Hvem drømmer ikke om ø-hop blandt Thailands bountyøer ? Hvad enten du drømmer om at leje en villa, bo i bambushytte, i telt eller på lækkert resort, kan vi skræddersy din rejse rundt i Sydthailand. Du kan sagtens kombinere din standferie med en tur i junglen i Khao Sok Nationalpark.

Viser 8 oplevelser

Oplevelsesrejse i det sydlige Thailand

Oplevelsesrejse i det sydlige Thailand

Drøm dig væk til Sydthailands fantastiske strande og enestående naturoplevelser. Denne rejse tager dig med til Khao Lak, Krabi og Kho Phi Phis fantastiske strande, og krydrer din tur med spændende natur- og dyreoplevelser i uberørte Khao Sok nationalpark.
Læs mere
16 dage
18-12-2024
fra 17.995,-
fra 12.995,-
Sejlads fra Phuket til Phi Phi

Sejlads fra Phuket til Phi Phi 4 dage / 3 nætter

Drømmer du også om at opleve tropiske strande fra dækket af en sejlbåd, mens du nyder din morgenkaffe til solopgangen inden dagens første snorkeltur ? Så har vi turen til dig i det smukke hav omkring den thailandske ø Phi Phi.
Læs mere
4 dage
OKTOBER-APRIL
fra 5.010,-
Med tog gennem Thailand

Med tog gennem Thailand

Rejs bæredygtigt med tog gennem det nordlige Thailand og oplev glæden ved at rejse langsomt og lokalt. Undervejs kan du udforske de historiske byer Ayutthaya og Sukhothai, de smukke bjerge omkring Chiang Mai og pulserende Bangkok. Rejsen slutter på et dejligt eco resort ved Krabi, hvor du kan nyde mad med hjemmedyrkede grøntsager og slappe af med yoga og massage.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - MAJ
fra 29.995,-
Rak Thai Village, Mae Hong Son, Thailand

Det uspolerede Thailand fra nord til syd

Denne rejse er lavet til dig, der vil opleve et Thailand, som er uspoleret og stadig emmer af den stemning, der gjorde Thailand til det foretrukne rejsemål for mange backpackere for 30 år siden. Tag med og snus atmosfæren ind.
Læs mere
23 dage
NOVEMBER-MAJ
fra 29.995,-
Frivilligt arbejde i Sydthailand

Frivilligt arbejde i Sydthailand

Deltag i projekt i Sydthailand, hvor fokus er på at bevare et godt miljø i og omkring havet i området. Du er f.eks med til at uddanne de lokale børn i engelsk og samtidig bidrage med en forståelse for nødvendigheden af at passe på omgivelserne.
Læs mere
Fra 15 dage
HELE ÅRET
Priser på vej
Lækker villa på uberørt ø

Lækker villa på uberørt ø

Velkommen til Koh Jum, en relativt ukendt tropeø kun 30 minutter i båd fra Krabi. Øen har skønne strande, en afslappet stemning og er næsten uberørt af turister - et rigtigt hideaway.
Læs mere
13 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 16.995,-
Fitness Bootcamp på Phuket

Fitness Boot Camp på Phuket

På Fitness Bootcamp i Thailand på solrige Phuket får du en sund og aktiv livsstil og kommer til at træne med andre sportsglade mennesker fra hele verden.
Læs mere
fra 8 dage
HELE ÅRET
fra 5.945,-
Koh Lipe

Ø-hop i Sydthailand

Tag med og oplev vores yndlingsøer i Sydthailand. Glæd dig til den hyggelige ø-stemning, det smukke ø-hav og et par ugers bountyferie.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top