Søg
Søg
Cai Rang market - Mekong
Ho Chi Minh, Vietnam
Ho Chi Minh, Vietnam
Mekong, Vietnam
Mekong Floden, Vietnam
Phu Quoc, Vietnam
Phu Quoc, Vietnam

Kultur og forkælelse i Sydvietnam

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 10 dage

På denne rejse får du mulighed for at opleve den spændende kultur i og omkring Ho Chi Minh City og Mekong Deltaet. Afslut rejsen med afslapning på tropeøen Phu Quoc.

Få det bedste af det sydlige Vietman på bare seks dage. Du vil på denne tur komme tæt på historien og kulturen i det sydlige Vietnam. Først nogle spændende dage i den pulserende by Ho Chi Minh City med udflugt til Cu Chi tunneller og det flydende Cai Rang marked i Mekong Deltaet, hvor hundredvis af vietnamesere handler på kryds og tværs med alverdens ting og sager. Du afslutter med et ophold på den lille tropiske ø Phu Quoc med et hav af skønne sandstrande.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Vietnam her


Sæson

Turen kan gennemføres året rundt. Dog er den mest optimale periode fra oktober til april. Fra maj til september kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Mango Bay Resort, Phu Quoc, Vietnam

Detaljeret beskrivelse

1.dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.

2.dag: Ankomst Ho Chi Minh
Ved ankomsten til Ho Chi Minh bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Byen opleves bedst til fods, men når du bliver træt, kan du leje en cyklo (cykeltaxa). Kør for eksempel forbi Reunification paladset, China Town (med imponerende kinesiske pagoder), Ben Thanh marked, Notre Dame kirken, Ho Chi Minh museet, krigsmuseet og botanisk have.
Overnatning på turistklasse hotel

3. dag: Ho Chi Minh - Cao Dai Templet - Cu Chi Tunnellerne
Du bliver afhentet på hotellet efter morgenmad. I dag skal du på en guidet tur til Cao Dai templet i landsbyenTay Ninh, der er et kendt pilgrimsmål for mange vietnamesere. På vejen tilbage til Ho Chi Minh City, skal du besøges Ben Dinh tunnellerne i Cu Chi provinsen. Tunnellerne blev brugt af VietCong under Vietnamkrigen til at stå imod amerikanerne.. Du er tilbage i Ho Chi Minh City sidst på eftermiddagen hvor resten af dagen er på egen hånd.
Overnatning på turistklasse hotel

4.dag: Ho Chi Minh og Mekong deltaet
I dag venter der nogle spændende oplevelser i Mekongflodens vidt forgrenede delta. På vej til deltaet venter en køretur gennem et landskab med grønne rismarker til den smukke landsby My Tho. Her fortsætter du med båd ad Tien floden til øen Qui. Undervejs passerer du små fiskerlandsbyer, pælehuse, bådbyggerier, frugtplantager samt øerne Dragon, Phoenix og Unicorn. Frokosten serveres i en frugtplantage, og herefter følger en tur gennem en landsby. Besøget afsluttes med smagsprøver på landsbyens tropiske frugter, mens øboerne fremfører sydvietnamesisk folkemusik. Senere har du mulighed for på egen hånd at gå en tur i landsbyen og se hverdagen udfolde sig her i Mekongdeltaet. Herefter går turen tilbage til Can Tho, hvor aftenens overnatning er arrangeret.
Overnatning på turistklasse hotel

5.dag: Det flydende marked - Phu Quoc Island
I dag går til turen med båd gennem de smalle, billedskønne bifloder til det pulserende flydende marked, som er Sydøstasiens største flydende marked. Hver morgen fyldes floden af både fyldt med farvestrålende frugter og grøntsager, som handles hen over rælingen. Det er en fantastisk oplevelse at se de hundredvis af både og pramme, der på forunderlig vis formår at sno sig ind og ud mellem hinanden. Det er en livlig begivenhed, hvor der er god mulighed for at smage vietnamesiske retter og få et lille indblik i de lokales hverdag. Der laves undervejs et stop i en lokal butik, hvor du kan opleve fremstillingen af nudler. Efter en gåtur i landsbyen fortsætter turen til Phu Quoc.
Overnatning på standard hotel på øen Phu Quoc.

6.dag: Afslapning på Puh Quoc Island
Dagen er til fri disposition. Mulighederne er mange, og du kan både være aktiv, slentre rundt eller slappe af med en god bog på hotellet.
Overnatning på turistklasse hotel

7.dag: Rundt på Phu Quoc
Efter morgenmaden er der arrangeret en tur rundt på øen. Du oplever bl.a. :

 • Et australsk ejet perleopdræt.

 • Kokosnøddefængslet, et fængsel bygget under Vietman krigen.

 • Fiskemarkedet ved havnen i An Thoi. Her vil du have tid for dig selv til at gå på opdagelse blandt de lokale fiskere og studerer deres dagligdag.

 • Ridgeback dog & Phu Quoc hunde kennel, her opdrætter de den berømte Ridgeback dog som stammer fra denne ø.

 • Fiskerbyen Ham Ninh, som er kendt for at producerer verdens bedste fiskesauce og her vil du få muligheden for at besøge en af fabrikkerne der fremstiller fiskesaucen.

På turen vil du også komme forbi Sao Beach, en skøn strand hvor der vil være mulighed for en svømmetur og solbadning.
Overnatning på turistklasse hotel.

8.dag:Phu Quoc - på egen hånd
Efter en spændende dag rundt igår, har du i dag mulighed for på egen hånd at udforske øen.
Overnatning på turistklasse hotel

9.dag: Afrejse fra Phu Quoc
Efter morgenmaden bliver i hentet ved hotellet og kørt ud til Duong Duong lufthavn.(M)

10. Dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.


Overnatning:
1 nat på flyet mellem Danmark og Vietnam
2 nætter i Ho Chi Minh
1 nat i Can Tho
4 nætter på Phu Quoc Island
1 nat på flyet mellem Vietnam og DanmarkM = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Denne tur afgår hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores turer opererer normalt i grupper på 2 - 8 deltagere. Du kan mod mindre tillæg få turen lavet som en privat tur - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark til Vietnam t/r
 • Overnatninger
 • Express båd til Phu Quoc
 • Engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikringer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Øvrige udgifter.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Vietnam: 03-06-2019 18:00:00 : 13494
Kolding
3. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam med kant: 18-06-2019 18:00:00 : 13573
Aalborg
18. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam med kant

Vietnam: 19-06-2019 18:00:00 : 13588
Herning
19. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: