KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Langt fra kyst, civilisation og forstyrrelser byder Australiens Outback på bjergtagende naturoplevelser. Den kan opleves i næsten alle delstater, men er bedst kendt for Uluru (Ayers Rock) eller Kata Tjuta (The Olgas), hvor store klippeformationer troner sig op i det røde, golde landskab. Campér under åben himmel og nyd den klare stjernehimmel her i midten af Australien.

Viser 8 oplevelser

Outback, Australien

Outback & østkyst

Den ultimative Australien rejse for backpackere. Først en 17 dages tur fra Darwin ned gennem Australien til Melbourne. Derefter et buspas hele vejen til Cairns, så du i eget tempo selv kan oplevelse den australske østkyst.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
Priser på vej
Oplev den ultimative frihed i en camper i Australien

Den ultimative rejse Down Under

Der venter dig det vildeste rejse-eventyr i Australien: Oplev Great Ocean Road og Kangaroo Island i autocamper, storbyerne Melbourne og Sydney, udforsk outbacken i 4WD-camper, sejl og snorkel på Great Barrier Reef og gå på jagt med aboriginere i verdens ældste regnskov - - den ultimative rejse down under!
Læs mere
26 dage
HELE ÅRET
fra 42.495,-
Off-road eventyr fra Perth til Darwin

I 4WD autocamper fra Perth til Darwin

Hvis du ønsker at opleve det rå, uspolerede Australien, så er du landet det helt rigtige sted. Tag på et vaskeægte off-road eventyr i det øde Vest- og Nordaustralien i firehjulstrukket autocamper og få en oplevelse ud over det sædvanlige.
Læs mere
26 dage
APRIL - SEPTEMBER
fra 34.995,-
Tag med på togrejse gennem Australien

Med tog gennem Australien

Togrejser er populære som aldrig før og på denne rejse til Australien får du muligheden for at opleve to af de helt store togrejser i verden, nemlig Indian Pacific og The Ghan. Du slipper for selv at sidde bag rattet, og kan i stedet læne dig tilbage og nyde landskabet suse forbi.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 49.995,-
Lizard Island Resort på Great Barrier Reef

Luksusrejse i Australien

Her er en rejse til dig, som gerne vil opleve Australien med stil. Vi har taget den klassiske rute og krydret den med lækre overnatningssteder og oplevelser, lige fra udendørs luksusmiddag med udsigt til Ayers Rock til helikoptertur over millionbyen Sydney og ikke mindst ophold på paradisøen Lizard Island.
Læs mere
18 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 67.995,-
Den smukke havn i Sydney

Det bedste af Australien

Oplev magiske Sydney, trek ved Ayers Rock og Kings Canyon, lær at leve af naturen som en ægte aboriginal og slap af på en tropisk ferieø ved Great Barrier Reef.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 32.795,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 17.195,-
Det er nemt, at rejse på egen hånd i Australien

Rejs på egen hånd i Australien

Få en god begyndelse på din rejse Down Under med denne startpakke i Australien. Vi sørger for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel, så du får en god start på rejsen i Australien.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 11.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top