Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Thailand. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Thailand, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 4 oplevelser

Rundtur i Sydindien og øhop i Thailand

Rundtur i Sydindien og øhop i Thailand

Oplev Sydindiens spændende kultur, de smukke Munnarbjerge og en tur på husbåd i kanalerne kombineret med Bangkok og øhop i Thailand på Koh Kood, Koh Mak og Koh Chang.
Læs mere
22 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 17.495,-
Tag med til Bangkok, Angkor Wat, Phuket og Koh Yao

Tag med til Bangkok, Angkor Wat, Phuket og Koh Yao

Oplev kontrasten fra pulsen i storbyen Bangkok til roen ved de magiske UNESCO beskyttede templer omkring Angkor Wat. Tag med på cykeltur i de landlige omgivelser omkring Siem Reap inden du flyver sydpå til skønne Koh Yao og Phuket.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 14.595,-
Sai Yok Nationalpark, Thailand

Thailand - kort og godt

Du tager fra Bangkok nordpå til et uberørt jungle område, hvor du skal overnatte på hyggeligt rafthouse, bade i vandfald og ro i kajak - raften danner de perfekte rammer til at opleve livet på floden. Koh Samet tilbyder afslapning, hygge og kridhvidt sand mellem tæerne.
Læs mere
11 dage
HELE ÅRET
fra 12.195,-
Med rygsæk gennem Cambodja

Med rygsæk gennem Cambodja

Du starter i Bangkok og rejser herefter gennem Cambodja og oplever den spændende kultur og historie. Du besøger Angkor Wat templerne, kører i tuk tuk fra Siem Reap til pulserende Phnom Penh.
Læs mere
15 dage
HELE ÅRET
fra 15.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du på Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top