en af syv øer i Det Kanariske Øhav - og bliver populært kaldt Europas Hawaii. På Fuerteventura surfes der 365 dage om året, gennemsnitstemperaturen er 25 grader, og vandet bliver aldrig koldere end 19 grader.

Din surfcamp ligger i surferbyen Corralejo, der ligger i den nordlige del af øen med smuk udsigt til naboøen Lanzarote. Campen ligger cirka 500 meter fra stranden, og der er 5 minutters gang ind til centrum af byen. Surfundervisningen foregår langs North Shore på øen, hvor der, alt efter dine færdigheder og bølgeforholdene, findes en række forskellige surf-spots. Den store fordel ved at surfe på en ø i forhold til fastlandet, er, at der altid er et sted, du kan finde de gode bølger.

Udover surfing tilbyder Corralejo mange aktiviteter såsom kitesurfing, windsurfing, stand up paddleboards, cykling og snorkleture - og selvfølgelig kan du altid shoppe og/eller feste i byen. Det anbefales også, at du udforsker den sydlige del af Fuerteventura, den nærliggende ø Lanzarote, eller tager en katamarantur til den lille, men smukke ø, Lobos.

Få information og fakta om Spanien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Spanien her

Bedste rejseperiode

De Kanariske Øer kan med generelle dagstemperaturer over 20 grader besøges året rundt.

Det er varmest om sommeren, hvor temperaturerne ligger omkring 30 grader, mens vinterhalvåret giver cirka 20 graders varme i dagstimerne.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på De Kanariske Øer er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Fuerteventura
Rejseforslaget her tager udgangspunkt i ankomst lørdag, men du kan ankomme alle ugens dage. Du flyver fra Danmark til Fuerteventura, hvor du ankommer senere samme dag. Du har en række muligheder for at komme hen til surfcampen. Her er lufthavns- og lokale busser, taxaservice eller sågar mulighed for at leje en bil, hvis du ønsker at køre rundt på øen under dit ophold. Når du er nået til campen, får du tildelt dit værelse, og bagefter forklarer en fra surf-teamet, hvor alt er i byen. Du er nu klar til at udforske strandene eller gå en tur ind i byen. Hvis du planlægger at lave mad selv, kan du shoppe i det lokale supermarked. Du kan altid finde nogle mennesker, der er klar til en drink eller to i byen, hvis du ikke er for træt ovenpå din rejse.
Information om Surfcampen
Surfcampen ligger centralt i byen med kun 500 meters gang til stranden. 100 meter fra det lokale supermarked og ligeledes ganske kort fra byens centrum. Selve huset har en kapacitet på op til 40 personer, der deler 9 badeværelser. Der er to tagterrasser, en have, swimmingpool, bordtennisbord, poolbord, afslapningsområder og tv-stue. Indkvarteringen sker typisk i enten 4- eller 8-personers sovesale. Hvis du foretrækker mere private forhold, er der også dobbeltværelser, som også kan bookes til enkeltrejsende. Med det nærtliggende supermarked er campens to køkkener, som er til fri afbenyttelse, en god løsning for måltider. Hvis du ikke ønsker at lave mad selv, kan de mange gode og billige restauranter i byen anbefales. Her finder du alt fra frisk fisk til pizza til kinesisk mad. Der arrangeres også en BBQ en gang om ugen for surfdeltagerne (mod egenbetaling), og på fredage går man normalt allesammen ud og spiser i byen.
2. dag: Søndag - fald til i campen under varme himmelstrøg
Dagen står i afslapningens tegn. Tag en tur ind i byen, slap af på stranden eller ved poolen, eller prøv en af de mange udflugter, der tilbydes overalt i byen. Katamaranturen til den lille ø Lobos er smuk; alternativt kan du besøge vulkanerne på naboøen Lanzarote. Har du mod på en køretur, anbefales det at leje en bil til en dagstur for at udforske den sydlige del af øen. Den fantastiske strand i Coffete er et must-see. Om eftermiddagen afholder campchefen en introduktionsrunde for alle, der er ankommet i løbet af weekenden. Du vil her blive grupperet med andre i forhold til det surf-niveau, som du i forvejen har (det er helt fint aldrig at have prøvet at surfe før). Hvis du er interesseret i yoga, kan du også her tilmelde dig nogle hold, der undervises af en yogalærer. (M F A)
3. dag: Mandag - Ud på bølgerne første gang
I dag har du første lektionsdag. Afhængigt af bølgerne og dit surf-niveau transporteres du enten til en strand eller et rev. Der surfes normalt om morgenen mellem kl. 08.00 og 11.00, men afgangstiderne kan ændre sig i løbet af ugen på grund af tidevandet. Surf-instruktørerne giver dig en introduktion til sikkerhed og al den nødvendige teori. Du vil være i vandet i cirka 3 timer, og derefter køres der tilbage til surf-campen. Tilbage på campen slapper du af, går en tur på stranden eller tager et smut i byen. (M F A)
4. dag: Tirsdag - Trætte arme og bedre balance på boardet
Endnu en dag med lektioner om morgenen. Du har sikkert bemærket, at dine arme er virkelig trætte fra dagen før, men begejstringen og din iver efter at blive bedre, får dig hurtigt til at glemme ømheden. I dag kan deltagere, der allerede ved, hvordan man skal stå på boardet, muligvis få lov at surfe på en revbrydning, hvis forholdene tillader det. Begyndere forbliver på stranden. Efter lektionerne transporteres du tilbage til surf-campen. (M F A)
5. dag: Onsdag - Forbedringer og barbequemiddag
I dag er der endnu mere surfing i vente. Din krop begynder at tilpasse sig dens nye virkelighed, og du vil bemærke forbedringer i dine færdigheder på brættet. Hvis du har surfet på det samme sted de sidste to dage, ændres dit surf-spot sig muligvis i dag, hvis forholdene tillader det. Eftermiddagen er fri til at gøre, hvad du har lyst til. Om aftenen er du velkommen til at deltage i en barbequemiddag tilberedt af surfteamet (betales lokalt). Efter middagen begynder feststemningen, og det er normalt en rigtig sjov aften. (M F)
6. dag: Torsdag - Surf, eat, sleep, repeat
Det er surftid igen! Instruktørerne evaluerer dig fra de foregående dage, og de kan ændre nogle grupper, hvis det er nødvendigt. Hvis nybegyndergruppen har forbedret sig meget, og forholdene er ideelle, kan disse muligvis også komme ud på revet for at surfe. (M F A)
7. dag: Fredag - Sidste surfdag med en tur på revet
I dag er sidste surf-dag i denne uge. Derfor sigtes der efter, at alle får sig afprøvet på revet og 'ride' på nogle af grønne bølger. Om aftenen spiser alle normalt en middag sammen på restaurant (betales lokalt) og fester efterfølgende. (M)
8. dag: Lørdag - Farvel til vennerne og ankomst til Danmark
I dag er det tid til at sige farvel til skønne Fuerteventura og surfcampen for denne omgang. Du arrangerer selv transporten tilbage til lufthavnen, hvorfra dit fly mod Danmark afgår. Du ankommer til Danmark senere samme dag.

Overnatninger

7 overnatninger i 8-sengs sovesal på surfcamp i Corralejo

Der er mulighed for at opgradere til 4-sengs sovesal eller dobbeltværelse mod merpris. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

Bemærkninger

Der er forskellige muligheder for transport til campen fra lufthavnen. En lufthavnsbus via Shutlle Spain koster cirka 7 Euro per vej og kører helt til døren. Denne skal bestilles senest 72 timer inden ankomst - få nærmere information hos din rejsekonsulent.
Den hurtigste transport er i en taxa, som koster cirka 45 Euro per vej.
En billeje giver fuld fleksibilitet over din rejse, og der er gratis parkering flere steder nær surfcampen.

Det er muligt at forlænge opholdet med en uge, hvis du ønsker 14 dages surfing. I så fald vil dagsprogrammet i grove træk være det samme, men da dit niveau vil blive højnet vil surfingen også være på mere udfordrende surf-spots.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag, men de fleste ankommer lørdag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur, men du er en del af en surfcamp, hvor du har surf-undervisning med andre, og der lagt vægt på socialt samvær med de andre deltagere. Surf-kurserne foregår i grupper med maksimum 8 deltagere.

Hele året

Pakkeliste

 • Badetøj og håndklæde (håndklæder kan også lejes på stedet)
 • Vandfast solcreme
 • Kameraudstyr
 • Personlig rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Evt. GoPro
 • Solbriller

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Fuerteventura t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Surf-undervisning mandag til fredag (ca. 20 lektioner i alt)
 • Brug af surfudstyr samt alt transport til og fra surf-spots
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Transfer til og fra campen - se nærmere under 'Bemærkninger'
 • Ekstra udflugter eller leje af snorkel og paddleboardudstyr
 • Barbequemiddag onsdag aften
 • Fællesmiddag fredag aften

Prisbemærkning

Det er muligt at tilkøbe et dobbeltværelse til eget brug for solorejsende.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top