At trekke i Spanien byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen, og der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser i Spanien. Pilgrimsvandringen på caminoen i det nord-vestlige Spanien er en af de mest velkendte trekkingture i verden, og tager du til De Kanariske Øer, får du vandreoplevelser i unikt ø- og vulkanlandsskab. Trekking er for alle - se sværhedsgraden under hvert enkelt trek.

Viser 2 oplevelser

Espot nationalpark, Spanien

Aktivt kør-selv eventyr i Spanien

Elsker du at opleve nye steder på en aktiv måde, er denne rejse skræddersyet til dig. Rul vinduet ned i din lejebil og kør fra San Sebastian til Barcelona, mens du undervejs bliver klogere på Spanien og udfordrer dig selv fysisk med aktiviteter som surfing i San Sebastian, rappelling, vandring og riverrafting ved Espot.
Læs mere
11 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.495,-
Vandring på caminoen helt til verdens ende

Vandring på caminoen helt til verdens ende

Dit eventyr på caminoen fra Sarria til Muxia er den klassiske Frances caminovandring med et tvist. Du passerer huse bygget af sten, går langs marker og gennem skove til Santiago de Compostela. Herfra fortsætter du langs kysten til "verdens ende" Finisterre og afslutningsvis fiskerbyen Muxia.
Læs mere
12 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.995,-
Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top