6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.175,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
5th Avenue er en af hovednerverne i New York og et rigtig godt udgangspunkt for de shoppelystne. Tæt pakket med butikker og stormagasiner er der fristelser for enhver smag.

På det sydlige Manhattan ligger det finansielle distrikt med New York Stock Exchange og Wall Street. Det er en oplevelse at gå rundt og opleve stemningen blandt forretningsfolkene og skyskraberne. Her finder du også "Ground Zero", som er omdannet til en kæmpestor byggeplads for det nye World Trade Center.

Soho er navnet på en af New Yorks meget spændende bydele, som bl.a. indbefatter Chinatown og Little Italy. Manhattans Chinatown er den største kinesiske enklave uden for Asien og byder på alt inden for kunsthåndværk, spændende madoplevelser, tøjbutikker, teatre og kunstgallerier.

Fra Battery Park på sydspidsen af Manhattan er det et must at hoppe på en af de gratis, gule Staten Island færger, der sejler forbi Frihedsgudinden, som står 46 meter høj på Liberty Island ved indsejlingen til New York. På vej til Staten Island stopper færgen også ved Ellis Island, hvor du kan besøge National Museum of Immigration. På tilbagevejen har du et fantastisk udsyn til New Yorks skyline.

Det er også oplagt og en fed oplevelse at besøge Madison Square Garden og se en NBA basket kamp med f.eks. New York Knicks og Miami Heat.

Fra Brooklyn Bridge kan du nyde en storslået udsigt over Lower Manhattan og Brooklyn. Det er oplagt at krydse den både til fods og på cykel, via den plankebelagte sti på den 500 m lange bro. En helikopter tur over Manhattan er også en storslået oplevelse.


Midtown
I hjertet af New York ligger Times Square, som også er er udgangspunktet for teaterdistriktet, hvor du kan se én af de berømte Broadway musicals eller teaterstykker, som er et absolut ”must”.

Gå ikke glip af udsigten fra toppen af Empire State Building. Planlæg det lidt sidst på eftermiddagen, så I både får set den fantastiske udsigt over New York i dagslys, og når mørket falder på og storbyens lys bliver tændt.

Er I interesserede i moderne kunst er det værd at lægge et smut forbi det populære MoMA - Museum of Modern Art. Her er der kunst for enhver smag, lige fra arkitektur og design til skulpturer og malerier.

Det er også anbefalelsesværdigt at aflægge et besøg til FN's Hovedkvarter og at betale lidt ekstra for en rundvisning.

Uptown
På Upper West Side kan I besøge American Museum of Natural History, som huser én af verdens mest spektakulære samlinger af forhistoriske og naturvidenskabelige artefakter. Især Dinosaurus-udstillingen med fossil-skeletterne af fortidens gigantiske dinosaurer er værd at besøge.

Trænger I til en stille stund, er Central Park et dejligt åndehul. Her kan I nyde de grønne omgivelser og opleve New Yorkernes foretrukne fristed. Her findes både søer, tennisbaner, baseballbaner og meget mere. Det anbefales at opleve parken på cykel eller gåben.

Midt i Central Park ligger Metropolitan Museum of Art, og lige i nærheden finder I det arkitektoniske mesterværk Guggenheim Museet, som huser moderne kunst i verdensklasse.

Harlem
Nord for Central Park på Manhattan finder I Harlem som især er berømt for sine mange kirker med gospelgudstjenester.

Harlem har siden 1800-tallet været mest kendt for vold, narkotika og slum, men også som stedet, hvor store navne som Duke Ellington, Count Basie, Louis Armstrong og Billie Holiday videreudviklede musikkulturen med jazz og soul i bydelens mange jazzklubber og på det legendariske Apollo Teater.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

I New York kan det være en stor udfordring at finde et godt hotel eller hostel, hvor beliggenheden og ikke mindst prisen er rimelig, da prisniveauet i New York er meget højt. Ofte skal man meget langt uden for centrum, før priserne begynder at være acceptable. Hos Jysk Rejsebureau har vi et stort kendskab til hoteller og hostels i New York og kan derfor være behjælpelige med at finde et overnatningssted, som passer til netop jeres behov og prisniveau.

Andre eksempler på hvad Jysk rejsebureau kan arrangere i New York: Sportsbegivenheder, adgang til museer, limousine, restaurantbesøg, sightseeing bustur, besøg på jazz klubber, metrokort, ja det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Prisen er inklusiv

  • New York, 6 dage/5 nætter
  • Flybillet København – New York t/r
  • Overnatning på hostel


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Med det internationale studiekort ISIC opnås en lang række rabatter på studierejsen i New York. Kortet giver f.eks. rabat på New York City Pass, Broadway shows og på entrébillet til Madame Tussauds voksmuseum osv. Læs mere om ISIC kortet her og se hvilke rabatfordele ISIC kortet giver i New York.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top