10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Få det bedste af det sydlige Vietman på bare seks dage. Du vil på denne tur komme tæt på historien og kulturen i det sydlige Vietnam. Først nogle spændende dage i den pulserende by Ho Chi Minh City med udflugt til Cu Chi tunneller og det flydende Cai Rang marked i Mekong Deltaet, hvor hundredvis af vietnamesere handler på kryds og tværs med alverdens ting og sager. Du afslutter med et ophold på den lille tropiske ø Phu Quoc med et hav af skønne sandstrande.

Få information og fakta om Vietnam her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vietnam her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Dog er den mest optimale periode fra oktober til april. Fra maj til september kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Ho Chi Minh
Ved ankomsten til Ho Chi Minh bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Byen opleves bedst til fods, men når du bliver træt, kan du leje en cyklo (cykeltaxa). Kør for eksempel forbi Reunification paladset, China Town (med imponerende kinesiske pagoder), Ben Thanh marked, Notre Dame kirken, Ho Chi Minh museet, krigsmuseet og botanisk have. Vi kan anbefale du besøger The Cafe Apartements som er en lejligheds bygning, der er inddelt i små forskellige restauranter eller Vinh khanh foodstreet hvor du kan smage lokal streetfood og nyde den hyggelige stemning. (M)
3. dag: Ho Chi Minh - Cao Dai Templet - Cu Chi Tunnellerne
Du bliver afhentet på hotellet efter morgenmad. I dag skal du på en guidet tur til Cao Dai templet i landsbyenTay Ninh, der er et kendt pilgrimsmål for mange vietnamesere. På vejen tilbage til Ho Chi Minh City, skal du besøges Ben Dinh tunnellerne i Cu Chi provinsen. Tunnellerne blev brugt af VietCong under Vietnamkrigen til at stå imod amerikanerne.. Du er tilbage i Ho Chi Minh City sidst på eftermiddagen hvor resten af dagen er på egen hånd. (M,F)
4. dag: Ho Chi Minh og Mekong deltaet
I dag venter der nogle spændende oplevelser i Mekongflodens vidt forgrenede delta. På vej til deltaet venter en køretur gennem et landskab med grønne rismarker til den smukke landsby My Tho. Her fortsætter du med båd ad Tien floden til øen Qui. Undervejs passerer du små fiskerlandsbyer, pælehuse, bådbyggerier, frugtplantager samt øerne Dragon, Phoenix og Unicorn. Frokosten serveres i en frugtplantage, og herefter følger en tur gennem en landsby. Besøget afsluttes med smagsprøver på landsbyens tropiske frugter, mens øboerne fremfører sydvietnamesisk folkemusik. Senere har du mulighed for på egen hånd at gå en tur i landsbyen og se hverdagen udfolde sig her i Mekongdeltaet. Herefter går turen tilbage til Can Tho, hvor aftenens overnatning er arrangeret. (M,F,A)
5. dag: Det flydende marked - Phu Quoc Island
I dag går til turen med båd gennem de smalle, billedskønne bifloder til det pulserende flydende marked, som er Sydøstasiens største flydende marked. Hver morgen fyldes floden af både fyldt med farvestrålende frugter og grøntsager, som handles hen over rælingen. Det er en fantastisk oplevelse at se de hundredvis af både og pramme, der på forunderlig vis formår at sno sig ind og ud mellem hinanden. Det er en livlig begivenhed, hvor der er god mulighed for at smage vietnamesiske retter og få et lille indblik i de lokales hverdag. Der laves undervejs et stop i en lokal butik, hvor du kan opleve fremstillingen af nudler. Efter en gåtur i landsbyen fortsætter turen til Phu Quoc. (M,F)
6. dag: Afslapning på Phu Quoc Island
Dagen er til fri disposition. Mulighederne er mange, og du kan både være aktiv, slentre rundt eller slappe af med en god bog på hotellet. (M)
7. dag: Rundt på Phu Quoc
Efter morgenmaden er der arrangeret en tur rundt på øen. Du oplever bl.a. (M):
 • Et australsk ejet perleopdræt.
 • Kokosnøddefængslet, et fængsel bygget under Vietman krigen.
 • Fiskemarkedet ved havnen i An Thoi. Her vil du have tid for dig selv til at gå på opdagelse blandt de lokale fiskere og studerer deres dagligdag.
 • Ridgeback dog & Phu Quoc hunde kennel, her opdrætter de den berømte Ridgeback dog som stammer fra denne ø.
 • Fiskerbyen Ham Ninh, som er kendt for at producerer verdens bedste fiskesauce og her vil du få muligheden for at besøge en af fabrikkerne der fremstiller fiskesaucen.
 • På turen vil du også komme forbi Sao Beach, en skøn strand hvor der vil være mulighed for en svømmetur og solbadning.
8. dag: Phu Quoc - på egen hånd
Efter en spændende dag rundt igår, har du i dag mulighed for på egen hånd at udforske øen. (M)
9. dag: Afrejse fra Phu Quoc
Efter morgenmaden bliver i hentet ved hotellet og kørt ud til Phu Quoc lufthavn. (M)
10. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Ho Chi Minh
1 overnatning på turistklassehotel i Can Tho
4 overnatninger på turistklassehotel på Phu Quoc Island

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Vores turer opererer normalt i grupper på 2 - 8 deltagere. Du kan mod mindre tillæg få turen lavet som en privat tur - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Hele året

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Ho Chi Minh // Phu Quoc - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top