At trekke i Spanien byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen, og der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser i Spanien. Pilgrimsvandringen på caminoen i det nord-vestlige Spanien er en af de mest velkendte trekkingture i verden, og tager du til De Kanariske Øer, får du vandreoplevelser i unikt ø- og vulkanlandsskab. Trekking er for alle - se sværhedsgraden under hvert enkelt trek.

Viser 4 oplevelser

Cykel på caminoen Spanien

Den Franske Camino på cykel

Skab minder for livet på denne rejse, hvor du indtager Camino Francés på cykel. Du kan se frem til pilgrimsstemning, charmerende landsbyer, bjerge og velduftende skove. Tilbagelæg 205 km og pust ud foran katedralen i Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.495,-
Espot nationalpark, Spanien

Aktivt kør-selv eventyr i Spanien

Elsker du at opleve nye steder på en aktiv måde, er denne rejse skræddersyet til dig. Rul vinduet ned i din lejebil og kør fra San Sebastián til Barcelona, mens du undervejs bliver klogere på Spanien og udfordrer dig selv fysisk med aktiviteter som surfing i San Sebastian, rappelling, vandring og riverrafting ved Espot.
Læs mere
11 dage
APRIL - OKTOBER
fra 16.995,-
Både ved De Kanariske Øer

De Kanariske Øer i sejlbåd

Bølgebrus, frisk havluft, åbne vidder og en verden, som ligger for dine fødder. Tag med på et sejlereventyr, som bringer dig til tre af De Kanariske Øer. Oplev Tenerife, La Gomera og La Palma både til lands og til vands. Spis under stjernerne til lyden af bølger og hold udkig efter delfiner i horisonten.
Læs mere
9 dage
APRIL - OKTOBER
fra 11.495,-
Vandring på caminoen helt til verdens ende

Vandring på caminoen helt til verdens ende

Dit eventyr på caminoen fra Sarria til Muxia er den klassiske Frances caminovandring med et tvist. Du passerer huse bygget af sten, går langs marker og gennem skove til Santiago de Compostela. Herfra fortsætter du langs kysten til "verdens ende" Finisterre og afslutningsvis fiskerbyen Muxia.
Læs mere
12 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top