Søg
Søg
Bhutan
Stupa, Kathmandu, Nepal
Helligmand, Kathandu, Nepal
Bhutan
Bueskydning er nationalsporten i Bhutan
buthan
Bhutan
Hawa Mahal, Jaipur
Taj Mahal, Agra

Nepal, Bhutan & Indien adventure

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 28.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 17 dage

Oplev hinduistiske ligbrænder i Kathmandu, Bhutans uspolerede natur og kultur samt det kaotiske og smukke Indien.

Forestil dig et land, hvor landets værdi bliver målt på en helt anderledes måde – nemlig ”bruttonational-lykke” i stedet for ”bruttonationalprodukt”. Nu kan du stoppe med at drømme, for du befinder dig i det uudforskede bjergrige Bhutan. Skønhed og visdom viser sig ved hver en dzong og i øjnene på enhver smilende buddhistisk munk du møder på din vej. På rolige vandreture gennem afsidesliggende stier og besøg til Paro, Thumpu and Punakja, vil naturelskere, fotografer og kulturjunkier blive åbenbaret for en renhed i kultur, tradition og venlighed.

Du kan ikke flyve direkte til Bhutan fra Europa. Derfor har vi krydret dit ophold i Bhutan med et stop i Nepal og Indien. Her får du mulighed for at opleve storslåede buddhistiske stupaer, ligbrændinger, den smukke by Jaipur og ikke mindst Taj Mahal.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Bhutan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Sæson

Bedste rejsetidspunkt i Nepal og Bhutan er fra slutningen af september til slutningen af november, hvor luften er klar og bjergudsigterne flottest. Den næstbedste sæson er foråret fra marts til maj, hvor alting blomstrer, men der er flere skyer og regn end om efteråret. Regntiden er fra juni til og med august.

Du kan rejse i Indien året rundt, men klimaet veksler meget fra Himalaya i nord til Thiruvananthapuram (også kendt som Trivandrum) i syd. April og maj er generelt de varmeste måneder, og i de nordlige provinser omkring Delhi kan temperaturen komme helt op over 45 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal, Bhutan og Indien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i disse lande kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én-to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Kathmandu
Ved ankomst til Kathmandu vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit Guesthouse. Resten af dagen er til fri disposition i Kathmandu.
Jysk Rejsebureaus servicekontor ligger i bydelen Thamel i nærheden af dit guesthouse. Her kan du får hjælp med ture, transport eller bare gode råd til, hvordan du oplever Kathmandu bedst.

3. dag: Kathmandu
Du har hele dagen til at opleve Kathmandu på egen hånd. Vi anbefaler en byrundtur, hvor du kommer til at opleve:
Boudhanath: Nepals største stupa, hvor hundredvis af farverige bedeflag blafrer i vinden og spreder sine bønner.
Hindutemplet Pashupatinath: her kan du overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde mange saddhuer - hellige hindumænd.
Durbar Square: en central og ikke mindst betydningsfuld plads omgivet af fascinerende templer og paladser.
Swayambhunath (abetemplet): hvorfra du har en fantastisk udsigt over Kathmandudalen.

4. dag: Kathmandu - Paro
Afgang om morgenen fra Kathmandu til Paro, med Druk Air. Der er ikke planlagt nogen aktiviteter, så tjek ind på hotellet og nyd byen. Sidst på eftermiddagen vil der være et gruppemøde, hvor du får lejlighed til at hilse på dine medrejsende, og turens detaljer vil blive gennemgået. Vær venlig at tjekke opslagstavlen på dit hotel, for at se hvor og hvornår gruppemødet vil blive afholdt. Senere vil I tage på en kort introduktionstur rundt i byen. (A)

5. dag: Paro
Denne morgen starter med et besøg til det spektakulære Taktsang Kloster, der også er kendt som Tiger's Nest. Klosteret blev bygget i det 16. århundrede og klamrer sig til kanten af en 900 meter stejl klippe. Legenden siger, at Guru Padmasambhava, som bragte buddhismen til Bhutan, kom hertil på ryggen af en flyvende tiger. Efter frokost går turen ned til Ta Dzong, et gammelt vagttårn, som i dag rummer Nationalmuseet. Prøv også at gå ned til bueskydningspladsen ved foden af Paro Rimpung Dzong. Bueskydning er Bhutans nationalsport, og du kan måske se en konkurrence. (M,F,A)

6. dag: Paro - Jele Dzong
Vi starter dagen med en rolig vandretur, som begynder ved Ta Dzong i en højde af 2300 meter. Vi vandrer op til Jele Dzong (3436 meter). Vandreturen har en jævn stigning, og på en klar dag kan du få et frit udsyn til Paro Valley, Mount Jumolhari (7314 meter) og sneklædte bjerge. (M,F,A)

7. dag: Jele Dzong - Tshaluna
Efter at have spist morgenmad bevæger os gennem landskabet med smukke rododendron og nåletræer til Tshaluna landsbyen (6 timers vandring). Her får vi mulighed for at opleve det lokale bhutanesiske liv og kultur. (M,F,A)

8. dag: Tshaluna - Thimpu
Efter morgenmaden bevæger vi os gennem de smukke enge i Tshaluna-dalen til Jemina, hvorfra vi kører til Thimpu. Byen Thimpu står i skærende kontrast til de fleste andre byer, som du har besøgt i verden. Det er en hovedstad uden trafiklys, og her var ingen biler før 1962. Alle butikkerne på den øverste gade har lukket om tirsdagen og butikkerne på den nederste gade om onsdagen. Ideen med dette er at give forretningsfolk et hvil fra deres arbejde samt mulighed for at tilbringe tid med familien. (M,F,A)

9. dag: Thimpu - Punakha
Denne formiddag tager vi en rundtur i Thimpu og besøger mindesmærket ved Chorten og Zilukha nonnekloster. Chorten blev bygget for at ære Bhutans tredje hersker, og er i dag blevet vartegn for Bhutan. Efter frokost tager vi afsted mod Punakha. Køreturen går gennem smukke skove og passet Dochula (3050 meter). (M,F,A)

10. dag: Punakha - Gangtey
Om formiddagen kører vi mod det nordlige af Punakha-dalen, hvorefter der venter et par timers vandring til stupaen ved Khamsum Yueley Chorten. Turen går gennem risterasser og fyrretræsskove. Herefter kører vi videre til Gangtey Gompa. Et par kilometer forbi Gompa finder du den fascinerende Phobjikha-dal, som bliver beskrevet som ”den smukkeste dal i Himalaya”. (M,F,A)

11. dag: Gangtey - Haa
Efter morgenmaden kører vi over Pelela passet og derefter til Thimphu for at spise frokost. Efter frokost går turen videre til Haa-dalen. På vejen kan du nyde Himalaya's fantastiske bjerge, dybe kløfter og skove af blågran. (M,F,A)

12. dag: Haa - Paro
I dag går turen tilbage til Paro. På vejen besøger vi bl.a. templerne Lhakhang Nagpo og Karpo samt Chelila-passet (3.720 meter). Fra Chelila-passet har vi en smuk udsigt over de snedækkede Himalayabjergtoppe. Passet er markeret med masser af smukke bedeflag. Fra passet vandrer vi til Kila Goempa. Vandreturen til Kila Goempa nonnekloster går gennem tætte granskove, rododendron og nåletræer. Herefter kører vi til Paro for at nyde den sidste aften sammen i Bhutan. (M,F,A)

13. dag: Paro - Jaipur
Turen slutter denne morgen. Om formiddagen afgår dit fly til New Delhi i Indien. Du bliver afhentet i Delhi lufthavn og kørt til Jaipur (ca. 5 timer). Jaipur blev bygget i 1772 og er kendt som “den lyserøde by” på grund af sine lyserøde bygninger i den gamle bydel. Jaipur rummer desuden en livlig kontrastfyldt bymidte, hvor det er almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet. (M)

14. dag: Jaipur
Dagen tilbringes i Jaipur med besøg på Amber Fort, Jaigarh Fort, Hawa Mahal, City Palace, og Jantar Mantar. Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop, og stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder. Jaigarh Fort er optaget i Guinness Rekordbog, idet verdens største kanon bevogter fortet. City Palace var tidligere kongelig bolig, og arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. Jantar Mantar er et indisk stjerne-observatorium.

15. dag: Jaipur - Agra
Efter morgenmad kører vi til Agra, en tager ca. 5-6 timer. På vejen gøres stop for at se "spøgelsesbyen" Fatehpur Sikri, som var hovedstad under Mughalernes storhedstid. Agra er en sprudlende og hektisk by, hvor du kommer til at opleve berømte Taj Mahal, der helt fortjent betegnes som ét af verdens syv vidundere. Om vinteren ses solnedgangen ved Taj Mahal, da solopgangen ofte fortaber sig i tåge om morgenen. NB. Lukket om fredagen.

16. dag: Agra - Delhi
Om sommeren starter vi dagen med at se solopgangen ved det smukke Taj Mahal mausoleum. Efter morgenmaden besøges Agra Fort (Det Røde Fort), hvorefter turen går tilbage til Delhi med ankomst om aftenen ved dit guesthouse i Delhi.

17. dag: Afrejse fra Delhi og ankomst til Danmark
Tidspunktet for afrejse afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst til Danmark samme dag.

Overnatning:
2 overnatninger i telt
13 overnatninger på hotel/guesthouse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Tag kontakt til en rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 28.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Nepal og Indien.
Turen i Bhutan er på maks. 15 personer.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Paro / Paro - Delhi / Delhi - Danmark
 • 13 overnatninger på hoteller/guesthouse og 2 overnatninger i telt
 • Lufthavnstransfer ved ankomst til Kathmandu, Paro og Delhi
 • Lufthavnstransfer fra guesthouse i Delhi til lufthavn
 • Sightseeing- og vandreture i Bhutan
 • Engelsktalende turleder og lokalguide i Bhutan
 • Transport i bil med aircondition og chauffør med begrænset engelsk (Indien, fra Delhi lufthavn til Delhi by)
 • Engelsktalende lokalguide i Jaipur og Agra

Prisen er eksklusiv

 • Udgifter til måltider der ikke er inkluderet i programet.
 • Afrejseskat på cirka USD 40,- når du forlader Bhutan og Nepal
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entre til seværdigheder i Nepal og Indien
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 17-06-2019 18:00:00 : 12874
Aarhus
17. juni 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: 25-09-2019 18:00:00 : 13299
Herning
25. september 2019 kl. 18:00

Nepal

Nepal: 14-11-2019 18:00:00 : 13352
Aalborg
14. november 2019 kl. 18:00

Nepal

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: