Søg
Søg
Vietnam
Hanoi, Vietnam
Sapa, Vietnam
Sapa, Vietnam
China Beach, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Ho Chi Minh statue, Saigon, Vietnam
Hue, Vietnam
Hue, Vietnam
Bac Ha, Vietnam
Minoritetsgruppe, Vietnam
Halong Bugten, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Ho Chi Minh, Vietnam
Mango Bay, Phu Quoc
Phu Quoc Mango Bay

På egen hånd - Vietnam

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: Op til 12 måneder

Vietnam sprudler af liv, farver og dufte. De mange smukke bjerge, de grønne rismarker, det imødekommende folkefærd og et utal af scootere udgør fundamentet for en oplevelsesrig rejse i Vietnams spændende kultur, natur og historie.

Bestil dine flybilletter til Vietnam igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Vietnam. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Vietnam.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus rejser til Vietnam

Få mere information og fakta om Vietnam

Sæson
Du kan rejse i Vietnam året rundt, men vær forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til november – resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren forholdsvis kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi), hvor det kan blive rigtig koldt i bjergene (nattefrost). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl. Den bedste trekkingsæson er forår og efterår. Vil du dykke i området omkring Nha Trang (centralvietnam) er forholdene bedst fra slutningen af januar til starten af oktober.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Vietnam er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Vietnam kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Hanoi // Ho Chi Minh City - København t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på budgethotel i Hanoi)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 2.985,-
Halong Bay, Vietnam

Bådtur til Quan Lan øen (Halong- & Bai Tu Long bay)

Smuk sejlads i Halong og Bai Tu Long bugterne er hovedattraktionen på denne tur, som henvender sig til dig, der gerne vil derud, hvor de fleste turister ikke kommer.

Varighed: 4 dage
fra: 4.500,-
Det nordøstlige Vietnam

Eventyr i nordøst

Nyd nogle af Vietnams mindst besøgte områder i nordøst, som byder på helt unikke naturoplevelser. Ha Giang-området giver et fascinerende kig ind i det uturistede Vietnam. Og den smukke Ba Be Nationalpark byder på regnskov, huler og tre sammenkædede søer.

Varighed: 6 dage
fra: 5.385,-
vietnam motorcykel eventyr

Vietnameventyr på motorcykel

Med vind i håret og luft under vingerne vil du på denne tur komme til at opleve Vietnam fra en noget anderledes vinkel fra bagsædet af en motorcykel (Nha Trang til Ho Chi Minh City)

Varighed: 5 dage

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 15-08-2018 18:00:00 : 10892
Aarhus
15. august 2018 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Vietnam: 27-08-2018 18:00:00 : 11862
Aarhus
27. august 2018 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam: 05-09-2018 18:00:00 : 11405
Herning
5. september 2018 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Find os på: