KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Mange drømmer om at køre tværs over USA, hvad enten det er af legendariske Route 66 eller nord/sydover fra kyst til kyst. En rejse på tværs af USA byder på historiske og ikoniske byer, nogle af USA’s smukkeste nationalparker, og du får rig mulighed for at komme dybt ind under huden på den amerikanske kultur.

Viser 4 oplevelser

Route 66, USA

Kør-selv-rejse langs Route 66

Inkl. helikoptertur. På denne kør-selv rejse oplever du originale vejstrækninger Route 66 fra Chicago til Los Angeles. Oplev charmerende diners og moteller, fantastiske nationalparker og fremfor alt møder du et pragtfuldt og vidtspændende Amerika.
Læs mere
17 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 19.295,-
fra 6.895,-
Roadtrip New York - L.A. med vennerne

Roadtrip New York - L.A. med vennerne

Kryds USA med vennerne i egen lejebil. Vi hjælper med fly, overnatninger i New York og billeje samt ekspertrådgivning i rejs-selv-ruter. Inkl. ungdomstillæg på billeje (fra 20 år)
Læs mere
25 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 12.995,-
Den store USA rundrejse

Den store USA rundrejse

Roadtrip i storslåede nationalparker, vinsmagning i Napa Valley, ø-hop på Hawaii og storbyferie i New York - dette er den ultimative rundrejse i USA fyldt med kontraster og unikke oplevelser.
Læs mere
22 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 31.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USA

Rejs på egen hånd i USA

Rejs op til 90 dage i USA. Du kan nyde storbylivet i New York, opleve imponerende Grand Canyon og udforske de mange nationalparker.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 5.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om rejser tværs over USA

Få info og fakta om rejser tværs over USA lige her!

Rejs tværs over USA

Drømmer du om at smage frihedens vej? I USA er der masser af oplevelser, natur, historie og kultur i vente. En rejse tværs over USA er cirka 4.500 kilometer lang fra kyst til kyst. Hvor du vil starte og slutte din rejse tværs over USA, det er helt op til dig. Kør langs den legendariske Route 66, besøg storslåede vandfald i de smukke nationalparker, eller kom helt tæt på den amerikanske kultur. Uanset hvordan du drømmer om at din rejse tværs over USA skal blive, så har USA noget for enhver sulten eventyrlysten.


Route 66, USA

Udforsk den livlige by Chicago i Illinois

På din rejse tværs over USA kan vi i høj grad anbefale at besøge staten Illinois, hvor Chicago venter med åbne arme. Storbyen er blandt andet kendt for sine mange unikke bygninger, der kysser skyerne. Er du ikke bange for højder, så tag elevatoren op til Willis Tower, der over 400 meter høj. Her kan du se ud over hele byen og træde ud på et glasgulv, hvor der er frit udsyn til asfalten under dig. På din rejse i Chicago finder du også en lang promenade og du kan slentre langs Magnificent Mile, hvor eksklusive butikker og restauranter frister med alt fra mærkevarer til mad fra alverdens køkkener. Besøg Millennium Park, og se den kendte skulptur "The Bean".
Chicago, USA

Kom tæt på USA’ vidunderlige natur

USA er kendt for sin imødekommende kultur og høje skyskrabere som Empire State Building. Men der er bestemt også masser af natur og dyreliv i landets mange berømte nationalparker, som du ikke bør misse. Tag for eksempel på en vandretur i Yellowstone National Park i Californien. I den ikoniske nationalpark kan du overvære boblende mudderpøle, farverige kilder, dybe kløfter og imponerende gejsere. I Arizona vil dit syn blive overvældet af de rustrøde klipper i Grand Canyon National Park, hvor du også kan prøve riverrafting i vilde floder og sågar en helikoptertur hen over parken.
Bison på afveje ved Emerald Pool i Yellowstone

Dyk ned i den amerikanske kultur og musik

Mange forbinder USA med countrymusik, jazz, blues og ikke mindst popmusik. På din rejse tværs over USA kan du for eksempel tage til Nashville i Tennessee, hvor countrymusikken lever og ånder. Er du fan af Johnny Cash, kan du også besøge hans museum og dykke ned i livshistorien om en af musikkens største legender. Memphis er også et besøg værd! Her kan du besøge Graceland, der er rocklegenden Elvis Presleys ikoniske hjem. I Memphis kan du også opleve masser af blues, soul og rock’n’roll – vi anbefaler i høj grad et smut på gaden Beale Street. På din musikrejse bør du også inkludere et stop ved New Orleans, i Louisiana. Cajunmusik, Mississippi Delta Blues og ikke mindst New Orleans jazz spilles overalt i byen – på pladser, gader, restauranter og fortovscafeer.
Charmernde French Quarter i New Orleans
faq

Hvad er Route 66?

Route 66 var en af de originale hovedveje i USA. Nye veje er blevet etableret langs ruten, men det er stadig muligt at følge den gamle rute nogenlunde.

Hvornår er det bedste tidspunkt at køre Route 66?

Du kan i princippet køre Route 66 hele året, men sommerhalvåret fra april til november er den bedste sæson, med de behageligste temperaturer. Fra december til marts kan der i de nordlige stater og ørkenområder være koldt med frostgrader og sne.

Hvor mange stater kommer man igennem på Route 66?

Route 66 krydser tre tidszoner gennem de otte stater, Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien.

Hvor lang tid tager det at køre tværs over USA via Route 66?

At køre hele Route 66 kan tage alt fra 2 uger til en måned, afhængig af hvor mange stop du ønsker at tage undervejs. Der er mange seværdigheder og skønne naturområder langs ruten, så det kan klart anbefales at have god tid.

Indret din rejse tværs over USA, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne USA-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse tværs over USA for dig.


Til top