17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 27.995,-
FRA 6.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på egen hånd i USA og gøre det med stil. Du flyver til San Francisco, hvor du har tre overnatninger på luksushotel centralt i downtown.
Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods, men det kan også være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne eller leje en cykel. Byen emmer af charme, gode restauranter og masser af seværdigheder: Alamo Square, Fisherman's Wharf, Alcatraz, m.fl. Udenfor byen finder du vinlandet Sonoma Valley og Nappa Valley som kan udforskes på en dagstur. Et must er at krydse Golden Gate Bridge på cykel. Du kan vælge at fortsætte din cykeltur til Muir Woods National Monument, hvor du kan opleve de imponerende Redwood træer.
I San Francisco afhenter du din luksus-autocamper og kan sætte kursen som det passer dig de næste 10 dage. Fra San Francisco kan du f.eks. køre langs kysten på den smukke Highway 1 eller ind i landet mod Las Vegas via Yosemite National Park og Utah's mange smukke nationalparker.
Autocamperen afleverer du igen i Los Angeles, hvorefter du tjekker ind på dit luksushotel i Hollywood. Du er nu landet i drømmenes og mulighedernes by. Udforsk Hollywood, luksuriøse Beverly Hills, shoppinggaden Rodeo Drive og tag på eventyr i Universal Studies. Lej cykler eller rulleskøjter og kør ad strandpromenaden mellem Venice Beach og Santa Monica. Efter tre dage med afslapning i Los Angeles går turen tilbage til Danmark med fly.

Rejseforslaget er baseret på den største og mest luksuriøse autocamper, vi tilbyder på Jysk Rejsebureau, en model Class A 30-32', med plads til fire voksne og to børn. Selvom autocamperen kan virke stor, så er den nem at køre i, og kræver ikke stort kørekort. Synes du modellen er for stor, så kan du naturligvis nedgradere til en mindre model (se alle modeller). Fordelen ved denne autocamper er også at den har slideouts, som gør den langt mere rummelig. Tilmed er disse autocampere kun fra 0-24 måneder gamle. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr, lovpligtig forsikring, énvejsleje og 2.000 miles (ekstra miles eller fri miles kan tilkøbes).

Det er muligt at leje autocamper fra andre byer som f.eks. Las Vegas, Seattle eller Denver. Du kan også vælge at afhente den på vestkysten, krydse USA, og aflevere den i Orlando eller vice versa.

Jysk Rejsebureau tilbyder også mindre budget-campere og standard-autocampere - hør mere om dine muligheder for camperferie i USA hos en rejsekonsulent.

Det er oplagt at leje en autocamper, når du skal rejse i Nordamerika. Rejser du i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en dag på landevejen. En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper eller par.

Få information og fakta om USA her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på USA her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det sydvestlige USA er fra april til november. En stor del af dette område består af ørken, som betyder høje temperaturer om sommeren og næsten ingen regn. Forår- og efterårsmånederne byder på behagelige temperaturer om dagen, hvorimod nætterne kan være kolde. Vintermånederne er lune, men der kan i bjergrige områder være sne og lukkede veje.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Francisco
Afgang fra Danmark mod Los Angeles med ankomst samme dag. Herefter kan du checke ind på dit hotel og nyde San Francisco på egen hånd.
2-3. dag: På opdagelse i San Francisco
Du har to hele dage på egen hånd til at nyde de mange attraktioner og seværdigheder, som San Francisco har at byde på. Oplev stemningen ved Fishermans Wharf, besøg Alcatraz eller lej en cykel og tag på den smukke køretur over Golden Gate Bridge til de enorme redwood træer i Muir Woods National Monument. Spis om aftenen i et af San Franciscos mange karakteristiske kvarterer, hvor hvert område tilbyder sin egen særlige kultur og gastronomi.
4. dag: Afhentning af autocamper
Afhentning af autocamper skal ske efter kl. 13. Herefter kan du frit sætte kursen som det passer dig, inden du 10 dage senere afleverer din autocamper i Los Angeles. Jysk Rejsebureau anbefaler at turen går til Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Page, Grand Canyon og ad Route 66 til Los Angeles.
5-12. dag: På eventyr i luksus-autocamper
Savner du inspiration til 10 dage på vejen i USA med luksus-autocamper, så tag kontakt til en rejsekonsulent. Vi hjælper gerne med råd og vejledning til ruter, campingpladser, must-sees, oplevelser, m.m.
13. dag: Aflevering af autocamper i Los Angeles
Aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 8-10:30. Ønsker du at forlænge din leje af autocamper, er det naturligvis også muligt. Herefter tager du til dit hotel i Los Angeles, hvor du har tre overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd. Det er muligt at tilkøbe billeje, hvis du vil udforske Los Angeles og dens mange bydele samt Universal Studios.
14-15. dag: På eventyr i Los Angeles
Los Angeles er USA’s underholdningsby nr. 1. Hjemsted for berømte filmstjerner og vartegnet Hollywood-skiltet - byen summer i bogstaveligste forstand af kultur og happenings. Tag en slentretur på Walk of Fame og se fortovets lyserøde stjerner med navnene på byens berømtheder. Du kan også leje en cykel eller rulleskøjter og køre ad stranden fra Venice Beach til Santa Monica. Universal Studios er også et besøg værd, specielt for børnefamilier. (M)
16. dag: Afrejse fra Los Angeles
Sidste dag i Los Angeles inden turen går til lufthavnen og du påbegynder din hjemrejse. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår. (M)
17. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på InterContinental Mark Hopkins i San Francisco
9 overnatninger i luksus-autocamper Class A 30-32'
3 overnatninger på Hilton Garden Inn Marina Del Rey i Los Angeles

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra moteller til boutiquehoteller og ranchophold.

Bemærkninger

Standard udstyr
Standardudstyr for denne luksus-autocamper er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, TV/DVD, køleskab med fryser, kogeplader, mikroovn, ovn toilet, bruser (både udendørs og indendørs, stort separat soveværelse, slideouts og meget mere.

Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af autocamper er 25 år og maksimum er 79 år.
Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri-, SLI- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på USD 1.000,-

Miles/km
Du skal forudbestille det antal miles/km, du forventer at bruge. Overskydende miles/km refunderes ikke. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra miles lokalt.

Udstyrspakker
Pakken indeholder: køkkengrej, bestik, tallerkener, kopper, glas, kedel, pude, lagen, sengetæppe, vaskeklud, badehåndklæde, GPS, m.m.

Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum på USD 1.000,- (kreditkort, ikke kontanter eller andre betalingsformer). Når du har afleveret din autocamper, refunderes depositum til dit kreditkort, modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - november

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Francisco // Los Angeles - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 10 dages leje af luksus-autocamper Class A 30-32' inkl. 2400 miles, autocamper udstyrspakker, envejsleje samt kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Resort fee (hotelgebyr) på hotel i San Francisco (opkræves lokalt)
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • ESTA forhåndsgodkendelse til USA (kan tilkøbes igennem Jysk Rejsebureau)
 • Udgifter til campingpladser

Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsonspris. Reservationer i højsæsonen (fx sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Eliminér selvrisikoen
Opgrader tilbuddet med en rejseforsikring gennem Gouda og få selvrisikoen på 1.000 USD fjernet. Med i prisen får du også en af Danmarks bedste rejseforsikringer, så du er sikker på at være tilstrækkelig dækket i tilfælde af f.eks.:

 • Sygdom på rejsen
 • Hjemkaldelse ved sygdom og dødsfald i Danmark
 • Retshjælp, hvis der opstår en tvist
 • Forsinket fremmøde, hvis der f. eks. er kø på vej til flyet eller andet transportform er forsinket.
 • Evakuering, hvis der opstår en naturkatastrofe eller anden form for katastrofe
Desuden får du også mulighed for at rådføre dig med dansk læge 24 timer i døgnet.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top